שופטי בג"ץ: בית הכנסת ייהרס תוך שמונה ימים
הנשיאה מרים נאור, חנן מלצר ועוזי פוגלמן דחו על הסף את העתירה שהגיש רב הישוב גבעת זאב נגד הרס בית הכנסת "איילת-השחר".
הנשיאה מרים נאור, חנן מלצר ועוזי פוגלמן דחו על הסף את העתירה שהגיש רב הישוב גבעת זאב נגד הרס בית הכנסת "איילת-השחר".


תושב פתח תקווה נעצר בחשד שכתב תכנים נגד ערבים בקבוצות וואטסאפ. המשטרה ביקשה להרחיקו מכל המסגדים בארץ. ביהמ"ש לא קיבל הבקשה.

משפחת חולה סרטן שהתאבד לאחר שקיבל בדואר תוצאות בדיקות רפואיות, זכתה אתמול בתביעתה מול ביה"ח רמב"ם.
עו"ד איתמר בן גביר מאשים את אנשי פרקליטות המדינה בניסיון לייצר שוויון מלאכותי בכמות כתבי האישום נגד יהודים וערבים.
"אני מתכוון להביע חרטה כנה על מעשיי השפלים שלא נותנים לנפשי מנוח", כתב מעוז במכתב ששלח לפרקליט המדינה.

שב"ס הודה כי העביר את העצורים המנהליים היהודים לבידוד בניגוד לחוק, אולם שר הביטחון חתם על צווים מחודשים המאשרים את המהלך.

ארבעה תושבי קרית ארבע שנעצרו אמש במהלך מחאה נגד גל הטרור שוחררו לביתם. שלושה מהם כלל לא נחקרו.

נסים חמאדה, תושב צור באחר בירושלים, הורשע בהסתה לאלימות ותמיכה בארגון טרור במסגרת הסדר טיעון.

הפרקליטות הודיעה לששת הבכירים לשעבר כי היא שוקלת להגיש נגדם כתבי אישום. גם חברת Siemens AG וחברת סימנס ישראל חשודות בשוחד.

האירוע התרחש ביום הושענא רבה, אז תקף לכאורה הנאשם שני עובדי ניקיון ערבים בקבר דוד. לאחר מכן הזדהה בשם בדוי.

מה מותר למעסיק שאחד מעובדיו מביע תמיכה גלויה במחבלים ובפעולות טרור לעשות? עו"ד יעל דולב משיבה.

ביהמ"ש המחוזי קיבל ערעורו של נער שהורחק ממגרשי הכדורגל בעקבות התפרעות אוהדי בית"ר במשחק בשרלרואה.

השופט דניאל בן טולילה נעתר לבקשת סנגורו של הדוקר מדימונה והורה לשלוח אותו לבדיקה פסיכיאטרית.

ארבעה יהודים נעצרו אחר הצהריים במהלך צעדה סמוך לזירת הפיגוע בקריית ארבע.

תושב גוש דן נעצר בחשד שכתב פוסט בפייסבוק נגד אחמד טיבי. ביהמ"ש שחרר אותו לביתו ואסר עליו ליצור קשר עם חבר הכנסת במשך חודשיים.

שני צעירים תושבי דאלית אל-כרמל חשודים בסחר באמצעי לחימה. הם יובאו הבוקר (שישי) לדיון בהארכת מעצרם.

תושבי עפולה תקפו על רקע גזעני את העיתונאי פוראת נסאר. המקליט שניסה להגן עליו הותקף גם הוא ופונה לבית החולים.

העצור המנהלי החל לשבות רעב לאחר שהועבר לבידוד ונשללו ממנו הטלפונים. הוא הודיע כי ימשיך בשביתת רעב עד אשר יורשה לשוחח עם אשתו.

הרב לא שב לישראל במועד שנקבע בהחלטת בית המשפט העליון, וזאת לטענתו בעקבות החמרה במצבו. ביהמ"ש ידון בבקשתו להארכת שהותו בארה"ב.

עו"ד מרדכי אייזנברג ממשיך במאבק נגד מינויי הדיינים החדשים. יגיש לבג"ץ ראיות נוספות שמוכיחות, שמדובר במינויים פוליטיים.

השופט בדימוס גולדברג מסר את המלצותיו בנוגע לגוף הביקורת על הפרקליטות, ובין היתר המליץ לאפשר לו לבקר גם את היועמ"ש.

כתבי אישום נגד נער חרדי שיידה אבנים על שוטרים בכיכר השבת ונגד תושב ערבי שיידה אבנים על שוטרים בעיר העתיקה.

בשב"ס הוחלט להעביר את שלושת העצורים המנהליים היהודים לאגף שמור בכלא אשל. עו"ד עדי קידר הגיש עתירה דחופה. "נפעל בצורה נחרצת".

המשטרה עצרה שלושה חשודים ועיכבה יותר מ-10 נוספים לחקירה בחשד להונאה של הביטוח הלאומי בעשרות מיליוני שקלים. צפויים מעצרים נוספים

שופט בית המשפט העליון מני מזוז החליט שלא להוציא צו ביניים נגד מינוי 22 הדיינים החדשים, למרות מינוי שני קרובים של חברי הועדה.

פעולה מהירה של בלשי תחנת באר שבע הביאה ללכידתו של חשוד בשוד זוג קשישים. הכסף שנשדד נמצא ברשותו.

צעיר יהודי המתגורר בשומרון הורחק הלילה מיהודה ושומרון בצו מנהלי לתקופה של חצי שנה. מנכ"ל חוננו: "איבוד שליטה של מערכת הביטחון".

בני משפחתו של ינון לבנון הי"ד התייצבו בבית המשפט ודרשו למצות את הדין עם רוצח בנם ולא להיענות לעסקת הטיעון המקלה.

נערה בת 16 שנעצרה בחשד לריסוס גז מדמיע לעבר ערבי, נאלצה לנמנם על השולחן כי "בבית המעצר במגרש הרוסים לא היה מקום".

הנער נדקר בעימות בין שתי חבורות של נערים ונפטר מפצעיו כעבור זמן קצר. שני בני 16 נעצרו בחשד לרצח.

למעלה מ-15 מפגינים נעצרו אמש ובמהלך הלילה ביו"ש ובירושלים לאחר שהשתתפו במחאות בעקבות גל הטרור.

יועצת ראש הממשלה נחקרה באזהרה במשרדי להב 433 יחד עם בעלה, איש יחסי הציבור אבי לרנר.

בית המשפט דחה בקשת המשטרה להרחיק את עו"ד בן גביר מהר הבית, לאחר שקרא "עם ישראל חי" במהלך ביקורו בהר.

רון שפירא הסיר את מועמדותו לתפקיד היועץ המשפטי לממשלה וקרא לערוך שינויים באופי התפקיד. "יועמ"ש צריך להיות פרקליט, לא משגיח"

עובדת לשכת ראש הממשלה נחקרה באזהרה במשרדי יחידה להב 433 בחשד לביצוע עבירות מרמה והפרת אמונים.

הנער טען כי התיז את הגז לאחר שקבוצת מוסלמים תקפה אותו ואת אביו. חוננו: המשטרה איבדה שליטה על המתרחש בעיר העתיקה.

גופתה של אישה כבת 30 אותרה בדירה בעיר אריאל בשומרון ועליה סימני אלימות. המשטרה פתחה בחקירה ומחפשת אחר הגבר שהיה עימה.

"במסגרת החקירה אותרו במקום ראיות, שלפיהן ניתן לקבוע כי מדובר באירוע פלילי", עדכן קצין החקירות של שירותי הכבאות וההצלה.

במועדון ברחוב המלך ג'ורג' בבירה נדקרו שני בני אדם. אחד מהם מת בבית החולים. סריקות אחר הדוקר.

יש מי שבעבורם המילים סליחה ומחילה מקבלות משמעות אחרת. "האסירים בוכים וצועקים", מתאר רב כלא צלמון.

החשוד שב הבוקר מאומן לאחר שהעביר את הימים הנוראים על ציונו של רבי נחמן מברסלב. עם הגיעו, נעצר בשדה התעופה ונלקח לחקירה

ישי שליסל, שדקר למוות את הצעירה שירה בנקי, ממשיך לסרב לשתף פעולה עם בית המשפט ועם סנגוריו.

בית המשפט הרשיע את יצחק גבאי מלבד בהצתה גם בהחזקת סכין, הסתה לאלימות, תמיכה בארגון טרור ועוד.

ועדת האיתור למשרת היועמ"ש פרסמה היום (חמישי) את הרשימה המלאה של עשרת המועמדים שיזומנו לראיון בפניה.

בית הדין לעבודה בבאר שבע קיבל באופן חלקי תביעה של עובדים שדרשו לקבל שכר גם עבור זמן ההפסקות.

ח"כ אלוף (מיל') איל בן ראובן מותח ביקורת חריפה על התנהלותו של היועץ המשפטי לממשלה סביב המינוי שבוטל.

בתנועה למשילות ודמוקרטיה קוראים לראש הממשלה נתניהו לפצל את תפקיד היועץ המשפטי לממשלה בעקבות פארסת המינוי של גל הירש.

עו"ד בן גביר מחמיא לאיילת שקד על השינוי המרענן שהביאה למשרד המשפטים, אך מותח ביקורת על מועמדיה לתפקיד היועמ"ש. "שתעמוד על שלה".

תושבת בנימין בעלת משפחה, נעצרה בחשד לאירוע מהתקופה האחרונה שהוטל עליו צו איסור פרסום. חוננו: "המשטרה מתנכלת לתושבי המאחזים".

שלושה ארגזים המכילים כ-300 זיקוקים התגלו במהלך בדיקה ברכב במעבר 443 הסמוך לירושלים. נהג הרכב נעצר.

שוטרי מחוז ש"י שעצרו רכב לבדיקה שגרתית בצומת בעוקפים הופתעו לגלות שהנוסע הוא חבר הפרלמנט הפלסטיני, והנהג - נער צעיר.

נשיא המדינה, ראש הממשלה, נשיאת בית המשפט העליון, בכירים נוספים, בני משפחה וחברים, ליוו את השופט חשין בדרכו האחרונה.

פרופ' אביעד הכהן מספר על השופט חשין שאצלו התמחה ובימים אלה השלים כתיבת ספר על משנתו. למה התכוון השופט בביטוי 'ירים יד על ביתי'?

בית המשפט המחוזי מרכז אישר את צו המעצר המנהלי נגד פעיל הימין מאיר אטינגר. עורך דינו: "לא מופתע – בית המשפט נכנע לאסופת מידעים".

מתי חובה להודיע למעביד על היריון? באילו מקרים בית הדין לעבודה עשוי לקבל את התביעה ובאילו מקרים עשוי לדחות תביעות כאלה?

אדם שנעצר במקווה לאחר שהצית חלק מבית כנסת, טען: "רציתי להתנקם בחבריי על שלעגו לי". בימים הקרובים יוגש נגדו כתב אישום.

קצין המשטרה יישלח ל-8 שנות מאסר בפועל לאחר שהורשע בהעברת מידע מחקירות משטרה לעו"ד רונאל פישר תמורת כסף.

שופט העליון לשעבר הלך לעולמו בגיל 79 לאחר מאבק ממושך במחלה קשה. נתניהו: חשין היה ידען וחובב גדול של התנ״ך.

אלוף פיקוד העורף הוציא צו המורה לצעיר מקרית ארבע לשהות במעצר בית בדירה שאינה שלו. הצעיר דרש באמצעות עו"ד מחוננו לספק לו דירה.

רשימת המועמדים לכהונת היועץ המשפטי לממשלה היא אכזבה לא קלה לכל מי שציפה לשינוי קרוב במערכת. פרשנות
