מאות ביריד הנדלן של בתי אמנה
מדובר ביריד הגדול של בתי אמנה בו הציבור הכיר מקרוב את הפרויקטים ביישובים כרם רעים, יקיר, נופים, ברוכין, עינב, תפוח, טלמון ועוד
מדובר ביריד הגדול של בתי אמנה בו הציבור הכיר מקרוב את הפרויקטים ביישובים כרם רעים, יקיר, נופים, ברוכין, עינב, תפוח, טלמון ועוד


דבר תורה לפרשת שמות מאת הרב זכריה רבינוביץ, ר''מ בישיבת ההסדר שעלבים.

מהי הסיבה לקרוא לספר שמספר לנו על גלות מצרים ועל היציאה מעבדות לחירות "שמות"?

חברותיה של שירה איש-רן הלומדות במכללת אורות ישראל פנו אל מזכ''ל האו''ם בדרישה לגנות את הפיגוע שבו נרצח התינוק עמיעד ישראל הי"ד.
הרב אביחי קצין קובע עיתים ללימוד תורה עם גולשי ערוץ 7. הצטרפו ללימוד בסרטון יומי קצר.

מה ניתן ללמוד מפרעה על חשבון נפש? צפו בסרטון של אלי תורג'מן לפרשת שמות.

מה משמעות בקשתו של משה לדעת מה שמו של ה' טרם הודעתו לעם ישראל על היציאה המתקרבת ממצרים? הרב אדרי לפרשת שמות.

עבדות מהסוג שהיה במצרים, קשה יותר למצוא היום. אבל השתעבדות נפשית לכל מיני דברים, יש בהחלט. פרשת השבוע מלמדת שגם ממנה אפשר לצאת.

אירוע "יחד בקדושה" של ישיבות ההסדר יתקיים ביום ראשון הקרוב בבנייני האומה. "הישיבות מסייעות לכך שכל אחד יזכה ליהנות מאור התורה".

מאות תלמידים השתתפו במבצע "מתוק בלב" לזכרו של גיל-עד שער הי"ד וחילקו עוגיות בבתי אבות, במוצבים צבאיים במרכזי ערים ועוד.

הרב אביחי קצין קובע עיתים ללימוד תורה עם גולשי ערוץ 7. הצטרפו ללימוד בסרטון יומי קצר.

חברת הכנסת שולי מועלם (הבית היהודי) ספדה למוסיקאי צורי הר טוב, תושב אפרת שהלך לעולמו בגיל 58. "ראה טוב בכל דבר".

עקיבא תורג'מן חוזר לימיו בישיבת ההסדר ברמת גן, "בישיבה הבנתי שאני יכול להיות מה שאני רוצה, בלי הצורך להגדיר את עצמי כל היום"

הרב אביחי קצין קובע עיתים ללימוד תורה עם גולשי ערוץ 7. הצטרפו ללימוד בסרטון יומי קצר.

ההתיישבות ביהודה ושומרון חולמת על מיליון מתיישבים. בנייה צמודת קרקע תהיה קשה יותר להשגה. יש לכם הזדמנות.

תלמידים ואנשי צוות מהישיבה התיכונית בעתניאל עלו להר הבית. על החולצה שהכינו נכתב: לא לשוא אחי עלית - כי מהעליות האלו יבנה מקדש!

הרב יהושע שפירא: הגענו לשלב בו אנו צריכים לפרוץ קדימה. יש לנו את הכוחות לזוז, להקים עוד קומה ולהוסיף עוד תורה ועשיה בלב גוש דן.

הרבנית חוה מנסבך, מנחת הורים וחברה בתנועת ''בוחרים במשפחה'', מזהירה מ"משפחות" מודרניות שעלולות לגרום נזק לילדיהן.

רבה של צפת הגיע לחזק את מתיישבי עמונה. "אין מניעה שנחזור לכאן, זו אמירה ברורה שצריכה לצאת אל רה"מ - לאפשר לבנים לחזור לנחלתם".

א' ו-ד', שני בוגרי בית הספר בו למד הדר גולדין ז"ל, מסיימים יחד את קורס הטיס. מנהל בית הספר מספר על השניים ועל המתכון להנהגה.

השר זאב אלקין הנחה את אנשי משרדו לפעול מול משרד המשפטים כדי לקדם פתרון שיאפשר את שימורן של המרפסות.

ארגון ליב"ה פנה לראשי המפלגות החרדיות ולשר אריאל בדרישה שיפעלו כדי לעצור את עבודות השיפוץ ברחבה הדרומית.

שיעורו של הרב אליהו, 'קול צופיך', עוסק בפרשת השבוע שמות וכן בנושא הכוונה בתפילה. צפו

הרב יהודה סדן, ראש הישיבה הגבוהה בעלי מספר על תלמידו, י', שביום רביעי יהיה לבן העדה האתיופית הראשון המסיים את קורס הטיס.

כשהרב דב ביגון חזר בתשובה לא היה בשבילו את מכון מאיר. עשרות שנים אחרי, הבנין הצנוע מהווה בית לאלפי בוגרים.

המוסיקאי צור הר-טוב מהישוב אפרת, אחיינו של הרב זלמן ברוך מלמד, הלך באופן פתאומי לעולמו. הלוויה תתקיים בשעה 14:00 בכפר עציון.

הכנס הנערך במכון הישראלי לדמוקרטיה יעסוק בסוגיות הנוגעות לשירותי הדת. בין המשתתפים: סגן השר בן דהן, מנכ"ל הרבנות הראשית ועוד.

ראש ישיבת ההסדר בראשל"צ הרב שלמה לוי ברך על המיזם המיוחד במסגרתו ילמדו רבנים ובוגרי ישיבות הסדר את כל הש"ס ביום אחד ובמקום אחד.

חבר הנהלת המושב בני דרום מספר על אורי דוד ובנו אביאל שנספו בתאונת הדרכים הקשה, "כל השבת לא עזבנו את המשפחה לרגע".

פורום ''סרוגים'' הוא גוף התנדבותי שמייעץ לראש העיר כיצד לקדם את צרכי המגזר בכל שכונות העיר

לרגל המבצע להרחבת מכון מאיר גילינו כיצד יהודים מכל העולם מתחברים מחדש ליהדותם.

רבה של ירושלים, הרב אריה שטרן, סייר ביום שישי זמן קצר לפני כניסת השבת בשוק מחנה יהודה בעיר לפקח על שמירת השבת של העסקים.

המרדף אחר הדיור נעשה כמעט בלתי אפשרי. החלום לקנות דירה במיליון ₪ נראה דמיוני ובטח דירת גן.

מפעל התשובה הוותיק ביותר בציונות הדתית קורא לכם לקחת חלק בהרחבתו כדי לאפשר קליטת 100 תלמידים נוספים מדי שנה.

אילנה בן ישי מאגף תרבות יהודית במשרד החינוך, שמאחוריה עשרות שנים של הפקה, מספרת על ההצלחה משנה לשנה בכנס הרמב"ם. צפו.

הרב יהודה שביב היה ר"מ בישיבת הר עציון וערך את כתב העת "תחומין" וספרים רבים

המכון יצא בקמפיין להרחבת המוסד ולבניית שתי קומות חדשות בבניין הפנימייה שיאפשרו לקלוט 100 תלמידים חדשים מדי שנה.

דבר תורה קצר לפרשת ויחי מאת הרב שלמה לוי, ראש ישיבת ההסדר בראשון לציון.

הרב אביחי קצין קובע עיתים ללימוד תורה עם גולשי ערוץ 7. הצטרפו ללימוד בסרטון יומי קצר.

שכינה עוזבת את יעקב והוא אינו יכול לומר לבניו את שיקרה באחרית הימים. לחוסר הידיעה ערך מיוחד של בניה וצמיחה. הרב אדרי לפרשת ויחי

לפני מותו ביקש יעקב אבינו לגלות לבניו את הסוד הגדול של החיים. האם הצליח? האם נוכל לדעת את הסוד? הרב יוני לביא בהארה מהפרשה

הרב אביחי קצין קובע עיתים ללימוד תורה עם גולשי ערוץ 7. הצטרפו ללימוד בסרטון יומי קצר.

הכירו את הישיבה תורנית - חינוכית "בני צבי" בישוב בית אל, הנקראת על שמו של הרב צבי יהודה קוק וממשיכה דרכו. צפו.

ישיבת "באר התחייה" שהוקמה בבאר שבע קיבלה אישור למסלול הסדר ועתידה לחנוך את בית מדרשה החדש בראש חודש שבט.

הרב יעקב אריאל מספר על המניע להקמת ישיבת הסדר בעיר רמת גן מיד אחרי מלחמת המפרץ ועל הישיבה כיום.

בכפר הנוער בית חג"י מעניקים תחושת בית לבני נוער בסיכון. יצאנו לשמוע מבני זוג המשמשים כהורים במשפחתון איך מגדלים משפחה גדולה כזו

אין מי שיכול לעמוד במחיצתה של רונה רמון ואין אנו יודעים מה היתה המציאות שאליה היא נקלעה. הרב ד"ר רצון ערוסי מסביר.

מאות רבני ובוגרי ישיבות ההסדר יתכנסו לסיום הש"ס ביום אחד ובמקום אחד. ''הישיבה היא בית חרושת לתורה''.

הרב יעקב אריאל והרב אהרן ליכטנשטיין זצ"ל התריעו מפני התנהגותו של הרב מוטי אלון. ''המעשים היו מספיק חמורים, הוא לא הכחיש''.

חגית ריין, שכנתה של הרבנית ששר ז"ל, מספרת על אישיות תורמת עוזרת ויוזמת ללא לאות: "אבדה גדולה לעם ישראל, למשפחה ולקרני שומרון''.

הרב אביחי קצין קובע עיתים ללימוד תורה עם גולשי ערוץ 7. הצטרפו ללימוד בסרטון יומי קצר.

"צה"ל שינה את רוחו מצבא לוחם, מסתער ומנצח לצבא שוויוני המנסה 'לתרבת' את לוחמיו", כותב הרב יעקב דביר מישיבת מצפה רמון לשר בנט.

חברי מחוז דרום של בני עקיבא הגיעו השבוע לבאר שבע והעניקו לבעלי עסקים הסוגרים את עסקיהם בשבת תעודת "נאמן השבת הציבורית".

תחרות אמנות ייחודית ליצירות בתחומי הציור, הפיסול, הקולנוע והמוסיקה לאור הגותו ומשנתו של הראי"ה קוק זצ"ל התקיימה בבית הרב.

התלונה נוגעת למעשה שבוצע בשנת 2002. זאת בהמשך לפרסומים האחרונים אודות תלונות נוספות נגד הרב אלון שהגיעו לרבנים.

הרב אביחי קצין קובע עיתים ללימוד תורה עם גולשי ערוץ 7. הצטרפו ללימוד בסרטון יומי קצר. והפעם על הנחת תפילין בשואה.

רב העיר ירושלים הבהיר כי יש מצוות 'פדיון שבויים' לפלסטיני שמכר קרקעות ליהודים ושוהה במעצר ברשות הפלסטינית.

הרב אריאל הוציא פסק הלכה חדש לקראת הצום הקורא לציבור לומר יחד את הקדיש בעשרה בטבת. "תקנה מיוחדת לזכר האסון הנורא שפקד את עמנו"

ישיבות ההסדר חוגגות 70 למדינת ישראל באירוע סיום ש"ס גמרא ביום אחד בהובלת ראשי ישיבות שרים ואישי ציבור.

שיעורו השבועי של הרב שמואל אליהו, 'קול צופיך', עוסק בפרשת ויחי וכן במהותו של עשרה בטבת. צפו
