ניגירי פירות
מחלקת התזונה של מותג TEKA מציגה את הפרשנות המתוקה לניגירי. פירות אורז וחלב קוקוס הם הבסיס לקינוח מרהיב, טעים שמכינים בקלות
מחלקת התזונה של מותג TEKA מציגה את הפרשנות המתוקה לניגירי. פירות אורז וחלב קוקוס הם הבסיס לקינוח מרהיב, טעים שמכינים בקלות
חן מזרחי מגלה לנו את הסודות להכנת שניצל קריספי וטעים שקשה להפסיק לאכול.
נעמה קדוש מציגה מתכון לרוטב נהדר שיודע לגעת בפסטה ולגעת בלב.
הקונדיטורית לאה גוטוויין מגישה: גרסת הכוסות לפאי הלימון המוכר. בהכנה פשוטה, מתקבל קינוח מרענן ומרשים להפליא.
מי שניצבת בראש קבוצת הנשים בפייסבוק "עכשיו תורך", משוכנעת שהמגזר החרדי כבר עמוק בתוך עולם הדיגיטל. מפגש עם שורשים היסטוריים
הקונדיטורית שרי רובינפלד מציגה: לחמניות מבצק נהדר בצורת שושנה יפהפייה שמקשטת את הצלחת בארוחת החג
רעיית נשיא המדינה שהלכה לעולמה בגיל 73 ביקרה בעבר את לוחמי מג״ב במעברים סביב ירושלים, והביאה להם עוגה שאפתה במיוחד עבורם.
אם טרם ניסיתם להכין בבית פרעצלים חמים, זו בהחלט הזדמנות מעולה! קבלו מתכון קל וקוצר מחמאות באדיבות "השף הלבן"
שפית אביגיל מייזליק בשיתוף חברת "משומשו" מציעים עוגת גבינה פירורים טבעונית עם נוגט אגוזים ושקדים. עוגה חגיגית גם לטבעונים.
מתכון מנצח לקיש במילוי כרישה שניתן להכין גם בגרסה פרווה. מנה נהדרת בשילוב סלט רענן לארוחה חלבית או בשרית
את המנה הזאת חייבים לנסות! קבלו גירסה משודרגת לפסטה פסטו והפעם בתוספת ברוקולי. באדיבות ''השף הלבן''
יעל ארז מציגה מתכון שמתאים לשבת וליום חול, מצוין לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב.
נעמה רן מציגה מאפה חצילים וגבינה, מעין שילוב של לזניה ומוסקה עשיר בטעמים. באדיבות ''השף הלבן''
גרסה יפיפייה לפיצה ביאנקה עם תפוחי אדמה ובצל. מנה ראשונה או תוספת מושלמת, באדיבות ''השף הלבן''
מאפה שמרים מרשים ופיקנטי ממולא בדברים טובים, מומלץ להגיש לצד סלטי החג. מנה ששווה לנסות. באדיבות ''השף הלבן''
לרגל יום ההמבורגר הבינלאומי, רשת ההמבורגרים Black חושפת את המתכון הסודי שלה להמבורגר ביתי, ממש כמו במסעדה
חובבי הניוקי מוכרחים לנסות את המנה הזאת של רותם ליברזון, באדיבות ''השף הלבן''
יונית צוקרמן משתפת אותנו במתכון הסודי שלה - מאפה קנלוני במילוי מלוח של פטריות וגבינות. באדיבות ''השף הלבן''
לקראת שבועות: שפית גולדה קישון מגישה: תבשיל ריזוטו עשיר עם פטריות, שמנת ופרמז'ן שנמס לתוך האורז ומייצר מרקם קטיפתי נהדר.
ככה תכינו בבית כדורי גלידה מטוגנים בציפוי פריך. זהירות, זה ממכר! המתכון באדיבות ''השף הלבן''
איה קרמרמן, מחברת הספר "מתרגשת" מגישה: קובה שמכינים בתבנית סיליקון עגולה. במקום לגלגל את הקובות, יוצרים קובה אחת משפחתית.
מחלקת התזונה של מותג TEKA ממליצה: ארוחת בוקר בריאהף, עשירה וצבעונית עם תוספות מדליקות שמשדרגות את המאכל הישראלי לדגת גורמה.
שפית רעות איפרגן מגישה: מנה ממוצא איטלקי שלרוב תמצאו בתפריטי מסעדות. זו, הגרסה הביתית והמרשימה לכדורי גבינה ממכרים.
מיוחד ללג בעומר: מותג TEKA מציג: מתכון פשוט וקל לתוספת נהדרת ולא שגרתית. רוטב הצ'ימיצ'ורי במתכון, הולך נהדר גם לצד בשרים על האש
שפית גולדה קישון מציגה: נגיסי עוף קטנים ופריכים שמרגישים בפה ממש כמו פופקורן
קובי חיון מציג מתכון נהדר לדג סלמון וגם חושף את הסוד של הסבתות המרוקאיות.
זהירות ממכר: פסטרמה ביתית שמכינים ב5 דקות עבודה ומתקבלת מנה נהדרת וקלילה שמתאימה לשבתות הקיץ במקום או לצד חמין מסורתי
מותג הטחינה "אחווה" מציג: עוגיות מגולגלות מבצק פריך במילוי נפלא המשלב מתיקות של שוקולד וטעם עדין של חלווה. פינוק מתוק ליד הקפה.
העיתונאית והבשלנית איה קרמרמן משתפת: גלידה ידידותית לגוף במרקם נהדר וטעם מושלם. מוקדש לאוהבי הבננות מתוך ספר המתכונים "מתרגשת"
איה קרמרמן, עיתונאית ומחברת ספר המתכונים "מתרגשת" מגישה: תבשיל קציצות דג עז טעם וצבע שהופך אותו לתבשיל קציצות דג מנצח.
לשבת ולחג, לאמצע שבוע ולסוף שבוע. המתכון הזה של נעמה קדוש אהוב על כולם כמעט 365 ימים בשנה.
שפית מיכל שווץ מגישה: מנה בריאה וקלת הכנה לחזה עוף ממולא בירקות, מצופה במרינדה נהדרת שהופכת את המנה לעשירת טעם ואלגנטית במיוחד.
ראש המכינה הקדם צבאית שהוקמה לזכר שלושת הנערים, מגיע לנינה ביאנקה. על החיים במכינה, האתגר החינוכי ומה תפקידו של המיזם בעת הזאת
איה קרמרמן, עיתונאית ומחברת ספר המתכונים "מתרגשת" מגישה: מתכון ביתי וקל הכנה לשווארמה עסיסית שמגישים בפיתה
לקראת יום העצמאות: מחלקת התזונה של מותג TEKA משדרג את החומוס הקלאסי לחומוס פול תוצרת בית.
בשלנית הרשת ענאל שטרית מגישה: כדורי כרובית במילוי גבינות, בציפוי פריך ומוזהב. מתכון פשוט לביצוע עם תוצאה מרשימה ביותר
קצת אחרת: שף שלום קצנגולד מציג גרסה שונה ומדליקה לחציל שלם צלוי בגריל עם שלל ירקות צבעוניים וגבינה צהובה צלויה מעל
בשלנית הרשת הדר פלדמן מגישה: מתכון לכרובית מטוגנת שצריך להכין בכמות כפולה
סוף סוף עוגת גבינה שתמיד מצליחה: לאחר אין ספור ניסיונות כושלים, הצלחתי להגיע לשילוב נכון של מרכיבים שיוצרים עוגת אוורירית וטובה
נעמה קדוש מגלה איך מכינים פרגיות בחמש דקות על מחבת פסים.
בשלנית הרשת שרה ברדוגו אופה: עוגיות במילוי ריבה במרקם נמס בפה שאי אפשר להפסיק לאכול.
נראה כמו צ'יפס ובריא הרבה יותר מצ'יפס. הנטורופתית אורטל ברובין-חן מכללית רפואה משלימה מציגה: צ'יפס שעועית צהובה ממכרת בטעמה.
סלט חסה שתמיד כיף לאכול. בארועים ובסעודות משותפות - כולם יודעים ומחכים לסלט המעולה.
כשאין לחם: פחות מיממה לאחר חג הפסח, יש מי שעדיין לא התארגן על לחם טרי. מותג TEKA מגיש את התחליף השווה בנוסח מקסיקני
החביתיות המופלאות של המימונה, שמגישים עם דבש, ריבה, גוש חמאה ואגוזים קצוצים.
יו"ר מרצ חושפת מתכון נהדר למצה בריי טבעוני: "גאה לבשר שהתמקצעתי מאוד במצה בריי הטבעוני והיא כבר לא מתפרקת לי בכלל".
מתכון ללא קטניות באדיבות רעיה בטיטו. קריספי מבחוץ, נמתח מבפנים וטעים בכל הצדדים
מתכון מעולה לפסח וטעים כל השנה: יוצרים סירות בטטה ומניחים בהן בשר נמס בפה.
כולם מחפשים מתכונים לפסח שגם הילדים אוהבים. הנה פנקייקס ששווה לחכות שנה בשבילם עד הפסח הבא!
לקראת החג אנו מבקרים ביקבי ברקן כדי להבין מה בא קודם, לבן או אדום? מה הקשר לגבינות? ואיזה טעם יש ל... חבית?
שף רעות איפרגן מגישה: מנת אנטריקוט חגיגית לפסח מנתח משובח שאינו מצריך הכנה מורכבת בזכות אופי שומני של הנתח שתורם לטעמו העסיסי.
מיוחד לפסח: שף ארז מרגי מציע תוספת ירק מקורית בציפו קראנצ'י
שף ארז מרגי מציג: התחליף הכי בועט לגפילטע. מנה מרעננת וחגיגית שמכינים בקלות מדג דניס טרי ומגישים לצד מלפפונים בתחמיץ אסיאתי
כשהעוגה הזו יוצאת מהתנור, סימן שהגיע פסח. מתכון קלאסי לעוגת שקדים בחושה וקלת הכנה שחייבים ליד הקפה ובכל שבעת ימי חג הפסח
נעמה קדוש מכינה קציצות תפוחי אדמה וחזה עוף. מתכון מצוין לפסח ולכל השנה.
רשת "קפה קפה" הגדולה בארץ מתחדשת עם תפריט חדש כשר לפסח המושתת על המנות האהובות ברשת. הנה אחת המנות הטובות ביותר
מיוחד לפסח: שפית מורן פינטו מפנקת בחטיף הכי נחטף של חג הפסח. כדורי קוקוס מצופים בשוקולד שכייף להכין עם הילדים בכמויות.
מיוחד לפסח: שף קונדיטור רעות איפרגן ממליצה על קינוח מוסים חגיגי ועשיר בטעמים שתמיד מצליח.
שף קונדיטור רעות איפרגן מגישה: קינוח ברואוניז פסחי משודרג עם קרמל מלוח שהופך את המנה הזו לממכרת במיוחד. סטיילינג: שמרית לוי
מוטי אוחנה, שף מסעדת מדיטה מגיש: תבשיל חגיגי לשולחן הסדר של לחי בקר ארומטי בטעם עשיר עם ירקות שורש ופטריות פורצ'יני.