מרק משמש קר
כשעונת המשמש בשיאה: שף מור כהן ממסעדת הרברט שמואל, מציע לשדרג את הקיץ עם מרק ייחודי ומרענן במיוחד.
כשעונת המשמש בשיאה: שף מור כהן ממסעדת הרברט שמואל, מציע לשדרג את הקיץ עם מרק ייחודי ומרענן במיוחד.


פגישה ביער עם מנכ"ל איחוד הצלה - היכרות קולינרית עם חטיבת הלוגיסטיקה, נסיעת מבחן ברכב השטח שמגיע לכל מקום, ומהו ה"קובי-לנס"?

טחינה אחווה והשף אבי ביטון מגישים: מנת פרגית קלת הכנה בטעם קצת אחר עם טחינה וחלב קוקוס בנגיעות חריף.

הפתעת הקיץ: קינוח מושלם לימות הקיץ החמים. טעמו המרענן של הקוקוס פוגש חמצמצות של דובדבן בקינוח מרשים וסופר טעים.
"אני נרגש למראה אלפי התושבים שבאו לשמוח ולרקוד בפסטיבל הבירה המצוין שלנו", אמר על הבמה ראש העיר רמי גרינברג.

הנהלת הקבוצה בחרה ברב מנת מתוך מספר מועמדים, לאחר שהרב יעקב חרל"פ הגיע לגיל פרישה.

מסעדת בשרים חדשה נפתחה לאחרונה בעיר אמסטרדם בהולנד.

רשת ההמבורגרים הפכה למותג לוהט בתחום ההמבורגרים ומונה 17 סניפים, מהם שלושה סניפים כשרים באור יהודה, רעננה וברמת החייל בתל אביב.

אין לכם גינה? זו לא סיבה לוותר על גריל גז. כל צריך לדעת לפני שבוחרים גריל.

לקראת ט"ו באב: בשביל ליהנות ממשקה אלכוהולי קליל, לא צריך לצאת לבר רועש. מתכון קל הכנה לקוקטייל נהדר בכנה ביתית.

ילד מפלורידה צלצל למוקד החירום של המשטרה וסיפר שהוא רעב. השוטרים שהגיעו לביתו, לימדו אותו שיעור באזרחות טובה וגם הביאו לו פיצה.

עוגת פרג ואגוזים נפלאה ועסיסית. בלי להפריד ביצים וב5 דקות הכנה. נפלאה ליד הקפה בכל הזדמנות.

העיתונאי אריאל שרפר הוא איש שמח בסך הכל, אז למה החליט לכתוב ספר שמתעסק בכל מה שהוא לא אושר? נפגשנו, שמענו ויצאנו מאושרים.

לשבת וליום חול, לילדים ולמבוגרים. משולשים נמסים בפה שמתאימים לכל זמן ולכל עת.

ב'ענבי טלי' משיקים את זן הסייבל השחור והמתוק שהובא מקליפורניה. יצאנו לכרמים לפגוש את כל השלבים מהשטח ועד למדפי החנויות

אוכל טוב, שמש מלטפת, בריכה במרפסת ענקית מעל גינה ירוקה ומלבבת. תחושה של שלווה ושקט מבלי לפספס את האקשן בחוץ.

לקראת ט"ו באב: מנה עיקרית אלגנטית וצבעונית לארוחת גורמה שאפשר להכין בבית. באדיבות מחלקת התזונה של TEKA

דוכן הפלאפל בכניסה למבוא מודיעים ייפתח מחדש בשבוע הבא לאחר שנסגר בשל השריפה הקטלנית ביישוב שעל כביש 443.

בשלנית הרשת יונה ולס אופה: עוגת שיש עסיסית ומפוארת בתוספת גנאש שוקולד וזיגוג קרם לוטוס מפנק.

מיוחד ל9 הימים: מנת אירוח אלגנטית כשרוצים להרשים מבלי לוותר על פשטות הכנה וטעמים נהדרים.

״קפה פריז״ בברוקלין בפרסומת מקורית: לא צריך לעשות ״סיום מסכת״ בכל יום בתשעת הימים כדי לאכול בשר. אפשר פשוט להגיע למסעדה.

כך הפך הירקן ממחנה יהודה למעצמה בינלאומית של חלווה. צפו בכתבה של "ברקוד", ערוץ 13

DECA, מסעדת דגים עילית בניצוחו של השף אילן מזרחי, חושפת מתכון סודי לעוגת גבינה חלומית בניחוח לימון ותפוז.

ד"ר מאיה רוזמן הציגה מתכון לתאנים צלויות עם גבינה כחולה

מתחת למגדל שלום: הרובוטים שידאגו שהקניות מהסופר יגיעו אלינו תוך שעה. צפו בכתבה של דנה סומברג, "ברקוד", ערוץ 13

מסעדות שף מתארחות במתחם על Food Truck, ובכל שבוע מסעדות אחרות: מחניודה, אנג'ליקה, משק עפאים, עזרא קדם, דוויני ועוד

השפים והטבחים הצבאיים של יחידות השדה לא נרתעו כאשר בפניהם הוצב אתגר ייחודי: להתחרות זה בזה בקרב סכינים טעים במיוחד.

מלון אוריינט בירושלים פתח את דלתות הקומה השמינית לסרוויס ערב יוקרתי, טעים ונעים ביותר. אלי הלמן היה שם

בשלנית הרשת יונה ולס מגישה: חצ'פורי גיאורגי מסורתי במילוי תרד וגבינות

את 22 פינות האפייה של אנג'ל יפעיל לוי שהבטיח כי יקלוט את כל 40 העובדים שהעסיקה חברת אנג'ל.

המדען האחראי לפיתוח זן הענבים 'סייבל' מבית 'ענבי טלי' חושף את הסודות מאחורי הזן הייחודי.

הלו ארטיק: מחלקת התזונה של מותג TEKA, מלמדת אתכם להפוך אתכם ליצרני ארטיק משובח בטעם מושלם ובהכנה קלה ומהנה.

בשלנית הרשת יונה ולס מגישה: מנת לחמעג'ון בגרסה קצת אחרת עם פרגית עסיסית מעל פוקצ'ה ביתית.

המסעדה של השף מור כהן דורגה במקום הראשון והוכתרה כמסעדת היוקרה הכשרה הטובה ביותר.

"חברים לצלחת": אשת הקולנוע הדתי טליה טאוב מספרת על הדרך שעשתה מחזרה בתשובה בגיל צעיר לעבודה עם שחקנים ומפיקים מהתעשייה הישראלית

לימי הקיץ החמים: מתכון קייצי ומרענן לארטיק פירות יער נפלא ועשיר בטעמים. מומלץ להכין יחד עם הילדים בבילוי משותף

מתוק לסיום הצום שאפשר להכין עם הילדים: בכמה מרכיבים פשוטים ו2 דקות במיקרו, מתקבלת עוגה עסיסית ונהדרת כשמתחשק משהו מתוק.

מאפה ספירלה עם ירקות צלויים וגבינת פרומעז. מנה קלת הכנה ועשירה בטעם שניתן להגיש כמנת פתיחה או כתוספת עשירה.

מותג TEKA מציג: מתכון נפלא למנת בריאות טעימה ומלאה בפינוקים. את הוופל מכינים עם שיבולת שועל ומקשטים בפירות טריים כיד הדמיון

זעליג קראהן ביקר בקרקוב מספר פעמים ולא מצא מקום כשר לאכול. אז הוא פתח את המסעדה הכשרה שהפכה לאחת המקומות המבוקשים בעיר.

מאז הקמתה הפכה רשת ההמבורגרים למותג לוהט בתחום ההמבורגרים והיא מונה כבר 17 סניפים ברחבי הארץ, מהם שלושה סניפים כשרים.

הנה המסעדות הכשרות בניו יורק שסמדר סבן אהבה במיוחד.

השף אייל שני פתח את "מלכה", מסעדה כשרה בתל אביב, שמלבד אוכל כשר מחזיקה גם באג'נדה חברתית ומעסיקה במטבח נוער בסיכון.

עונת האפרסקים בעיצומה והחום בשיאו. זה הזמן להכין עם הילדים גלידת אפרסקים ביתית ומרעננת במיוחד.

לקראת שלושת השבועות, שפית גולדה קישון מגישה: מתכון קל הכנה לקציצות בריאות שמתאימות לתפריט צמחוני, טבעוני וללא גלוטן.

פגישה עם מנכ"ל נצח יהודה זו הזדמנות מצוינת להבין מי זה מי במסלולי השירות לחרדים והאם לא מדובר בכלל בנח"ל החרד"לי.

טרנד עישון הבשר תופס תאוצה בישראל בשנים האחרונות, ואפשר לראות יותר ויותר אנשים שמתעניינים בתחום ורוכשים לעצמם מעשנה ביתית.

רשת המבורגר הפרמיום הכשר והטעים של אורי מלמד, חוגגת מיתוג חדש וכשרות 'עוד יותר מהודרת' בסניף הירושלמי.

רשת ההמבורגרים הכשרה "ממפיס" מציגה: מנת פתיחה נפלאה שמככבת בתפריט המסעדה ואפשר בקלות להכין גם בבית.

שפית מירי זורגר מגישה: סלט רענן וססגוני מפולי סויה (אדממה) בעלי סגולות בריאות וטעם נהדר.

נעמה קדוש, בעלת התוכנית לתזונה נכונה לגוף ולנשמה, מציגה מתכון לתפוחי אדמה שמתאימים כתוספת מזינה לכל ארוחה.

רעיון אדיר לארוחת ערב טעימה שקל להכין ועוד יותר כיף לאכול. המתכון באדיבות חברת "פילטונה"

זה כל-כך טעים, קל ומהיר שאני מבטיחה לכם שאתם הולכים להכין אותו הרבה פעמים

הפסטיבל נפתח בהופעה של "כנסיית השכל". המשתתפים נהנו מאוכל עממי וקיבלו בירה ראשונה חינם. כתב ערוץ 7 ביקר בפסטיבל - וגם שתה.

קניידל מסורתיים רכים ושמנמנים שתמיד מצליחים. מומלץ להכין כמות כפולה כי הכדורים הנהדרים הללו פשוט נחטפים.

כשתופס אתכם המאנץ': מתכון קליל לחטיף זיתים עם שום ובצל שאפשר לנשנש כפתיח לארוחה או כשממש מתחשק נשנוש פיקנטי מטריף.

עורך בערוץ 7, כותב בבשבע, מתראיין כנציג הימין, ובמקביל כותב טורים ופרשנות בידיעות אחרונות. איך זה מסתדר והאם הוא ישן טוב בלילה?

מאמנת הכושר יוטי קורל מגישה: מנת בריאות מפוצצת בטוב בעיטור תוספות מפנקות להשלמת התענוג

בריא במפתיע: תתפלאו כמה שאבוקדו משתלב נהדר עם שוקולד. חברת אבוקדו גרנות משיקה את השילוב הלא שגרתי שיוצר מנה בריאה וטעימה להפליא

מלח גס ושוקולד צ'יפס מתאחדים כאן לעוגייה קראנצ'ית שלא תוכלו להפסיק לנשנש. המתכון באדיבות מחלקת התזונה של המותג TEKA.
