צפו:
מונטאנה טאקר בשירת 'התקווה'
הרקדנית וכוכבת הטיקטוק היהודייה מארצות הברית שנלחמת ברשתות כבר תקופה ארוכה בעד ישראל ונגד האנטישמיות השתתפה בעצרת מטה המשפחות.
הרקדנית וכוכבת הטיקטוק היהודייה מארצות הברית שנלחמת ברשתות כבר תקופה ארוכה בעד ישראל ונגד האנטישמיות השתתפה בעצרת מטה המשפחות.


אימה של שני ריקרדה לוק, שיתפה כי הידיעה שגופתה של שני הוחזרה לארץ בשלמותה והיא תוכל להיקבר כאן, עוזרת במידה מסוימת.

הקלף היקר שנתן נתניהו לשונאיו, הטעות הסדרתית של הימין, מה שחייבים ללמוד מהאיסלמיסטים, גאוני אוניברסיטת תל אביב. ויואב גלנט.

דובר צה"ל תא"ל דניאל הגרי קיים הצהרה מיוחדת לפני כניסת השבת שבה הודיע כי כוחות צה"ל חילצו שלוש גופות של חטופים מרצועת עזה.
גלנט ללוחמים בגבול הצפון: תמתינו, אנחנו נעשה. מבין את כמות הנזק, אך בצד השני הנזק ומספר המחבלים שחוסלו הם בסדרי גודל אחרים

עשרות תושבים מיישובי גוש עציון הפגינו בכניסה לכפר קיסאן, בעקבות שחרורם של שני מחבלים שביצעו לינץ' בתושב האזור שנסע במקום.

התוקפים הבחינו באמנון אוחנה בן ה-64 ובבתו שירה בת ה-29 מסירים מדבקה אנטי-ישראלית ותקפו את האב בבעיטות ובאגרופים.

סמל אילן כהן, החייל הבודד שעלה מארגנטינה ונפל בקרב ברצועת עזה, הובא למנוחות בהר הרצל בירושלים. אלפים באו לחלוק לו כבוד.

סמל אילן כהן, חייל בודד שעלה מארגנטינה ונהרג בעזה, יובא למנוחות אחר הצהריים (שישי). ראש מועצת שומרון קרא לציבור להגיע להלוויה.

מזכירות היישוב כוכב השחר והרב אוהד קרקובר גינו את הפגיעה בחיילים שטיפלו באירוע בו תקפו יהודים נהג משאית פלסטיני.

בעקבות ניטור תכני הסתה ברשת, עצרו בלשי ימ"ר ירושלים אח של מחבל שביצע פיגוע טרור בשנת 2022, בחשד שהוביל פרסומי הסתה ותמיכה בטרור

רבו בעבר של אילן כהן ז"ל, שעלה לבדו לישראל ונפל בעזה, מספר על ההתמודדות עם אירוע כואב של נפילת לוחמים מירי שוגג של כוחותינו.

הרב קלמן בר, רב העיר נתניה, מתכוון להתמודד לתפקיד הרב הראשי האשכנזי מול מועמד הציונות הדתית הרב מאיר כהנא.

הזמר חנן בן ארי השתתף בהלוויתו של הלוחם גילעד אריה בוים שנהרג בקרב בעזה ושר את שירו "שבורי לב".

בבית העלמין הצבאי הר הרצל הובא למנוחות הלוחם רועי בית יעקב שנפל בתקרית הקשה בצפון הרצועה בה נפלו ארבעה לוחמים נוספים.

מרים בן גל, דודתו של סרן רועי בית יעקב ז"ל שנפל בתקרית בג'באליה, על לוחמי הטנק שירו בשוגג: "היינו רוצים לחבק אותם".

לצד מצבורי האמל"ח, חמאס הסתיר במעוז שהקים מחדש בזייתון טונות של מזון ארוז, שהגיעו במשלוחי הסיוע ההומניטרי.

סמל חיים עזיזי, שנפצע באורח קשה במלחמה ועובר תהליך שיקום ארוך, השתתף השבוע בטקס ליום הזיכרון וניגן עבור הקהל הנרגש. צפו

מנחם קלמנזון אמר כי חילוץ תושבי בארי נבע מ"אחוות אחים של שותפות גורל ודרך". רוגל אלפר ביקר את הנאום: "שותפת דרך - לעולם לא".

לקראת ל"ג בעומר, הרבנים הראשיים לישראל יצאו בקריאה משותפת לשמוע להנחיות כוחות הביטחון ולא לעלות השנה להר מירון.

בתחקיר על יהודה ושומרון צוטט האלוף פוקס אומר כי האכיפה כלפי בנייה ישראלית בלתי חוקית "צומצמה עד נעלמה" מאז נכנס סמוטריץ' לתפקיד

צבי יחזקאלי תקף בחריפות את דבריו של גלנט: "כשאני שומע את הדברים אני נותר עם פה פעור. זה עד כדי כך מנותק שאין לי מה לומר".

עיריית אופקים עתרה השבוע לבג"ץ, בדרישה להכיר בכל תושבי העיר כנפגעי פעולות איבה.

ערבים מזעתרה עקרו והשחיתו כרם סמוך ליישוב נוקדים. תושבי האזור נטעו שם מחדש ביום העצמאות עם דגלי ישראל ושירת התקווה.

אבידן בית יעקב פנה ללוחמים שהיו בטנק וירו את הפגז שהוביל למות בנו רועי ברצועת עזה ואמר: "אין בי כעס. אני מחבק את החיילים".

אילן כהן שעלה מארגנטינה הגיע בחודש דצמבר לפגוש את אימו בשדה התעופה לאחר שמונה חודשים שלא התראו. אתמול הוא נפל באסון ברצועה.

כשלושה שבועות לאחר פורץ המלחמה תרם דניאל חמו מח עצם והציל את חייה של אישה בת 60. אתמול הוא נפל בקרב באסון הקשה ברצועת עזה.

הרב ברוך גנזלר, הלומד לימודי דיינות במכון שאיפות, מספר על הכלים והמקצועיות של המכון שהביאו אותו להצלחה בשני המבחנים הראשונים.

מפקד מחוז ירושלים ניצב דורון תורג׳מן ביקש מהמפכ"ל לצאת לגמלאות לאחר 36 שנה בגופי הביטחון. הוא יפרוש בחודש יולי לאחר יום ירושלים

אילן כהן, שנפל בקרבות בצפון רצועת עזה, היה חייל בודד שעלה לארץ ולמד בין היתר בישיבת ההסדר הר ברכה. "עלה לארץ מציונות יוקדת".

הביטאון החרדי 'יתד נאמן' בחר לדווח בבוקר על אסון שהתרחש ברצועת עזה בכותרת הראשית למרות שלא הותר לפרסום. ברשת תקפו.

קלמן ליבסקינד עדכן הבוקר כי אחיינו גילעד נפל בתקרית הקשה אמש ברצועה בה נפלו ארבעה לוחמים נוספים.

רכב פגע בחמישה הולכי רגל בכניסה לבסיס טכני חיל האוויר בחיפה. לבית החולים פונו חמישה נפגעים במצב בינוני וקל. הנהג עוכב בזירה.

מפקד חיל הים לשעבר: "מניח תפילין הרבה מאוד שנים - גם בעת שירותי הצבאי. אני איש מאמין וזה הולך איתי". צפו

שמונה בני אדם נפצעו בתאונה בין שני אוטובוסים בתל אביב, בהם אחד באורח אנוש שמותו נקבע בבית החולים.

המוני מבקרים גדשו ביום העצמאות את שילה הקדומה ומצאו במקום שילוב בין משמעות, תוכן וכיף לילדים. אף על פי כן ולמרות הכול.

אזעקות נשמעו היום (רביעי) בשדרות בזמן הלימודים בבתי הספר. ההורים חוששים ומבקשים פיתרון.

מועצת שומרון תקיים את האזכרה השנתית ללוחם האצ"ל שהתגייר ברוך מזרחי - מחר. יוסי דגן: "זוכרים את הקדוש שמסר נפשו לתקומת ישראל"

אביתר בר גיל, אחד משני חתני חידון התנ”ך, שוחח עם ערוץ 7 על המתח, המפגש עם המתמודדים מהעולם והקשר המיוחד עם יוסי הרשקוביץ ז"ל.

בבית החולים בילינסון נקבע מותו של לירון יצחק בן ה-30, עובד חברה קבלנית מטעם משרד הביטחון שנפצע ביום שני מפצמ"ר ברצועת עזה.

מצפה דביר הוקם ביישוב כוכב השחר על שמו של סמל דביר לישה הי"ד שנפל ביום שמחת תורה בקרבות על חוף זיקים.

הזמר אדם חשף בעבר כי הוא מתמודד עם מחלת הסרטן. "עדיין נלחם ועדיין חולם לעלות על במה אפילו לשיר אחד".

ביום הזיכרון לחללי מערכות ישראל התקיים טקס זיכרון לחללי השירות הלאומי שנהרגו בעת שירותם למען מדינת ישראל.

החשוד, מתמודד נפש, הסכים לחשוף בפני השוטרים היכן הניח את עצמות סבתו - שאותרו והושבו חזרה למשפחה.

אלעד פינגרהוט בן ה-38 נפגע מטיל נ"ט שירה חיזבאללה מלבנון לעבר הכוח ששהה באדמית. הוריו קיבלו את ההודעה על מותו בעת ששהו בסין.

יחזקאלי התייחס לשאלת היום שאחרי ואמר כי "האמריקנים משמרים את חמאס, לא רוצים בהשמדתו, ואני לא יודע אם הם רוצים בהחזרת החטופים".

עשרות הגיעו למחות נגד סטודנטים שמציינם את יום הנכבה ועטו כאפיות. המשטרה הפרידה בין שתי הקבוצות. אלמוג כהן הותקף בקריאות "אפס".

עמית גיספן התבשר הלילה על נפילת בנו. לפני כחודשיים הוא שיתף בקושי עם ה"הותר לפרסום" ותהה: "עד מתי נמשיך להקריב את מיטב בנינו".

בבדיקות לחיידקים בדיגומים שנלקחו השבוע נמצאו בכמה נחלים בצפון תוצאות החורגות מהמלצות משרד הבריאות ומעידות על הימצאות זיהום במים

מקומם: שני סרבני גיוס שלחו מתוך הכלא מכתב לנשיא ביידן בקריאה לעצור את המלחמה בעזה שגורמת לדבריהם "לשפיכות דמים חסרת תקדים".

יעקב ניצן, אביו של גלעד נחמיה ז"ל שנהרג בקרב בעזה, שוחח עם ערוץ 7 על העוצמות שהוא שואב מעם ישראל דווקא בימי הזיכרון והעצמאות.

צה"ל יירט שלושה שיגורים שחצו ממרחב רצועת עזה הבוקר לעבר שדרות. 2 נשים נפגעו בדרכן למרחב מוגן. בניין לא מאוכלס נפגע מרקטה.

אזרח שהגיע לביתו גילה סולם מחוץ לחלון. המשטרה שהוזעקה למקום תפסה פורץ בדירה כשבתיקו רכוש גנוב. נגד הפורץ הוגש כתב אישום.

אבישג ליבמן שיתפה כי בכל פתיחת קבר של נרצח היא קיוותה שלא ימצאו שם את גופת בנה אליקים. "אמא רוצה את הבן שלה לידה ואת התקווה".

המשטרה השלימה חקירת נאשם בעבירות הונאה מתוחכמות בשווי של כחצי מיליון ש"ח, תוך ניצול ציני של רצון הציבור לסייע לחיילים בעת מלחמה

מייצוא תפוזים – לאבוקדו וכותנה: דו"ח מקיף וייחודי שמפרסם מכון התורה והארץ סוקר את מצב החקלאות בישראל, את האתגרים הרבים.

הפרקליטות צפויה להגיש כתב אישום נגד אביעד פריג'ה, שירה למוות בקסטלמן שסייע לנטרל את המחבל בפיגוע בכניסה לירושלים בנובמבר אשתקד.

תיכון אורט פלך בנים הפיקו שירת המונים לזכר יוסי הרשקוביץ הי"ד עם השיר אני עוד חי."לא נפרדנו מרוחו הגדולה שממשיכה לפעום בנו".

מועמדים לדיינות פנו לשרה פנינה תמנו שטה: "רוצים להפנות את תשומת ליבך לעוול העצום ולחוסר הצדק שאותו אנו חווים".

אביעד שוטס מחברת ארקיע מסר בטיסה מישראל לאתונה מיוחדת לרגל יום העצמאות בתקווה להשבת החטופים ולחזרת החיילים משדה הקרב.
