"המקור" של דרוקר ממשיכה ב"רשת 13"
הוארך הסכם הפקת תכנית התחקירים "המקור" של העיתונאי רביב דרוקר ב-"רשת 13".
הוארך הסכם הפקת תכנית התחקירים "המקור" של העיתונאי רביב דרוקר ב-"רשת 13".


מזכיר המדינה של ארה"ב התארח ביקב לארוחה חגיגית, בסיומה כתב בספר האורחים: ''ברכה גדולה להיות כאן ביהודה ושומרון''.

מנכ"ל יקב פסגות שיתף בתחושות לנוכח ביקור מייק פומפאו ביקב שבהרי בנימין, וסיפר על הרקע לקשר שנוצר בין מזכיר המדינה ליקב

כמידי יום חמישי עו"ד יורם שפטל בתכנית על כל הנושאים הבוערים על סדר היום. הצטרפו לשידור החי
התסריטאי מני אסייג יוצא נגד כותבי התוכנית 'זהו זה' בטענה לגזענות נגד ח"כי הליכוד: "מה הסיכוי שהיו מציגים כך את זהבה גלאון?"

צפו בסרט מיוחד: הצצה לעולמו המיוחד של יהודה בארקן ז"ל. תובנות האמונה ומתודות המשחק.

הביטוח הלאומי הפקיד לכ-262,000 אזרחים את המענק החד פעמי בסך 2000 ש"ח לאחר חתימת ההסכם עם האוצר

פעילי תנועת השמאל מפגינים מול יקב פסגות בו יבקר מזכיר המדינה האמריקני, בביקור רשמי ראשון של בכיר בממשל ביהודה ושומרון.

לוחמי האש הצליחו לבודד את האש שפרצה במשאית המובילה בלוני גז. בנס אין נפגעים. מפקד תחנה אזורית יהודה: "נמנע אסון כבד".

ד"ר איתי גל מזהיר מהעלייה בתחלואה ומסגר נוסף שבדרך. גל גם מעריך כי החיסונים הראשונים יגיעו בחודש פברואר ומדגיש: החיסונים בטוחים

משולם פודור קורא לממשלה לאפשר גם את פעילותו של הקניון במסגרת "האי הירוק" של מלונות ים המלח, "אין מה לעשות במתחם ללא הקניון"

במוזאון ישראל לא דמיינו שיצטרכו להוציא לפועל מבצע שכזה להשבת ציורים בשווי מאות מיליוני שקלים שנתקעו בדרום קוריאה.

אפרים גריף, שצולם כשהוא מגדף משפחה שכולה המתגוררת סמוך לבית ראש הממשלה בקיסריה מתנצל על מעשיו בשיחה עם סיון רהב מאיר. צפו

עמותת הבוגרים של היחידה היוקרתית החלה במיזם לשילוב צעירים וצעירות ערבים בהיי-טק שמביא לשינוי ביחס החברה הערבית ליחידת המודיעין.

המפגין שאמר אמירות קשות כלפי משפחת פרקש השכולה בקיסריה מתנצל על דבריו. "אני מתנצל בפני המשפחה ואני חושב שזו אמירה לא במקום"

בחדשות 13 בחרו לפתוח את המהדורה עם גינוי להפגנה של תומכי ראש הממשלה נגד משפחתו של תום פרקש הי"ד בקיסריה. צפו

שרת התחבורה והבטיחות בדרכים סיכמה עם נציגי נהגי המוניות וחברות האפליקציות, על רפורמה חדשה שתאפשר נסיעה שיתופית במוניות.

הסדרה חוזרת לחברון והפעם כדי לספר את הסיפור של 'בית הדסה' וההתיישבות שצמחה מתוך פיגוע קשה ורצחני.

הורים הגישו תלונה במשטרה וטענו שילדיהם סבלו מאלימות מצד הגננת. נפתחה חקירה.

מהי גמישות של מטפל? מה המטפל צריך לדעת על המטופל כדי להעצים את כושר הריפוי שלו? כל אלו בסרטון קצרצר של ד"ר מיכאל אבולעפיה.

בגרעין רעות בשדרות החלה סדנת הכשרת מתנדבים שהעבירו אנשי מקצוע של עמותת יד תמר.

עמית אהבה את בן זוגה הערבי גם כשהתחיל להיות אלים כלפיה ואסר עליה לצאת מהבית. רק לאחר 18 שנה החליטה לתקן את טעות חייה.

ראש העיר לשעבר של טבריה פנה לשר אלקין בדרישה להחזירו לתפקיד בטענה כי ההחלטה בעניינו לקתה בניגוד עניינים. "טבריה נלחמת על עתידה"

נשיא המדינה וחברי כנסת משמאל גינו את ההפגנה מול המשפחה שאיבדה את בנה. יאיר נתניהו סיפר על אישה שצעקה אליו מהחלון "תמות כבר".

דניאל קלימן העוסק בגמילה מסמים מכיר מקרוב את השלכות לגליזציית הקנאביס באורוגוואי. בראיון הוא מזהיר מההשלכות האסוניות של המהלך.

השחקנית עמית פרקש, אחותו של סרן תם פרקש שנהרג בהתרסקות מסוק הגיבה על ההפגנות נגד משפחתה: "שפל המין האנושי וקו אדום מסוכן שנחצה"

ראש העיר כרמל שאמה הכהן הכריז כי ברמת גן יוכרו דה-פקטו זוגות להט"ב. "הנהלת העיר רמת גן אישרה הכרה בנישואים של זוגות להט"בים".

גובר הלחץ להסדרת היישובים הצעירים בטרם סיום ממשל טראמפ. פורום ההתיישבות הצעירה יוצא בקמפיין ציבורי נרחב.

אורות דורגה במקום השני מבין המכללות לחינוך, ובמקום השלישי מבין 63 המוסדות להשכלה גבוהה בישראל, כולל כל האוניברסיטאות והמכללות.

שר החינוך יואב גלנט וראש מועצת שומרון יוסי דגן חנכו את מבנה הישיבה התיכונית האזורית בברוכין, שנבנה בעלות של 35 מיליון שקלים.

קורס לקיחת משכנתא המקצועי בישראל, נפתח למשך שבוע נוסף אחד בלבד, מתכננים לקחת משכנתא? נותרו רק עוד כמה ימים לחלון ההזדמנויות הזה

מנכ"ל משרד הבריאות מספר על המאמצים להביא חיסון לישראל: "אנחנו קונים אופציות כי אין ברירה אחרת על מנת להבטיח את מקומנו בשרשרת".

שר ירושלים ומורשת מספר על ביקורו בגבעת זאב ועל טיילת חדשה שמוקמת במועצה ותספר את הסיפור של חטיבת הראל, שביל הבנים.

מה מיוחד בגבעת המטוס בירושלים, שפרסום של מכרזים לבנייה בשטחה הספיק לגרום כבר יותר מפעם אחת למשברים עם בעלות הברית של ישראל?

תושבת היישוב אפרת רוקסן וינברגר, שאיבדה בעבר את בנה הפג, השתמשה בידע שרכשה באיחוד הצלה וביצעה החייאה בבתה טליה והצילה אותה.

התאונה התרחשה בין רכב ישראלי לרכב פלסטיני בצומת גיתי אבישר. מכבי האש חילצו ילד פלסטיני שנלכד ברכב. מצב הפצועים קל וקל-בינוני

בית הכנסת החדש זכה לשם "מגן דוד" ונבנה הודות לתרומתם של תורמים ותיקים של מד"א מצרפת שהשתתפו בטקס

תלמידי תיכון מבת ים ילמדו במהלך השנה קורסים אקדמיים ובסיומן יקבלו נקודות זכות אקדמיות שיחשבו להם כשיחלו בלימודים לתואר ראשון.

יצחק צוקרמן, ראש הגרעין בשא-נור, שוחח עם ערוץ 7 מחורבות היישוב וסיפר על ההתרגשות של מבצע עליית המשפחות למקום

מזרחית ליישוב אפרת שוכנת משרפת צמיגים פיראטית המסכנת את תושבי האזור. "ירוק עכשיו" פנו לשר הביטחון בדרישה שיטפל בעבריינים.

שוחחנו עם ראש מועצת שומרון יוסי דגן על העלייה לשאנור, רגע לפני שחברי הגרעין קיפלו את המאהל בעקבות בקשת יו"ר הקואליציה. צפו.

לילי בן שלום, ממסעדת Lela שנמצאת בשוק, זועמת על כך שהשוק עוד לא חזר לפעילות: "לאנשים כבר אין מה לאכול, לקחו להם את הכבוד"

מאז חצות הלילה אובחנו בישראל 413 נדבקים חדשים. שיעור המאומתים מקרב הנבדקים בבדיקות שאינן בדיקות החלמה עומד היום על 1.4%

האב חולה הקורונה שחתונת בנו נערכה לפני כחודש מתחת לחלון החדר בו היה מאושפז במצב קשה מאוד, שוחרר לביתו השבוע

משה פורת היה בכיכר השילוחים לפני העליה לרכבת בדרך לאושוויץ כשדודו שאל אותו אם הוא זוכר שהיום הוא יום בר המצווה שלו.

יואב לימור מותח ביקורת על אופן מימון שליחתו של הישראלי איתן סטיבה לחלל: "מי שקנה את הכיסא על החללית, זו לא מדינת ישראל"

יו"ר הקואליציה הבטיח לתושבים כי יפעל למען חזרת גרעין שא-נור ליישוב. יוסי דגן "נמשיך ללוות את דרישת הגרעין עד לשיבה מלאה"

שחר תורג'מן, יו"ר קבוצת 'בריל', סיפר על התורים במרכזי ביג: "לא צריך לעבור קורס נביאים כדי לצפות מה שקרה היום. זה מצעד האיוולת"

בעקבות הפרסום בערוץ 7 פנה מנכ"ל 'אחיעד' יצחק וסרלאוף למנכ"ל הביטוח הלאומי: "הבהירו מדוע אתם משלמים כספים למסתננים בניגוד לחוק".

לא בכל מקרה אפשר לראות את העכברים. מכרסמים מעבירים חצי מהיממה בשינה, וממילא הם נוהגים להסתתר כשאנחנו ערים

כתב חדשות 12, יאיר שרקי, תיאר את מצב מערכת החינוך במגזר החרדי וסיפר כי הקנסות שהוטלו על מוסדות החינוך צפויים להתבטל.

התכנית שמכשירה לוחמים משוחררים למפתחי סייבר קיבלה את פרס הרמטכ"ל לחדשנות.

גרעין המשפחות שעלה לשא-נור קיים תפילה חגיגית במקום לרגל ראש חודש כסלו. ראש מועצת שומרון: "אפשר לתקן את עוול הגירוש".

יו"ר הנהגת ההורים תוקף: הפגיעה שחווים התלמידים הנותרים מחוץ לכותלי ביה"ס בימים אלה, גבוהה לאין שיעור.

מיכל גז התפוצץ במפעל באזור התעשייה בעיר וגרם גם לפציעתם של שני אנשים נוספים. המשטרה חוקרת.

אחרי חודשים של תפילות מצומצמות בצל הקורונה, המתפללות והמתפללים מילאו את רחבת הכותל. גם נשות הכותל הגיעו וניסו להכניס ספר תורה.

ראש המועצה האזורית שומרון יוסי דגן ומגורש משא-נור פנה לממשלה ולחברי הכנסת בדרישה לאפשר לגרעין לחדש את ההתיישבות במקום.

האות שיינתן ביוזמת האיגוד הספרדי העולמי יוענק לראשונה לאישים בולטים שהיו שותפים במפעל החלוצי בערי הפיתוח ובשכונות.

שיח זכויות הילד גולש לעיתים לשיח ה'מגיע לי'. הפסיכולוג ד"ר מילבסקי על האיזונים הנדרשים ליצירת הורות בריאה לעתיד הילד.

מנהלת לשכתו של אולמרט לשעבר תשתתף בעונה החדשה של תוכנית הריאליטי שתתחיל בחודש הבא
