גורם ביטחוני מזהיר:
המשטרה מאבדת שליטה על המחאה האלימה
"האלימות נגד פלסטינים וכוחות הביטחון שוברת שיאים", אמר גורם ביטחוני בשיחה עם כתבים, "המשטרה מפחדת להיכנס ליצהר ומאבדת שליטה".
"האלימות נגד פלסטינים וכוחות הביטחון שוברת שיאים", אמר גורם ביטחוני בשיחה עם כתבים, "המשטרה מפחדת להיכנס ליצהר ומאבדת שליטה".


פורום בוחרים בחיים של המשפחות השכולות שיגר מכתב לשר לביטחון הפנים: "חיסון קורונה למחבלים נותן למעשיהם לגיטימציה".

כלי תקשורת בסוריה דיווחו כי מערכות ההגנות האוויריות הופעלו בעקבות תקיפה ישראלית. לפי הדיווחים, אדם אחד נהרג.

רכזי הביטחון השוטף בגזרת יהודה תירגלו חדירת מחבלים וניהול אירוע ביטחוני. ״קיבלנו מרץ להתחיל לתכנן את האימון הבא״.
תצפיות צה"ל זיהו היום חשודים שהתקרבו לגדר הגבול עם לבנון. אחד החשודים חצה את הגדר מספר מטרים לתוך שטח ישראל וחזר ללבנון

הארגונים הפלסטיניים באזור רמאללה קוראים להתעמת עם המתנחלים, והפעילות המרכזית מתוכננת בכפר קדום

לוחמי פלוגת הכשרות הנמצאים באימון מתקדם קיבלו עונש: לעמוד באמצע המדבר בשעה ארבע לפנות בוקר כשהם לבושים בתחתונים בלבד.

בשל חומרת האירוע, הושעה הלוחם מידית מלוחמה ונשפט אצל מפקד החטיבה ל-28 ימי מחבוש, מתוכם 14 ימים על תנאי

מערכת הביטחון נפרדת מראשוני המסתערבים, יצחק שושן, שנפטר בגיל 96.

ראש העיר לוד תוקף את הממשלה בעקבות הזינוק בהיקף הפשיעה הערבית, "מדובר באיום קיומי. הערבים מבקשים ממני שלא אביא את השב"כ".

צה"ל ידיח חייל שקרא לגזר דין מוות לשוטרים המעורבים בתאונה שבה נהרג אהוביה סנדק. ''התבטאויות חמורות שמנוגדות לפקודות''

רקטה ששוגרה מעט אחרי חצות מרצועת עזה לא חצתה לשטח ישראל. התרעת צבע אדום הופעלה בקיבוץ כרם שלום.

מומחה הביטחון אבי אטיאס, מנכ"ל ובעלים 360GSS, מספר על הצורך של נבחרי ציבור לאבטח את עצמם אל מול סכנות של ריגול והאזנה.

תיקי אונס? פשיעה חקלאית? תקיפת פקחים? ביחידה האמונה על הטיפול בפשיעה חמורה כמעט ולא התקיים טיפול בכל אלו.

הרמטכ''ל החליט בין היתר למנות את אלוף-משנה אלעד שוורץ לסגן מפקד "עוצבת הגליל". אלוף-משנה אלון מצליח ימונה למפקד יחידת מיטב.

המשטרה החמירה את העבירות שבהן חשודים חבריו - להמתה בקלות דעת והפקרה אחרי פגיעה. חוננו: "סוללים את הרג הנער הבא"

ועדת חוץ וביטחון אישרה את מינוי תא"ל (מיל') רחלי טבת ויזל לנציבת קבילות החיילים. במקביל הוצגו הנתונים ל-3 הרבעונים הראשונים

הותר לפרסום: כך פעלו לוחמי הימ"מ באזור ג'נין למעצרו של החשוד במעורבות בביצוע הרצח של אסתר הורגן הי"ד

רחפנים עתירי חיישנים ישדרו לחייל בזמן אמת תמונות מהשטח, לסווג מטרות ולפעול בתנאי ראות קשים.

סגלי הרפואה ומפקדים בכירים יחוסנו ראשונים ואז משרתים באוכלוסיות סיכון.

בהפגנה לאחר הרג אהוביה סנדק ז"ל, ערבים תקפו באבנים וגז קבוצת יהודים שביקשו להגיע להסעה לביתם. והמשטרה? שלחה פרשים נגד היהודים.

סרטון קשה לצפייה ברשתות החברתיות שבו מתועד שוטר מכה קשות מפגין בהפגנת הימין במרכז ירושלים.

החל ממחר בשעה 17:00 ייפרסו כ-6,000 שוטרים על מנת לאכוף את התקנות שאושרו ע"י הממשלה

השר לביטחון הפנים אמיר אוחנה מכחיש את הודעת בכיר הרש"פ ומבהיר כי רק נשות ואנשי הסגל יקבלו חיסון לנגיף הקורונה.

המחבל שרצח את אסתר הורגן ביער ריחן שחזר את הפיגוע הרצחני והודה שהשתמש בסלע כדי לפגוע בראשה.

לוחמי צה"ל פעלו בכפר טורה למיפוי ביתו של החשוד בביצוע הרצח של אסתר הורגן.

כלי תקשורת בסוריה דיווחו על תקיפה ישראלית באזור מסיאף שבמערב המדינה.

מפקד חטמ"ר מנשה אל"מ יאיר פלאי: כוחות החטיבה וצה"ל ימשיכו לפעול לסגירת המעגל סביב כלל המעורבים ויפעלו להריסת ביתו של המחבל.

המחבל שנעצר על ידי כוחות הביטחון הודה כי רצח את אסתר הורגן בת ה-52 ביום ראשון האחרון. הוא הלך ליער וחיכה לקורבן יהודי.

מפקד מחלקה נידון לשבעה ימי מחבוש בפועל על כשלים בהתנהלותו. מפקד הפלוגה וסגן מפקד הפלוגה נדונו ל-14 ימי מחבוש על תנאי.

החשוד, מחבל פלסטיני מאזור ג'נין נמצא בחקירת שב"כ. על יתר פרטי החקירה מוטל בשלב זה צו איסור פרסום

עשרות רכבים השייכים ליהודים נשרפו בשני מוקדים בעיר לוד במחאה על אכיפה של בנייה לא חוקית שביצעה העירייה.

מפקדי גדודים וחטיבות נטלו חלק ביום השתלמות בלחימה שכלל אימון טקטי.

בנו של מפקד בית הספר לטיסה לשעבר סיים היום את מחזור 181 של קורס הטיס. לערוץ 7 הוא מספר: "ברגע שהקוקפיט נסגר הדאגות נשארות בחוץ"

אלביט חתמה על הסכם לרכישת החברה המתמחה במערכות ללחימה נגד צוללות בהיקף של 380 מיליון דולרים.

מבריחי סמים בגבול מצרים פתחו באש לעבר לוחמי "קרקל" הלוחמים השיבו באש והצליחו לסכל את ההברחה, ללא נזק או נפגעים לכוחותינו.

הרמטכ"ל בטקס סיום קורס טיס: אנשי הפלג הירושלמי שתקפו את האלוף תקפו את מי שמגן עליהם, תקפו את מי שמאפשר להם חיים בביטחון.

מנכ״ל המשרד לנושאים אסטרטגיים רונן מנליס מתפטר מתפקידו, "במתכונת הקיימת אין בידי היכולת לממש את אחריותי כפי שאני מפרש אותה".

ראש הממשלה בטקס סיום קורס טיס: ״לא נאפשר לאיראן להשיג נשק גרעיני. חיל האוויר נכון לפעול בעוצמה בכל זירה ובכל יעד''.

כוחות צה״ל נכנסו במהלך הלילה לכפר קבאטיה לצורך סריקות בביתו של המחבל אבו אחמד רוב שביצע את פיגוע הירי בשער האריות שבירושלים

הרמטכ"ל סייר בגזרה, בחן את מוכנות הכוחות ואת התכניות המבצעיות וקיים הערכת מצב עם המפקדים. יוסי דגן: נמשיך ונחזק את ההתיישבות

היום (ג') הובאו פצועי התאונה הקשה בבנימין, בה נהרג אהוביה סנדק ז"ל, לדיון בבית משפט השלום בבת ים. מעצרם הוארך.

האלוף סטריק הותקף בירושלים על ידי מפגינים קיצוניים עד שצוות של יס"מ ממשטרת ירושלים הצליח לחלץ אותו ממכוניתו ללא פגע.

יהודה שטיין בן ה-18 היה בדרכו לבית הספר כשרכב פלסטיני פגע ברכבו סמוך לצומת ביר זית. איש שב"כ שפתח באש חשב שמדובר בניסיון דריסה.

אחרי הפיגוע הרצחני שבו נרצחה אסתר הורגן והתאונה שבה נהרג אהוביה סנדק, צה"ל הודיע על עוצר יציאות לפחות עד יום שישי.

הכסף יועד לפיתוח תשתיות טרור של חמאס בעזה, לרבות ייצור אמצעי לחימה ותשלום לפעילי הארגון, ומקורו בממשל האיראני שפועל נגד ישראל.

מח״ט גולני על התקרית בצומת קדומים: "הלוחם כשל בכך שלא פתח באש לעבר המחבל ברגע שזה סיכן את חייו והשליך עליו בקת"ב"

כוחות הביטחון הגיעו לתכנן את הרס אתר ההנצחה לשלושת הנערים - "עינות ענר".

איש שב"כ ירה בשוגג לעבר מכונית ישראלית, לאחר שחשב שהנהג הוא מחבל שמתכוון לדרוס אותו. האירוע מתוחקר.

יו"ר הוועדה לחקר רכש הצוללות וכלי השיט אמנון סטרשנוב וחברי הוועדה הודיעו על סיום תפקידם, בשל העיכוב והמגבלות שהוטלו עליהם.

מטרת הבוחן היא לבדוק את כשירות מערכי הגנת המחנות בצה״ל, בדגש על נשקיות ובונקרים.

המשטרה עצרה ערבי מהכפר מוקייבלה בחשד שסייע למחבל שפתח באש לעבר שוטרים סמוך לכניסה להר הבית. צפו

גורמים ערביים טענו כי הצוללת של חיל הים נעה במפרץ הפרסי באישור מצרי כדי להעביר מסר של כוח למשטרן בטהרן.

סנדק בן ה-16.5 נהרג במהלך מרדף משטרתי באזור כוכב השחר. הפצועים טענו כי ניידת המשטרה ניגחה את רכבם מאחור בעוצמה.

מחבל ערבי חוסל לאחר שתקף שוטרים באמצעות תת מקלע בעיר העתיקה בירושלים. אחד השוטרים נפגע באורח קל.

צפו בטקס הענקת "אות הערכה מבצעי" בראשות הרמטכ"ל רא''ל אביב כוכבי.

הרמטכ"ל שלח גם מסר מאיים לטהראן בנאום שנשא בטקס הענקת "אות הערכה מבצעי".

שוטר ניסה למנוע מח"כ בצלאל סמוטריץ' להגיע לזירת התאונה הקשה בבנימין שבה נהרג אהוביה סנדק. "חשש לטיוח הממצאים בזירה".

צה"ל מגייס אנשי מילואים בעלי הכשרת חובש או פראמדיק שיסייעו במערך החיסונים הלאומי.

מפקד סיירת גולני קבע כי החייל היה צריך להשלים נוהל מעצר חשוד ולהגיב עד כדי נטרול המחבל כפי שקובעות הוראות הפתיחה באש.
