תיעוד "החטופים" שהסעיר את הרשת
סרטון שפורסם היום עורר סערה והתעניינות לאחר שנראו בו כביכול חטופים מבוהלים בתוך מקלט כשלצדם מספר "מחבלים". הערב התבררו הפרטים.
סרטון שפורסם היום עורר סערה והתעניינות לאחר שנראו בו כביכול חטופים מבוהלים בתוך מקלט כשלצדם מספר "מחבלים". הערב התבררו הפרטים.


פרשן חדשות 12 אמנון אברמוביץ' טען כי "כנס הניצחון" להחזרת ההתיישבות בגוש קטיף לא היה חוקי

שר התקשורת שלמה קרעי הביע התנגדות למינוי מפקד גל"צ החדש, טל לב רם, מועמדו של שר הביטחון יואב גלנט

המפגינים נעצרו במהלך מחאה במעבר 'כרם שלום' נגד הכנסת משאיות הסיוע לרצות עזה. המפגינים שנעצרו נלקחו לתחנת המשטרה בנתיבות.
גולשים ברשת תקפו את ארץ נהדרת בעקבות החיקוי לזמר עידן עמדי. מנגד גולשים רבים הגיבו, "רצו לעשות מחווה עבורו, לא מתוך מטרה ללעוג"

רחל סלע, סופדת לרבנית שרה דרוקמן ז"ל ומתארת את הכנסת האורחים, הצניעות והשקט שבו קיבלה כל אדם.

דודו של אליקים ליבמן שנחטף לעזה: "אנחנו מאמינים שיש סיכוי להחזיר את כולם בדרך טובה יותר".

בלה חיים, סבתא של יותם שנהרג בעזה מאש כוחותינו אחרי שהצליח לברוח משבי החמאס: "שוב אני בניסיון ובוחרת בחיים".

רעיה עדני סיפרה על בעלה שנפל בקרבות ברצועה: "אני יודעת שאקום בסוף כי הוא השאיר לי שני ילדים הכי טובים שאפשר"

ניצולת השואה צילי ונקרט, סבתו של עומר שבשבי חמאס אמרה בדמעות בכנסת: "עומר שלי בסכנה גדולה - מתפללת שאלוקים יעזור לי לראות אותו"

דודו סעדה מארח את נועם ואורנה לב הוריו של סרן ידידיה שנפל בקרב בצפון רצועת עזה: "ידידיה יצא להילחם בשמחה. אני שותף למשהו גדול"

קמב"ץ גדוד המשרת כלוחם בצפון בחזית לבנון הוכר כיהודי בסיוע אגף בירור היהדות בהנהלת בתי הדין הרבניים.

ערבים מיריחו הגיעו לעבוד בפתחו של בסיס גדוד 'לביאי הבקעה' בבקעת הירדן. דובר צה"ל: שהו מחוץ לכותלי הבסיס והיו תחת שמירה מוגברת

א' נידונה לשלושה חודשי עבודות שירות וקנס של 10 אלף שקלים - אך אלו בוטלו לאחר שבעלה נרצח במסיבה בנובה.

מירי בן עמי, אימו של יוסף חיים אוחנה שנמצא בשבי חמאס, שולחת לו מסר מאומן שבאוקראינה: "מתגעגעים אליך ומתפללים שתשוב".

ראש השב"כ לשעבר יעקב פרי מספר לרוני קובן מה עמד מאחורי סיפור השקר בנוגע לשירותו הצבאי. צפו.

המערכת החורפית הביאה לימים מושלגים במיוחד בחרמון. בכינרת מדווחים על עלייה של 5 ס"מ במפלס בעקבות הגשמים העזים.

בשבוע שעבר התקיים באו"ם אירוע מיוחד וחנוכת תערוכה לציון יום השואה הבינלאומי בהשתתפות משלחת ישראל, קק"ל והארגון להשבת רכוש.

מיכל אלון מספרת על התופת בבסיס זיקים, הפחד שלא תשרוד את הפציעה וילדיה שלימדו את החיילים הטירונים תפילות במיגונית. ריאיון מיוחד.

בין הרבים שליוו את הרבנית דרוקמן למנוחות פגשנו תלמידים, רבנים, אנשי ציבור ואנשים מהשורה ובפי כולם זיכרונות של חסד, תרומה וחיזוק

בפארק אריאל שרון שתלו עץ במקום פגיעת הרקטה אשר גרמה להרס במבנים: "במקום בו אויבינו ניסו להחריב אנחנו מצמיחים מחדש".

הצלם החב"די דוב בער הכטמן מגיש תיעוד עצוב מההרס בקיבוץ בארי - כארבעה חודשים לאחר מתקפת הפתע של חמאס על ישראל.

סגנית ראש עיריית ירושלים מבקרת בחריפות את ההחלטה שלא לחייב לימודי שואה בשל טראומת טבח השבעה באוקטובר: הנחיה שהיא הזיה.

הרב קובי בורנשטיין משוחח עם פולי ברונשטיין על מרחב ההסכמה הישראלי ושניהם מנסים לחשוב כיצד נוכל לנהל את המחלוקות בעם בצורה מכבדת

13 מוחים שהגיעו לחסום את משאיות הסיוע לעזה במעבר 'כרם שלום' נעצרו עד כה משעות הבוקר. בין העצורים, מובילי המחאה וחייל במילואים.

סוסנה סיפרה על החטיפה והתייחסה לתיעוד שפורסם בו היא תועדה נאבקת במחבלים: "לקח להם יותר משעה לקחת אותי לגבול. חטפתי מכות קשות"

השר עמיחי אליהו מתייחס לכנס ההתיישבות, טוען כי היא צריכה להיות של כלל העם ולא רק של מגזר אחד, ואינו מתנצל על ריקודו עם המשפחות

במבוא חורון מודאגים ממאות פועלים פלשתינים שהצבא הורה לאפשר את כניסתם לישוב, על אף שאמצעי ההגנה וההבטחה אינם מוסדרים במקום.

האחים של איתן מור ודודו של אבינתן אור דורשים מחברי הכנסת להגביר את הלחץ הצבאי על החמאס כדי להביא לשחרור החטופים.

רק מהפחד שהילדים יעשו סצנות ויתווכחו – הרבה הורים מוותרים מראש ומעדיפים לעשות את הדברים בעצמם.

עמית סגל סיכם את כנס ההתיישבות אמש בבנייני האומה וקרא להתחיל קודם מסגירת 'אל ג'זירה' ואחר כך להתקדם לנושאים אחרים.

עשרות קסדות טקטיות ושכפ"צים חדשים חולקו לחיילי הגמ"ר אריאל בשומרון אשר נמצאים בכוונות מתמשכת מאז פרוץ מלחמת חרבות ברזל.

העולם מתפכח ומגלה את הקשר בין אונר"א לטרור החמאסי, אך בירושלים עדיין פועלים בתי ספר של הארגון. ב'לך ירושלים' דורשים לפעול.

11 רקטות נורו במטח האחרון מדרום חאן יונס למרכז ולשפלה; חלקים מהיירוט פגעו ברכב בראשל"צ. לחמאס נותרו מאות בודדות של רקטות.

ראש מועצת שומרון יוסי דגן מגיב בחריפות להתקפות ח"כ יאיר לפיד והשר בני גנץ "לא נהיה יותר שק החבטות שלכם! לא תסתמו לנו את הפה".

מנהל 'מבט לתקשורת הפלשתינית' מספר על הסיקור החמאסי של ההפגנות התובעות 'עסקה עכשיו' וקובע: סינוואר רואה ומבין שהזמן פועל לטובתו.

קצת רשמים מסיור במוסדות החינוך בעיר למפונים: יש הרבה מה ללמוד מהגיבורים שם.

מובילת המאבק נגד הכנסת המשאיות, סימה חסון - אמא לשני לוחמים, נעצרה במעבר 'כרם שלום'. כוחות גדולים מאפשרים את מעבר הסיוע לעזה.

אלקנה ליבמן, אחיו של אליקים שנחטף לעזה, בועדת החינוך בכנסת: "הדרך היחידה להחזיר את אחי היא על ידי ניצחון על החמאס".

ד"ר אלעזר בן הרא"ש הודיע על פרישתו מתפקידו: "מותיר בידכם את הכלים הטובים ביותר לעמידה באתגרים של הצמחת הנגב והגליל".

יוסי דגן, שהוביל יחד עם תנועת "נחלה" את כנס הימין הענק בבנייני האומה, קרא בנאומו לממשלה להחליט על חידוש ההתיישבות בעזה.

שרית זוסמן, אמו של בן ז"ל, שנפל בקרב בעזה: "ההתעקשות על החיים מחייבת אותנו לבחור בטוב ולרתום את הרוח הישראלית שמפעמת בכולנו".

בהודעה שפרסמה עיריית מעלה אדומים נאמר: "בוקר קשה ועצוב. העיר מעלה אדומים מרכינה ראש ומשתתפת בצערה של משפחת מזרחי".

בין אלפי המשתתפים בכנס הקריאה לשיבה לרצועת עזה פגשנו שרים וחברי כנסת הקובעים כי מדובר במענה הריאלי, המוסרי והמתבקש היחיד.

ארבעה נרצחים היו בשבעה באוקטובר בקיבוץ הקטן עין השלושה. אחת מהן היא מרסל טליה, שהגיעה כדי להיות עם נכדיה שעות אחרי שנולדה נכדתה

הם עדיין לא יודעים מתי יחזרו הביתה – אבל תאריך גיוס יש להם, והם מחכים לו מאוד. בני נוער מהעוטף ומשדרות מתכוננים לשירות הצבאי.

השר יצחק גולדקנופף: "אין ספק שחידוש היישוב היהודי במקום יהיה תיקון עוול היסטורי שיסייע בהגנה על עם ישראל וארץ ישראל".

ישי שנרב תהה מדוע יו"ר האופוזיציה, שבעבר התנגד נחרצות לשחרור מחבלים, מסכים בימים אלה לעסקה לשחרור חטופים "בכל מחיר".

יו"ר תנועת נחלה, דניאלה וויס: "אין יום שאחרי - בכל יום עם ישראל מנצח. או שעזה תהיה יהודית ופורחת או שתהיה ערבית ומאיימת".

דניאל וייס מבארי ששכל את הוריו מספר לערוץ 7 כיצד הוא מוצא מעט נחמה במוסיקה ומדבר על השינוי שלדעתו צריך להתרחש בחברה הישראלית.

בבנייני האומה בירושלים נערך הערב (ראשון) "כנס הניצחון", שקורא להתיישב בחבל עזה ובצפון השומרון כתשובה לטבח 7 באוקטובר.

הכדורסלן אלי יפרח הופתע לגלות כי לוחם במילואים מצא בתוך בית בחאן יונס את הגביע שקיבל לפני כשלושים שנים, "הגיע לי משהו נוסטלגי".

וולי וולפסטל, אביו של אריאל ז"ל שנהרג בעזה, ביקש להעביר מסר לשרים באמצעות השר סמוטריץ': "האובדן עצום, חייבים להשלים את המשימה"

יהורם גאון תקף בפייסבוק את סגן הרמטכ"ל לשעבר בעקבות טענתו כי "צה"ל צריך לחנך את בני הציונות הדתית".

תושבת מזרח ירושלים תלשה דגל ישראל מרכב בירושלים, השליכה אותו על הרצפה ונתפסה על ידי שוטרי מחוז ירושלים.

לוחם צה"ל שנפצע באורח אנוש בלחימה בעזה פגש את גרשון פנקר, תורם מנת הדם שהצילה את חייו.

הפרופ' דניאל פרידמן סבור כי חמאס עומד מאחורי התביעה נגד ישראל בבית הדין בהאג, "החמאס הוא השולח הנסתר מאחורי התביעה".

בצה"ל החליטו על מתן הערה פיקודית לשלושה לוחמי מילואים שהיו מעורבים באירוע תליית שלטי מחאה על רכבים צבאיים.

אלמנתו של רס"ם אלירן יגר משתפת בשיחה המצמררת עם בנה בה בישרה לו כי אביו נפל בקרב בעזה, "אחד הרעים ירה עליו כדור וזה פגע בו".

ברמת הגולן תיפתח שלוחה חדשה של אולפנת רגבים. על האתגר החדש, אתגר המחקר החקלאי, מספרת המנהלת לאה קלינשפיז בראיון לערוץ 7.
