אירוע חריג במחלף גלילות
נהג טרקטור פגע בכלי רכב - מדובר בתאונה
נהג טרקטור פגע בכלי רכב סמוך לצומת גלילות ועורר בהלה. המשטרה שהגיעה למקום קבעה שמדובר בתאונת דרכים.
נהג טרקטור פגע בכלי רכב סמוך לצומת גלילות ועורר בהלה. המשטרה שהגיעה למקום קבעה שמדובר בתאונת דרכים.


מקור בחמאס אמר כי ישראל לא הסכימה לנסיגה מלאה מרצועת עזה בשיחות המו"מ לשחרור חטופים אך הסכימה ל-42 ימי הפוגה בלחימה

ביממה האחרונה חיסלו לוחמים כ-15 מחבלי חמאס, ביניהם פעיל בביטחון הכללי של ארגון הטרור ומחבלים שלקחו חלק במתקפה הרצחנית בעוטף עזה

מחבל שהשליך מטען חבלה לעבר כוחות צה"ל באיזור ח'ירבת סיר נמלט. כלב של יחידת "עוקץ" מצא את המחבל, נשך ושלף אותו ממקום מחבואו
התקיפות התבצעו בתגובה למטח אתמול לעבר יישובי הצפון ממנו נהרגה סמ"ר עמר שרה בנג'ו ז"ל.

חקירת מחבלי נוח'בה הובילה לאיתור זהותו של המחבל - כלי טיס תקף את הרכב בו נסע לאחר קבלת מידע מודיעיני מדויק.

דובר צה"ל בערבית, סא"ל אביחי אדרעי, מבהיר ש"עיתונאי" שנפגע מאש צה"ל - הוא בעצם סגן מפקד של פלוגה בגדוד מזרח חאן יונס בחמאס.

הרמטכ"ל קיים הערכת מצב בגבול לבנון ונפגש עם ראשי הרשויות באזור: "אם זה לא ייגמר במלחמה - לא נתפשר על ההישגים שלנו".

החיילת שנהרגה כתוצאה משיגור של חיזבאללה לעבר בסיס בצפון הארץ היא סמ"ר עמר שרה בנג'ו, בת 20, ממושב גיאה.

האלוף (מיל') גיורא איילנד, לשעבר ראש המל"ל: "האמריקנים לא מבינים, הם ידרשו מאיתנו להילחם בזהירות, ואנחנו נהיה באסון".

באנטישמיות המודרנית, הישראלים החליפו את היהודים, והמתנחלים החליפו את הישראלים. זה מה שעומד מאחורי הסנקציות.

סרן במיל' בנצי השתתף בנטרול המחבל שניסה לדרוס אזרחים בצומת הגוש. בשיחה עם ערוץ 7 הוא מספר על הנטרול ועל הפעילות בגזרה.

מוחמד דחלאן, שאחראי על פיגוע אוטובוס הילדים, אמר כי הוא לא מתכוון לכהן בתפקיד מדיני-פוליטי בעזה או ביהודה ושומרון.

הרמטכ"ל נפגש עם ראשי רשויות בגבול הצפון: "בזכותכם צה"ל יכול לפעול באופן נחוש לשינוי המצב הביטחוני. יש הישגים בפגיעה בחיזבאללה".

בפעם השנייה בתוך שבוע בוצע ירי מכפר ג'ילבון לקיבוץ מירב בגלבוע. נזק נגרם לבית, אין נפגעים באירוע

אגף השיקום נערך לקליטה של כ-20 אלף נכי צה"ל חדשים עד לסוף שנת 2024. 70% מהפצועים שנקלטו עד כה באגף השיקום היו בשירות מילואים.

חושף פרשת הקצין שאסף מידע מודיעיני רגיש, ח"כ כהן: מדובר באחת מהפרשות החמורות בתולדות המדינה. מידע רגיש ביותר הועבר הלאה.

מספר האמרים, נשקים ועשרות אלפי כדורים 'נעלמו' מרישומי צה"ל מאז השבעה באוקטובר, מה שנראה כעלייה משמעותית בכמות הגניבות מהבסיסים

לפחות 10 רקטות שוגרו במטח לאזור צפת. מנכ"ל מד"א עדכן כי הרוגה אותרה בסריקות במבנה שנפגע במטח ושמונה בני אדם נוספים נפצעו.

לוחמי צוות הקרב של חטיבה 646 זיהו מחבל שירה RPG לעברם בחאן יונס ובסגירת מעגל חיסלו אותו; מחבלים נוספים חוסלו במרכז הרצועה

דובר צה"ל, תא"ל דניאל הגרי, חשף את הסרטון בו נראה מנהיג חמאס יחד עם בני משפחתו במנהרת טרור בחאן יונס. צפו

איך קורה שאותו שב"כ שהוביל חילוץ מורכב, מסוכן ודקדקני, הוא זה שגם פספס את ההתראות שקדמו לטבח בעוטף? בכיר השב"כ לשעבר בראיון.

המשטרה מפרסמת תיעוד דרמטי מקסדת אחד מלוחמי הימ"מ שהיו שותף למבצע שחרורם של פרננדו מרמן ולואיס הר.

הרמטכ"ל הרצי הלוי: "זוהי תקופה אחרת, מה שהיה לפניה, נכון שייבחן שנית. צה"ל תמיד שאף להביא מכל חלקי החברה הישראלית".

שר הביטחון גלנט ללוחמי גולני במהלך אימון: "המציאות הוכיחה שאם נדרש אתם תוכלו להגיע לכל מקום - גם בלבנון".

מנהיג חמאס ברצועת עזה צולם, ככל הנראה במצלמת אבטחה, בתוך מנהרת טרור של חמאס שצה"ל הגיע אליה בימים האחרונים.

במהלך פעילות הלוחמים התפוצץ מטען בבניין ממולכד וכתוצאה מכך נפלו מפקד גדוד 630 סא"ל (מיל') נתנאל אלקובי ז"ל ושני לוחמים נוספים.

סמפכ"ל המשטרה לשעבר, שחר איילון, מספק הצצה ליחידת הימ"מ ומדבר על הכוחות בעם ישראל שמאפשרים לו להתאושש מאסונות.

כוחות הביטחון עצרו את אחד מראשי התשתית הצבאית של חמאס בג'נין. הוא היה מעורב בכמה פיגועים לאחרונה ותכנן לבצע פיגועים נוספים.

נער בן 15 ואימו בת ה-47 נפצעו באורח קשה מירי נ"ט לעבר קריית שמונה. הם מטופלים כעת בבית החולים רמב"ם בחיפה, מצבם יציב.

חייו של קצין שנפצע קשה מטיל נ"ט ניצלו לאחר שפלגת הפינוי הגיעה אליו במהירות ואפשרה לרופאי הגדוד להעניק לו טיפול ראשוני מציל חיים

חשד לניסיון דריסה בצומת הגוש: רכב הגיע במהירות וניסה לפגוע בלוחמים. המחבל נעצר לאחר מרדף וירי – אין נפגעים בקרב כוחותינו.

משרד הביטחון ירכוש מאות כלי רכב ממוגנים לטובת כיתות הכוננות. עלות כלי הרכב נאמדת בכ-150 מיליון שקלים

לוחמי צנחנים חיסלו מחבלים שניסו לנוע בחסות האוכלוסייה האזרחית ולוחמי יחידה 414 איתרו וחיסלו מחבלים ששינעו מטענים על גבי אופנוע

סא''ל (במיל') נתנאל אלקובי, מפקד גדוד 630, מקרית שמואל נהרג בקרבות בעזה. הוא הותיר אחריו אישה וחמישה ילדים.

שלושה לוחמי מילואים, בהם מג"ד, נפלו אחרי שנפגעו מפיצוץ מטען בתוך מבנה ממולכד בדרום הרצועה.

צה"ל חושף תיעוד מרגעי חילוץ החטופים במהלך המבצע ברפיח: "החטופים בידינו, תקינים ובריאים, אנחנו עולים על מסוק וטסים לבית החולים".

בצפון מתרגלים את תרחיש מתקפת הטרור בשדרות, כשמחבלים השתלטו על תחנת המשטרה והחריבו אותה.

מושל צפון הרצועה בעבר: לחדול מהרפיסות ולדרוש מהמצרים להסיר את איומי הסכם השלום מהשיח. המילה 'מורכב' קטנה על מבצע שחרור החטופים.

אלוף (מיל') ניצן אלון תועד בשיח עם המשרתים במפקדה האחראית על השבת החטופים לאחר המבצע המוצלח להחזרתם של פרננדו מרמן ולואיס הר.

בכיר באגף המבצעים בשב"כ: "פעלנו הלילה כתף אל כתף יחד עם לוחמי הימ"מ וצה"ל בלב רפיח והשבנו לביתם את פרננדו מרמן ולואיס הר".

מפקד היחידה המשטרתית המיוחדת ללחימה בטרור, תנ"צ ח', שוחח בתום המבצע עם לוחמיו וסיפר כי התאמנו על התרחיש במשך כחודש וחצי.

צה"ל פרסם תיעוד מהאוויר של המבצע המשותף עם השב"כ ויחידת הימ"מ בלב רפיח, במהלכו חולצו פרננדו סימון מרמן ולואיס הר משבי חמאס.

ראש השב"כ והרמטכ"ל ניהלו את המבצע לחילוץ החטופים מעזה כשבחמ"ל ישבו ראש הממשלה, המפכ"ל והשרים גלנט וגנץ, ללא השר בן גביר.

בתקשורת הערבית דיווחו כי צה"ל ביצע סיכול ממוקד על רכב בלבנון וישנם מספר הרוגים במקום. בנוסף שדה תעופה בסוריה הותקף.

הנאשם התחזה לקצין בדרגת סרן והוא נכח בהערכות מצב ובמרכז שליטה. הוא נאשם בריגול חמור לאחר שזייף מסמכים והכניס אנשים לבסיסים.

לוחמי המילואים הצהירו כי יהיו מוכנים להתייצב בכל רגע להשמדת האויב, "אנו מוסרים הצהרתנו זו למען זיכרון חברנו שלא חזרו עמנו".

השגריר ברודסקי עושה כעת את דרכו חזרה לארץ. מצבו של הבן טוב, הוא עבר ניתוח וכעת מתאושש. בתקרית בחאן יונס נפצע קשה לוחם נוסף.

דובר צה"ל תת-אלוף דניאל הגרי התייחס בהצהרתו לחילוצם הדרמטי של פרננדו מרמן ולואיס הר משבי חמאס ברצועת עזה.

שני החטופים, בני משפחתם של קלרה מרמן, גבריאלה ליימברג ובתה מיאה - שוחררו במבצע חילוץ הירואי של צה"ל ברפיח

לוחמי צה"ל ממשיכים לפעול ברצועת עזה ובגבול הצפון. דובר צה"ל מגיש אלבום תמונות מפעילות הכוחות בשתי הזירות.

דובר צה"ל התיר לפרסום את שמותיהם של שני לוחמי מגלן שנהרגו מפגיעת נ"ט במערב חאן יונס. הלילה חולצו שני חטופים ישראלים מאזור רפיח.

במבצע משותף של צה"ל, שב"כ ומשטרת ישראל ברפיח, חולצו פרננדו סימון מרמן ולואיס הר שנחטפו מניר יצחק ב-7 באוקטובר.

רס"ן שטבון, סמג"ד בחטיבת הקומנדו, חוזר מחודשיים ביו"ש וחודשיים בחאן יונס: הטיפול במחבלי יו"ש חייב להיכלל בתכנית העבודה של צה"ל.

הרמטכ"ל הרצי הלוי לשרי הממשלה: עצירת המלחמה תכניס את החמאס לנוהל "יש זמן" ואנחנו עלולים להיכנס לשנים של לחימה במקום לחודשים.

הפעילות כללה תיאום מקדים עם בית החולים. לאחר מעצר המחבלים צה"ל איפשר הכנסת עשרות בלוני חמצן לבית החולים.

מחבל ניסה לדקור שוטרים באזור שער האריות שבעיר העתיקה בירושלים - ונוטרל. במקביל ניסה מחבל לדקור חייל ליד ביתר עילית.

לוחמי גדס"ר 6646 פיצצו מבנים בחאן יונס והקדישו את הפיצוץ לכבוד חודש אדר. הלוחמים תיעדו מהאוויר את רגע הפיצוץ.

במצרים התריעו "מפני ההשלכות הקשות של פעולה כזו, בעיקר לנוכח הסיכונים בהחמרת האסון ההומניטרי ברצועת עזה".

דובר צה"ל בערבית חשף כי במחשב שאותר באחד הבסיסים של חמאס בצפון הרצועה התגלו תמונות הקושרות עיתונאי מקומי כמפקד בכיר בחמאס.
