הניפה סכין בשער שכם ונעצרה
שוטרי מג"ב עצרו ערבייה באזור שער שכם שבעיר העתיקה בירושלים לאחר שהניפה סכין לעברם.
שוטרי מג"ב עצרו ערבייה באזור שער שכם שבעיר העתיקה בירושלים לאחר שהניפה סכין לעברם.


הצעיר היהודי נדקר בציר המתפללים בין קריית ארבע למערת המכפלה, המחבל נעצר. כוח מחטיבת הנח"ל השתלט על המחבל.

הקצינים והרבנים סיירו במחנה נפח, שמעו את סיפורו של תא''ל במיל' אפי איתם וקיבלו סקירות מקצועיות מבכירי הרבנות הצבאית.

פרופ' רפי ולדן, נשיא ''רופאים לזכויות אדם'', סיפר: סביבת הלימודים המתקדמת העניקה הכשרה שאינה מתאפשרת ב''שטחים הכבושים".
פרשן חדשות 13 ניתח את הנעשה בעולם הערבי בשבוע החולף, "ארצות הברית יכולה להפיל את שלטון האייתולות".

המתפללים המוסלמים יצאו לאחר תפילת הבוקר לצעדה והחלו לקרוא קריאת לאומניות, תוך הפרת הסדר.

בתגובה להפרחת בלוני הנפץ, מסוק קרב תקף תשתית המשמשת לפעילות תת-קרקע של חמאס.

שר הביטחון, נפתלי בנט, נפגש עם שר ההגנה של יוון. השניים דנו במתיחות האזורית ובשיתופי פעולה עתידיים

ה-"אדיר" הוא מטוס החמקן המתקדם בעולם, כלי נשק רב תכליתי בהגנה ובהתקפה, רב משימתי ורב זירתי עם יכולות פורצות דרך

האסיר הביטחוני התלונן על כאבים ופונה לבית החולים, שם אותרו חבילות בתא השירותים, בהן מכשירי טלפון ו-17 כרטיסי סים.

הרמטכ"ל אביב כוכבי הצטרף למנהגו השנתי של ניצול השואה - אכילת מנת פלאפל ביום שחרור מחנה ההשמדה אושוויץ.

המטען התפוצץ בשטח פתוח בשדות נגב כשחבלני המשטרה היו במקום. איש לא נפגע.

טגניה תמונה בחודשים הקרובים לקצינת משאבי האנוש של אוגדה 91.

מחשוב הערפל של ממר"ם ישכלל את היכולות המבצעיות של צה"ל ב-2020. "אנו מביאים ערך מבצעי במהירות דרך הדיגיטל".

הרבש"צים מחריפים את המאבק ומעלים אותו מדרגה, לנוכח מה שהם מגדירים "התעלמות משרד הביטחון". הבוקר הם החזירו את רכבי הביטחון.

עו"ד כפיר יפת מ"תורת לחימה" פנה לרמטכ"ל כוכבי וביקש לחשוף לציבור הרחב את ממצאי פיילוט הטנקיסטיות, לנוכח התהיות העולות בנושא.

בעקבות הפרסומים על כך שאיראן תוכל להשיג פצצה גרעינית תוך שנתיים אומר האלוף במיל' עמוס ידלין: איראן מוכנה לגרעין מ-2008.

הפלסטינים דיווחו על תקיפות מצד חיל האוויר שכוונו כלפי מוצבים של ארגון הטרור חמאס בצפון עזה.

משפחת גולדין מתייחסת לדיווחים לפיהם ישראל מתכוונת לשחרר שני אסירים ביטחוניים. "התשובה לירי הטילים לעוטף היא שחרור מחבלים".

הופעלה התרעה בקיבוצים סעד, נחל עוז וכפר עזה. ארבע רקטות שוגרו ושתיים מהן יורטו על ידי ''כיפת ברזל''.

מפקדי גדוד צבר בחטיבת גבעתי ציינו 25 שנים לחטיפה ולרצח החייל נחשון וקסמן ז"ל.

כתב חדשות 12 ניר דבורי יצא לגבול רצועת עזה, לפגוש את הגששים ולגלות איך מזהים עקבות ומה ההבדל בין צעד של מחבל וצעד של חקלאי.

רכזי ביטחון בשורת ישובים מחזירים ציוד חירום לחטמ"רים ומכינים עוד שורת השבתות כצעדי המשך.

ראובן שדור, רבש"צ תקוע: ''מיליון אזרחים בסכנת חיים''. משרד הביטחון: הרבש"צים הם עובדי הישובים ועליהם לנהל מו"מ מול מעסיקיהם.

המינהל האזרחי יקדם את המהלך בהנחיית בנט, לאחר שנים בהן לא קודם בשל היעדר אישור מהדרג המדיני.

ההרוגים משתייכים לכוחות הפרו איראניים. התקיפה המיוחסת לישראל בוצעה בשדה התעופה T4. הושמדו מחסן חימוש איראני ושני רכבים.

כוחות צה"ל ומשמר הגבול הרסו שני מבנים במאחז 'קומי אורי' הסמוך ליצהר. שוטר מג"ב נפצע קל מיידוי אבנים.

שר הביטחון דוחף, הקבינט אישר ואגף המודיעין תומך. כך פועלת ישראל כדי לפגוע בתשתיות האיראניות בסוריה.

האלוף במיל' בריק טוען כי זיוף מספרי גיוס החרדים התבצע במשך שנים והאלוף מוטי אלמוז לא סיפר את כל האמת לחברי ועדת חוץ וביטחון.

לפי חלק מהדיווחים במקום הותקף מחסן נשק גדול. סוכנות הידיעות הסורית הרשמית מדווחת כי מערכות נ"מ יירטו את הטילים

סגן אלוף דנה בן עזרא מפקדת גדוד האיסוף הקרבי שחף בגבול לבנון שלחה דף מפקד שבו התייחסה לראיון של הרב רפי פרץ שעורר סערה.

גששי החטיבה המרחבית 769 הבחינו בציפור שוכבת בצד השביל. פקח של רשות הטבע והגנים פינה אותה לבית החולים לחיות בר בספארי.

האלוף נורקין ציין כי מדובר באירוע שאינו עומד בקנה אחד עם המצופה מהחיל ולכן יש חשיבות לתחקר, להפיק לקחים וליישמם.

על פי הערכת אמ"ן האיראנים יכולים להגיע בסתיו-חורף בשנה הבאה לכדי העשרת אורניום ברמה של 90 אחוזים המספיקים לכדי פצצת אטום אחת.

ארגון תורת-לחימה פנה ישירות למפקד החטיבה של דובר שוברים שתיקה, ניר כהן, זאת לאור קידומו של כהן לתפקיד קצין אג"ם חטיבה במילואים.

תיקים נסגרים ללא חקירה ומערכות הביטחון לא מסונכרנות. התוצאה – פיגועים לא מפוענחים, מחבלים רבים מתחמקים מהדין.

איתי הופמן, סגן יו"ר ועד הרבש"צים, מדבר על צעדי ההשבתה שינקטו רכזי הביטחון ומזהיר: משרד הביטחון מפקיר את ביטחון ההתיישבות כולה.

בין מכלול השירותים שנפגעים בשל היעדר תקציב מסודר, גם מיגון כלי הרכב לתושבי יו"ש. "לא הגיוני ששירות מציל חיים יוקפא".

כ-200 נגדי צה"ל בני 50 ומעלה חגגו יחד עם בני זוגם באירוע ראשון מסוגו שנועד להוקיר את פועלם המשמעותי בצה"ל לאורך השנים

ראש חטיבת תכנון כוח אדם בצה"ל נפגש עם ח"כ אלעזר שטרן בניגוד לפקודה שדורשת אישור מהרמטכ"ל לפני מפגש עם פוליטיקאי.

בסיס חיל-האוויר ״חצור״ חזר לפעילות מבצעית ולאימונים לאחר שהושבת בעקבות ההצפה שפקדה את המחנה הצבאי.

בשנת 2017 זויף מספר החרדים בהיקפים גדולים תוך ספירת חיילים שכלל אינם יהודים ובנות דתיות - כחיילים חרדים.

הסתיימה סדרת ניסויים מוצלחת בטיל ה-SPIKE SR השוקל 10 ק"ג בלבד ומגיע לטווח של 2000 מטרים.

גורם בחיל האוויר על פגיעת מזג האוויר במטוסים: הטייסת חזרה הבוקר לפעילות. סה"כ נפגעו 8 מטוסי קרב שכולם יחזרו בתוך שבוע לכשירות.

מטוסי קרב של חיל האוויר ניזוקו במהלך מזג האוויר הסוער בשבוע שעבר, כך הותר לפרסום.

חודש וחצי לאחר התרסקות מסוק היסעור הצבאי בדרום הארץ הורה מפקד חיל האוויר לחזור ולהפעיל את המסוקים באופן הדרגתי.

חייל צהל נפגע מאבן בראשו במהלך ההפגנה האלימה בכפר קדום ביום שישי שעבר. מנכ"ל עד כאן "מצפים מהרשויות לעצור הפגיעה בחיילים".

10 שנים לאחר ניסוי היירוט הראשון של מערכת "כיפת ברזל" הושלמה בהצלחה סדרת ניסויים מורכבת בגרסה מתקדמת של מערכת 'כיפת ברזל'.

נתונים מדאיגים של מתפ"ש על היתרי הכניסה לפלסטינים: "אין כל נוהל הנוגע לפיקוח על וידוא הגעת כל מקבל היתר חזרה למקום מגוריו."

התרעת צבע אדום נשמעה היום (ראשון) בקיבוץ נחל עוז שבעוטף עזה. לא בוצע ירי רקטי, ובצה"ל בודקים את הנסיבות.

הנער שהתמכר לסמים ונשר מכל מסגרת - התגייס לגולני והפך לצלף שלא מוותר על אף מטרה.

מערך העומק והמיוחדים ערך תרגיל מאתגר ביוון. אחד התרחישים בתרגיל כלל כיבוש יעד מבוצר בנוכחות אויב.

שני פלסטינים החשודים בביצוע ירי נעצרו בימים האחרונים, והלילה בפשיטת לוחמי מג"ב וצה"ל על הכפר סמוע אותר כלי הנשק בו השתמשו.

הורי הלוחמים הגישו לאחרונה את התלונה אחרי שחייל נפצע במהלך חודשי ההכשרה בטירונות ולא יכול היה להמשיך לתפקד.

עו"ד אביחי חג'בי מארגון חוננו ביקש מבית המשפט כי יורה לשרות הביטחון שלא לחקור אותו בשבת.

שמונה בני אדם נהרגו הלילה (שישי) בתקיפת משאית שהובילה אמצעי לחימה באזור העיר אל-בוכמאל סמוך לגבול סוריה-עיראק.

צה״ל הודיע למשפחות המחבלים שרצחו את דביר שורק ורנה שנרב על כוונה להרוס את בתיהם. למשפחות המחבלים ניתנה אפשרות להגיש השגה.

אסיר פלילי ואסיר ביטחוני שנשפטו בעוון ריגול ישוחררו ביממה הקרובה. "צעד של רצון טוב בעקבות השבת גופת זכריה באומל".

בית המשפט קבע כי אף שעיתוי מינויו של חבר הכנסת בנט כשר הביטחון מעורר קושי, אין מקום לבטל את המינוי.

בית המשפט המחוזי בלוד התיר היום (ה') לפרסום כי בחקירות העצורים בשב"כ הופרו זכויותיהם באופן חמור. השב"כ: הטענות משוללות כל יסוד.
