שלומי שבת אושפז בבית החולים
הזמר שלומי שבת אושפז בבית החולים אחרי שחלה בשפעת: "חלה בשפעת ויישאר להשגחה בסוף השבוע".
הזמר שלומי שבת אושפז בבית החולים אחרי שחלה בשפעת: "חלה בשפעת ויישאר להשגחה בסוף השבוע".


כמעט שלושה חודשים אחרי שנפצע אנושות מטיל נ"ט שחדר לטנק, עבר לוחם שריון השתלת ריאות במרכז הרפואי שיבא בתל השומר.

פרויקט 252 ערך יום צילומים מיוחד לרווקים ורווקות כחלק מליווי המסע למציאת זוגיות טובה. "מציגים את הגרסה הכי טובה שלהם"

חצי שנה שאני רואה את החברה הישראלית במלוא תפארתה. את הערבות ההדדית בחזית ובעורף - למרות כל המחלוקות.
הפעוט אותר ברכב כשהוא מחוסר הכרה עם סימנים של מכת חום. צוות של מגן דוד אדום העניק לו טיפול רפואי ופינה אותו לבית החולים אסותא.

רוצים הוכחה שהעולם מונהג מלמעלה? רוצים לקדם שלום עם סעודיה? רוצים להבין את גלנט? רוצים הסברה או התנצלויות? ומיקי ברקוביץ'

קבוצת ההאקרים "אנונימוס למען צדק" טענה אתמול כי פרצה לשרתי המשרד ומחקה כ-300 ג'יגה-בייט של מידע. משרד המשפטים: נערכנו מראש

רוכב אופניים כבן 40 נהרג מפגיעת מכונית בכביש 471 סמוך למחלף גת רימון לכיוון שעריה. המשטרה חוקרת חשד לתאונת פגע וברח.

גילי שטרן קיבל הצעה להפתיע את אימו של עמית מגנזי הי"ד, שנרצח במסיבת הנובה, ולהנציח אותו בדיוקן אישי. צפו

משפחות לחללים ממלחמת חרבות ברזל ערכו מפגש משותף בבית יד לבנים הדרוזי במטרה ליצור חיבור וחיזוק הדדי בין המשפחות השכולות.

אביחי וטלי ברזני, הוריו של דביר ז"ל שנפל בקרב בעזה, יוצאים מחלקת קברו של בנם וחולקים תחושות קשות לנוכח שובן של ההפגנות האלימות.

תערוכת יצירות אמנות של אמניות מהמגזר החרדי הוצבה בבת ים. אחדות מתוך ייחודיותו של כל חלק בעם, זהו המסר המוביל בה. קיבלנו הצצה.

מדילמת עסקאות החטופים, דרך ניתוח הראש של סינוואר, ועד הפגיעה באוכלוסיה - כנס מכון עולמות מעמיד אלטרנטיבה יהודית למוסר המלחמה.

משרד הבריאות זימן את כל מנהלי בתי החולים לפגישת היערכות בשל האיומים המתגברים בגבול הצפון והאיום לנקמה איראנית.

מה שתושבי הצפון חווים מאז תחילת המלחמה הגיע למרכז. מאחורי שיבושי ה-GPS שהפכו את הנסיעות לכאוטיות - וההמלצות לניווט מוצלח.

תנועת תקומה 2024 יצאה בקמפיין אחדות תחת הסיסמה "די לפילוג! די לשנאה!" בתשובה להפגנות האלימות וחזרת השיח המפלג לרחובות.

כ-200 מתיישבים צעדו בכביש גלעד במחאה על החלטת צה"ל לפתוח את הציר לתנועת ערבים. אחד המפגינים נעצר.

שרון, אחיהם של יוסי ז"ל ואלי שרעבי המוחזקים בידי חמאס, מתנגד להפגנות האלימות ודורש: "להשיב את החטופים, לא לשרוף את המדינה"

אימו של רס"מ במיל' יוסי הרשקוביץ ז”ל ראתה את המחאות ופנתה לנשיא בבקשה שישמיע את קולו. בראיון לערוץ 7 היא מספרת על המפגש המרגש.

משפחות שכולות מהמלחמה והטבח ב-7 באוקטובר במסיבת עיתונאים בהר הרצל: "המיעוט הקולני לא יצליח הפעם לפרק את החברה הישראלית".

האזהרות מההשלכות הנפשיות של סרטוני הטבח והעדויות על ילדים מעט נשכחו ובמוקדי הסיוע נרשמת עלייה דרמטית במבקשי עזרה נפשית.

לידור לוי, תושב גן יבנה בן 34, שנפצע קשה בפיגוע בגן יבנה נפטר הבוקר מפצעיו. הוא הותיר אחריו אישה בהיריון ותינוקת בת חצי שנה.

ח"כ גוטליב משיבה לביהמ"ש: עומדת מאחורי טענותיי כלפי שקמה ברסלר. לא מסירה חסינות. ברסלר תצטרך לעמוד מאחורי הנזק שחוללה למדינה.

נזק רב לבית בישוב שלומי שנפגע כתוצאה משיגור טיל נ"ט משטח לבנון. דיירת הבית לקתה בחרדה

דבריו של ראש אמ"ן עוררו סערה ברשת. חיים לוינסון קרא לו להתפטר ועמית סגל תהה מה עומד מאחורי האמירה של חליוה על הסלמה אפשרית.

המשטרה המליצה לפרקליטות לאשר לפתוח בחקירה נגד פרופ' נדירה שלהוב-קיבורקיאן מהאוניברסיטה העברית - בחשד להסתה.

כתב אישום הוגש נגד שלושה מחבלים תושבי מזרח ירושלים המזוהים עם דאע"ש. השלושה תכננו לבצע פיגועים במקומות מרכזיים בירושלים

הרב שמסר את הגט טס לדובאי, משם המשיך לניו דלהי ובטיסה שלישית הגיע לכלכותה. משם שכר ג'יפ ונסע שבע שעות בדרכים מסוכנות עד לכלא.

בשיטוט בין הודעות שהתפספסו באינסטגרם מצא דני קושמרו הודעה מהשבעה באוקטובר עם בקשה לסייע לתושבת הנצורה בכפר עזה 16 שעות.

בטורו בערוץ 7 תוקף ד"ר בכרך את יואב לימור בעקבות דבריו נגד סמוטריץ' ודרישתו לא לאפשר למנות מינויי בכירים בצה"ל עד אחרי המלחמה.

הכלת המשטרה את האנרכיסטים המסתערים על בית ראש הממשלה ואת דברי ההסתה מעלים מחשבות נוגות על אכיפה בררנית. זוכרים את מחאות סנדק?

כשני שלישים מבני הנוער דיווחו כי נחשפו לתכנים קשים ופוגעניים כמו תמונות, סרטונים, התכתבות ופוסטים הקשורים למלחמת "חרבות ברזל".

תושבים באזור המרכז מדווחים על שיבושי GPS. הסיבה לשיבושים על רקע החשש מתגובה איראנית בעקבות חיסול הבכירים בדמשק.

"שורדים מספרים": 250 שורדי שואה ייפגשו עם ילדים ובני נוער בבתי ספר ברחבי העולם, בהם כאלה שלא נחשפו לתכני השואה כלל.

רס”ן במיל’ משה גרונברג התמודד עם אירועים לא שגרתיים במהלך שירות מילואים ארוך בעזה. בשיחה עם ערוץ 7 הוא מדגיש את חשיבות האחדות.

חגי לובר, שבנו יהונתן נהרג במלחמה בעזה, מתאר את ההתמודדות הקשה עם האובדן - ומספר מהיכן הוא שואב את הכוח להמשיך בדרכו.

בית הדין למשמעת של נציבות שירות המדינה פיטר את רמזי אעבסאן שריצה שנת מאסר בשל הרשעתו בגין פגישה עם אנשי חמאס בטורקיה

לוחמים בעזה שיתפו את ערוץ 7 בשלט מחאה שפורסם בעזה בשל ההפגנות הסוערות בהם השתתפו השבוע פעילי אחים לנשק.

ח"כ ביסמוט מוטרד מהמראות בירושלים רואה בהם עידוד לחמאס להקשיח עמדות ולהמתין עוד קצת להתפוררותה הפנימית של ישראל.

סוקר חדשות 13 הפרופ' קמיל פוקס הלך לעולמו הערב והוא בן 78. בעבר ערך סקרים יחד עם מינה צמח לערוץ 1

חתן וכלת חידון התנ"ך הארצי לנוער תשפ"ד הם נועה רבקה כאהן ואביתר מרדכי בר גיל. ארבעת הזוכים במקומות הראשונים ייצגו את ישראל

צביקה מור, שבנו איתן נחטף לעזה, חש כעס ודאגה לנוכח מראות המחאה בירושלים: "הם פוגעים בחטופים למען החזון הפוליטי של הורדת נתניהו"

נציגי משפחות חטופים מפורום תקווה קוראים לכניסה לרפיח שתשלים את המהלך שיוביל להשבת ילדיהם ודורשים לחדול מהמחאות האלימות.

המשטרה פתחה בבדיקה נגד דולה שביצעה לידת בית בביתה ביישוב בת עין בה מת התינוק

במחלקת השיקום בבית החולים סורוקה חגגו יום הולדת 85 לאלמה אברהם שנחטפה ב-7 באוקטובר מביתה בנחל עוז ושוחררה במסגרת עסקת חטופים

בספר חדש נחשף המהלך של ג'ארד ואיוונקה קושנר לגרום לנשיא טראמפ לתת חנינה לרובשקין וההתערבות המפתיעה של ננסי פלוסי

המשטרה הכחישה דיווח על מפגינים שהצליחו להגיע לבית ראש הממשלה ברחוב עזה וציינה כי הם הגיעו בסמוך ולא נשקפה סכנה לנתניהו ולמשפחתו

באטליז בחולון, נתפסו כ-320 ק”ג בשר בקר ובשר כבש שלא נושאים חותם של בית מטבחיים ושחלקם הוברחו על פי החשד משטחי הרשות הפלסטינית.

אל תגידו שלא הזהרנו: ההסתה נגד ראש הממשלה שכבר החלה לגלוש לפסים מעשיים מסוכנים, פסולה בתכלית בכל מאבק או דיון ציבורי שיהיה.

אירוע הפרשת חלה לציון יום הולדת 22 של סמ"ר איתן רוזנצוויג הי"ד שנפל לפני ארבעה חודשים בעזה נערך היום בכנסת.

שוטרי השיטור הימי של משטרת מחוז ת"א חילצו גולש פויל שהיה במצוקה בלב ים. .

מערך הסייבר הלאומי מתריע מפני התגברות מתקפות למטרות תודעה לקראת יום ירושלים האיראני שיצויין ביום שישי הקרוב.

הרב אלחנן דנינו, אביו של אוֹרִי החטוף בעזה, הפציר בבחורי הישיבות היוצאים לחופשת 'בין הזמנים' להוסיף שעת לימוד למען שחרור בנו

בתמונה נראה המחבל אוחז בסכין במטרה לפגוע בכוחות הביטחון, תוך סיכון ממשי מיידי של המאבטחים.

86% מהטסים לחו"ל בוחרים יעד לפי רמת הביטחון בו. אפליקציה חדשה תעדכן ותרחיק ישראלים ממוקדי עימות והפגנות פרו פלשתינאיות בעולם.

הלוגו כולל מגן דוד עם צלע בצבע צהוב - כמחווה לחטופים ולחטופות ומבטא את המחויבות להשבתם הביתה במהרה.

בדקנו ומצאנו שהסביבה המושלמת, היא רק אחת מעשר הסיבות לבחור בפרוטיאה באלקנה.

התיקון יחול על כלל המעסיקים של משרתי המילואים ששירתו מה-7 באוקטובר ועלותו עומדת על כ- 2.5 מיליארד ש"ח.

מעל ל- 6,800 פצועות ופצועים חדשים מטופלים באגף השיקום מאז 7 באוקטובר. 71% מהם חיילי מילואים, כמחציתם (51%) עד גיל 30.

המשטרה פשטה על הדירה, בשכונת עתיקות באשקלון, בעקבות מידע כי במקום לנים שוהים בלתי חוקיים. 10 שב"חים נעצרו.
