"איש הנהגה ומנהיגות"
יו"ר בית הרב קוק מספר על חברו הרב ד"ר נורמן לם ז"ל שנפטר בתחילת השבוע בגיל 92.

סיוון רהב מאיר יוצאת במחזור נוסף של סדנאות בת מצווה בעברית ואנגלית לנערות בגילאי 11-13 הכוללות לימוד, חוויות והעשרה.

בהודעת הבית היהודי נאמר כי הצוות ייפגש עם ארגונים ומוסדות דתיים כדי ללמוד איך ניתן לשפר את שיתוף הפעולה ולהעצים את המפלגה.

הסרטון החדש והוויראלי של רביעיית אנדרדוס הצליח לעורר דיון סוער ברשתות החברתיות.
"אין גבול לחוצפה", תקפו במרכז ליב"ה, "נשות הכותל משוות את שוטרי ישראל לרעים שבאויבנו". נשות הכותל לליב"ה: מוטב שתערכו בדק בית.

סיון רהב מאיר, אנדרדוס והרב שמואל אליהו ישתתפו באירוע פתיחת שבוע ערבות הדדית שייערך ביום ראשון בבנייני האומה. שידור חי בערוץ 7

הרב מאיר גולדויכט מהישיבה יונברסיטי בדבר תורה לפרשת בהעלותך. למה חוזרת התורה שלוש פעמים על עבודת הדלקת המנורה?

ארגון רבני ברקאי ערך יום עיון מיוחד שעסק בסיטואציות המורכבות עמן מתמודד רב קהילה במקרה של ניצול ופגיעה.

בשל הקורונה מועדון ניצולי השואה בחיפה לא זכו כבר זמן להגיע לכפר הודיות לביקור. החניכים, הגיעו לבתיהם וחילקו להם חבילות שי.

אשה שביקשה להניק כשהיא מכוסה בשמיכה בהר הבית התבקשה על ידי המשטרה להפסיק. "השוטר אומר לי שאסור לי להניק כי זה יוצר פרובוקציה".

גדולי הרבנים בציונות הדתית קראו להצטרף למיזם 'רבנן דאגדתא'.

קחו את הילדים, קחו דף לבן, תביאו את הטושים, והצטרפו עכשיו לקמפיין ההתרמה לאחינו שבגולה.

בכירי הרבנות הצבאית סיירו בחממות 'ברכת קטיף' על מנת לבחון שיתוף פעולה לקראת שנת השמיטה הקרובה.

קרן אחד לאחד ממשיכה לערב את הציבור במציאת אברכים רציניים שיוכלו להמשיך ללמוד תורה על מלגה מכובדת מטעם הקרן.

צייר דתי החבר בקבוצת פייסבוק לציירים ישראלים כתב פוסט בו הוא מבקש להימנע מלשתף ציורי עירום בקבוצה. למחרת גילה כי הודח מהקבוצה.

מתוך הרצון לציין את שמחות יקרינו התרגלנו לחגוג בגדול באולמות מפוארים. הבקשה לצמצם את גודל החתונות נובע מתוך בקשה לשמחה אמיתית

אחרי חודשים בהם לא הותרה כניסה לבתי אבות, נכנסה קבוצה של "מלאכי שיר" לשיר, לרקוד ולשמוח יחד עם דיירי בית אבות.

יש כאלה שמדברים לשון הרע ויש כאלה שאוכלים בני אדם. אנדרדוס בסרטון חדש.

לרגל הגעת הרב ריסקין לגבורות החליטו במועצה המקומית אפרת לקרוא לטיילת החדשה ביישוב על שמו.

השבוע לפני 45 שנים עלו 150 איש יחד עם הרב צבי יהודה קוק בניסיון להאחז בקרקע סמוכה לשכם - אלון מורה.

סקר מגלה זעם בציבור היהודי, ולא רק בקרב מצביעי ימינה, על השארת המפלגה חוץ לקואליציה. רוב מוחלט מטיל אחריות לכך על נתניהו.

שיעורו השבועי של הרב אליהו לפרשת בהעלותך עוסק גם בנושא הזהירות שבה צריך לנקוט כל יהודי בהתנהלותו היומיומית. צפו

לאחר מחלוקת, סוכם על המשך שיתוף הפעולה בין מכון פוע"ה לאגודה הישראלית לחקר הפוריות, כפי שהיה קיים במשך שנים.

מתנדבי עמותת אור מיכאל לא יכולים כבר לשמח בבתי החולים כבכל יום רגיל אז הם בחרו להמשיך עם המסר של העמותה בדרך יצירתית.

אביגיל וובו, רכזת מחוז ירושלים בתנועת בני עקיבא, הודיעה כי הפעילות בסניפים בירושלים לא תתקיים עד שיתבררו ממדי התחלואה בעיר

קצין ביה"ד לגיור: "כשאתה רואה את קריאת שמע ישראל ואת הבכי האמיתי הפורצים מהחיילים ומאנשי בית הדין כאחד זה בהחלט מעמד מרגש".

הישיבה התיכונית תורנית לפיקוד "אור עציון" מרשת ישיבות בני עקיבא בצעד יוצא דופן: הליך המיון והקבלה לישיבה לשנה"ל באמצעים מקוונים

ועד האגודה הישראלית לחקר הפוריות: "המפקחות ההלכתיות אינן חלק מהצוות המקצועי של המעבדות, אינן מיומנות ולא עוברות הכשרה מקצועית"

זמני כניסת ויציאת שבת פרשת בְּהַעֲלֹתְךָ שנת תש"פ 2020

כוכבת הילדים אביה הר נוי צילמה בשומרון תוכנית לילדים לקראת חג השבועות. ראש המועצה יוסי דגן: "עוד נדבך לחיזוק ההתיישבות כאן"

הרב איתיאל בר לוי ורחלי מוסקוביץ' מספרים לערוץ 7 על תחרות ייחודית של כישרונות המיועדת למי שנאלצו להישאר בבתיהם בתקופת הקורונה.

לפעמים נראה שכשם שהציבור יותר גאה בימניותו, כך הוא מסתיר יותר ויותר את דתיותו. השיח נעשה לאומי יותר, אך חסר כל תוכן אמוני דתי.

דבר תורה לחג השבועות מאת ראש ישיבת ההסדר בשעלבים, הרב מיכאל ימר.

בסינגל ראשון שהוציאה משפחתו של הרב שולבו קטעים אוטנטיים משירת בני הישיבה בעת ההליכה לכותל בהם נשמע גם קולו של הרב הדרי.

מרים פרץ מביאה את סיפורם של בועז ורות ומקשרת אותו לשגרת הקורונה ולרצון לצמוח כחברה ישראלית. צפו

השחקן ומי שהקים את תיאטרון אספקלריא, חגי לובר, הודיע: חטפנו תביעה של כ-3,000,000 ש"ח, התיאטרון על סף סגירה.

הרב שבתי סבתו, ראש ישיבת מצפה יריחו, בדבר תורה על מגילת רות לכבוד חג שבועות.

משאל ייחודי של ארגון חותם מלמד כי רוב במגזר הדתי לאומי תומך בשיתוף פעולה מלא בין ההנהגה הרוחנית לאנשי המעשה.

שוחחנו עם בכירים ברבנות הצבאית על לימוד התורה בצה"ל ועל השאלות ההלכתיות הייחודיות והאתגרים מתקופת הקורונה.

אם מבקשים ממך להיות קצין, משמע שאין להם די טובים כמוך, ועל כן עליך לצאת, ולשוב לתלמודך לאחר מכן.

הרב מלמד ממשיך במאמצים לאחד את הציבור הדתי לאומי על כל גווניו תחת הנהגה תורנית, ''למדנו מהקורונה שאנחנו צריכים להתאחד''.

במענה לבקשת שר הדתות החדש, יעקב אביטן, הודיע המשנה ליועץ המשפטי לממשלה כי יתנגד להארכת כהונת הרב הראשי האשכנזי.

חג השבועות נועד ליצור חיבור בין עם ישראל לבין התורה ולכן ראוי שהשיעורים יתמקדו בנושאים אמונים והלכתיים.

לאחר שקרא "לא לגעת" בגבינות המיוצרות בחו"ל על אף שהן נושאות כשרות, שב הרב אליהו ומבהיר: אינני חושב שהכשרות בחו"ל היא לא כשרה.

עבירי השיעורים של 'רבנן דאגדתא' מסבירים מדוע בחרו ללמד דווקא את נושא האמונה, וכיצד הלימוד משפיע על משתתפי השיעור.

למעלה מ-300 בתי אב ברחבי הארץ יארחו לימוד משותף בליל שבועות. כל מי שרוצה להגיע - מוזמן.

24 מנהלי מוסדות בפניה לראשי החמ"ד להחזיר את לימוד הרמב"ם היומי לשגרה. הלימוד 'הוקפא' בתקופת הקורונה ולא חודש.

רב העיר צפת, הרב שמואל אליהו: "רמת הכשרות בחו"ל לא מגיעה לאחד מאלף מרמת הכשרות הרגילה בארץ ישראל".

קבוצת פייסבוק מיוחדת פתחה מחדש את הזכרונות, החוויות ובעיקר את הכאב מתקופת העקירה מגוש קטיף.

ברורה התביעה ללכת רק לישיבות קדושות! אך איך יודעים אם ישיבה היא קדושה או לא?

גל אוחובסקי קידם את הסדרה החדשה שלו על הקהילה הלהט״בית ותקף את "הסמוטריצ'ים". מנכ״ל האיחוד הלאומי יהודה ולד ענה לו

בורא העולם שלח את מיטב מלאכי הרפואה שירדו ממרומים לסייע לרופאים והאחיות המופלאים של בית החולים שערי צדק.

שעות אחרונות לקמפיין הגיוס של עמותת אבוקת אור למען דירות קבע לדיירים. יו"ר העמותה רותי ולד קוראת לציבור לעזור להגיע ליעד.

לקראת החופש הגדול התגייס נוער שבות רחל ל"מבצע חתונה" – הפקת חתונה לזוג עולים מעוטי יכולת ממקסיקו שיגיעו לישראל ימים טרם חתונתם.

גם במוסדות 'בני-דוד' ביישוב עלי חזרו ללמוד יחד בבתי המדרש. הנה הצצה קטנה לתקופה שעברה על התלמידים. צפו.

תקופת הקורונה הכתה קשות בכולל במעלה חבר. התורמים המרכזיים שנפגעו מהמשבר הכלכלי הקפיאו את תרומותיהם והכולל נכנס לסכנה קיומית.

ערב לימוד שישי מתחילת הקורונה של בכל לבבך מבית ישיבת רמת גן, הפעם בשיתוף עם מדרשת אוריה וצורבא מרבנן. מתכוננים יחד לחג מתן תורה

מה עושים בדור ששופט את שופטיו?! הצטרפו לשיעורו של ראש ישיבת ההסדר נוף הגליל, הרב דני סגליס.

הפעולות יתקיימו מחוץ למבנה הסניף, החניכים יהיו מרוחקים זה מזה, ההורים יחתמו על הצהרת בריאות ובכך סניף ימונה "נאמן קורונה".

ח"כ סמוטריץ' ממשיך לפעול למיזוג המפלגות מימין לליכוד, "לא נעניש את הציבור בגלל טעות פוליטית. 'הבית היהודי' חתום על מסמך המיזוג"
