ח"כ משה ארבל נדבק בקורונה
ארבל נמצא חיובי לנגיף ומסר הודעה על כך לקצין הכנסת. הוא שהה במשכן ב-16 בספטמבר. ח"כ יעלון שנפגש עם ארבל נכנס לבידוד.
ארבל נמצא חיובי לנגיף ומסר הודעה על כך לקצין הכנסת. הוא שהה במשכן ב-16 בספטמבר. ח"כ יעלון שנפגש עם ארבל נכנס לבידוד.


במהלך תפילות החג בבית המדרש הגדול של סערט ויז'ניץ בחיפה הגיע מפקד התחנה וביקש לשמור על ההנחיות

אברך ליטאי מירושלים נפטר ממחלת הסרטן שקיננה בו בשנה האחרונה והכריעה אותו. מסע הלוויה יתקיים הערב

בפניה לתלמידיו ביקש הרב פינטו להשתתף במעמד תפילה מיוחד אותו כינה 'חבילה רוחנית להמתקת הדינים'.
האדמו"ר מגור שיגר מכתב לחסידיו לקראת ראש השנה ובעקבות הטלת הסגר, וציין כי למרות שאין יכולת להתאסף יחדיו - "הלבבות קרובים".

"כשעלה בי החשש שיהודים חסידים שייסעו לרבותיהם לראש השנה לא יוכלו לשוב לבתיהם בשל הסגר, התעורר בי הרצון למחות", סיפר הרב בלוי

על רקע התפרצות הקורונה באוסטרליה נסגרו בתי הכנסת לחגים. במכתב ששיגר האדמו"ר מבעלז לגאב"ד מלבורן הוא מבקשו לשמור על שמחת החג

"אני מברך בכל פה על קיום המחאות הללו", אמר סגן ראש העיר יוסף דייטש. ״אנשים יבואו באוטובוסים. בטוח שההפגנה הזאת תיזכר לדורות"

איגוד הקהילות החסידיות בירושלים העומד מאחורי ארגון ההפגנות בבירה במוצאי החג מספר כי הוקם חפ"ק מיוחד שיענה לשאלות של מפגינים

שר העבודה והרווחה איציק שמולי עצר את עיסוקיו בערב החג בכדי לארוז מזון למשפחות מעוטי יכולת במפעל 'כולל חב"ד' בירושלים.

ח"כ אליהו ברוכי נאלץ לעזוב את הכנסת שלושה חודשים לאחר שנכנס אליה במסגרת החוק הנורבגי בשל התפטרותו של ח"כ ליצמן מהממשלה.

עסקנים חרדיים מכל רחבי הארץ הגישו בקשות ברשויות המקומיות להפגין במוצאי החג. ח"כ ליצמן נשמע מעודד את קיום ההפגנות

בחסידות פתחו קורסים של מספר מפגשים במטרה להכשיר כמה שיותר ישראלים לתקוע בשופר, עקב משבר הקורונה.

חיבוק מפתיע מנשיא אזרבייג'ן, עלייה ארצה, וקשר חם עם יהודי איראן. היוצר מאיר ברוק מספר על מסעותיו בין קהילות יהודיות נשכחות

העסקן הרב וייצהנדלר, מחשובי חסידי ברסלב, הנמצא על גבול בלארוס־אוקראינה, תיאר את שחווים השוהים במקום. "רעב, קור וחוסר אונים"

המפלגות החרדיות מפעילות מכבש לחצים על הליכוד כדי שיימנע מתמיכה בהצעת החוק להקמת ועדת חקירה לבדיקת ניגודי העניינים של השופטים

כוחות משטרה שהוזעקו למקום ניסו להתחקות אחר השודד ולקחו את מצלמות האבטחה.

הרבנית שולמית סלחה בעדני, אשת הרב שמעון בעדני, זקן חברי מועצת חכמי התורה של ש"ס, הלכה לעולמה בגיל 88.

"קחו הפוגה מהשלום עם האמירויות ותיכנסו לעובי הקורה של המשבר בבלארוס לטפל בילדים ובחסידי ברסלב התקועים", ביקש מנתניהו ואשכנזי.

בוסו דורש מהשרה לשוויון חברתי מירב כהן לקדם את התכנית הלאומית שנמצאת על השולחן, בכדי לטפל בקשישים ובמבוגרים.

1500 חסידי ברסלב נמצאים בגבול בלארוס-אוקראינה ודורשים להגיע לאומן. "אנחנו במצב הומניטרי מאוד מאוד קשה. זה לא צחוק".

דווקא בערים החרדיות הצעירות שנצבעו ב'אדום' והושמו בסגר לילי, נרשמו שיעורי תמותה נמוכים עד אפסיים.

ח"כ אליהו חסיד יוצא להגנת השר לשעבר ליצמן ומגבה את החלטתו להתפטר. "חזק ואמץ רבי יעקב. את מחאת כולנו אתה נושא בעוז ובגאון''.

בשל הקושי לארגן מניינים בבתי כנסת הורה הרב שלום כהן לקיים מניין גברים נוסף בעזרת הנשים והן יגיעו לשמוע תקיעת שופר בשטח הפתוח.

השר דרעי הסביר כי לא ניתן היה להטיל את הסגר באוגוסט שכן הצבא עדיין לא היה ערוך לבצע את תפקידי החיקור המאסיבי המוטל עליו.

המכה הטראגית שהכתה במשפחת ולדשין לעולם לא תוכל להירפא. הרב פנחס ולדשין נפטר מקורונה בגיל 35 בלבד והותיר אחריו אלמנה ו-7 ילדים.

בחסידות קובלים על כך שאלפים ממתינים בגבול אוקראינה ולא מצליחים להיכנס למדינה לקראת ראש השנה.

ח"כ טסלר קרא במליאת הכנסת להתחזק ב'שמירת הלשון' בתקופה כה מורכבת כשלטענתו ההסתה כלפי המגזר החרדי בשיאה.

השר לשירותי דת ערך הרמת כוסית וירטואלית עם ראשי המועצות הדתיות בהשתתפות הרבנים הראשיים לישראל ובכירי משרדו.

תושבים בבני ברק שמחו על פעילות המשטרה באזור השליכו חפצים ושקיות אשפה על ניידת ועל השוטרים

יו"ר ועדת החוקה קורא לשר ליצמן לחזור בו מהתפטרותו: מחזק את ידיו; בתי הכנסת בחגים הם לא רק מקום לחרדים אלא של כל עם ישראל.

האדמו"ר מקאלוב שיגר מכתב מיוחד לעודד החזרה לבתי כנסיות למרות הקשיים. המכתב תורגם לשש שפות והופץ במדינות אפריקה

אלמנת נשיא ישיבת פוניבז' נפטרה אמש בבית החולים מעייני הישועה בבני ברק לאחר שלקתה בדלקת ריאות. בת 99 היתה בפטירתה.

למרות שאלעד וביתר עילית נחשבות לערים אדומות והתחלואה בהן גבוהה, בחרו ראשי הערים מאיר רובינשטיין וישראל פרוש להמריא לאוקראינה.

רופאי שכונת קראון הייטס בניו יורק קראו לתושבי האיזור לחזור למנייני המרפסות בשל התפרצות שניה של קורונה

בדבריו לחסידיו קונן האדמו"ר מצאנז על השנה החולפת שלא אפשרה תפילות כסדרן בבית הכנסת. "מאות שנים לא שמענו כזה דבר, חושך תכסה ארץ"

ראש ישיבת 'כסא רחמים', הרב מאיר מאזוז, פונה היום לבית החולים לאחר שחש ברע. מקורביו: "הוא חש ברע ופונה לצורך בדיקות".

אלפי חסידי ברסלב נתקעו על גבול אוקראינה בדרכם לציון ר' נחמן מברסלב. "זה הולך לקראת פיצוץ", אמר חיליק פרנק לערוץ 7.

הרב פנחס אליהו ולדשין ז”ל, מחשובי הקהילה הליטאית בירוחם, נפטר היום מנגיף הקורונה. בן 35 בלבד היה בפטירתו.

חרדים שהגיעו בימים האחרונים לנתב"ג מדווחים על חברות תעופה שאוסרות עליהם לעלות לטיסות, מחשש שהם מתכוונים להמשיך לאומן.

אחיינו של חבר הכנסת משה גפני, ראש מועצת עמנואל אליהו גפני, סיפר לרדיו קול ברמה על הנס סביב אישפוזו של יו"ר ועדת הכספים.

רבה של העיר מאריופול בדרום אוקראינה שחלה בקורונה מפציר בחסידי ברסלב שלא להגיע השנה לאוקראינה. "לרופאים אין לא ציוד ולא תרופות"

ראש עירית אלעד טוען כי הגיע הזמן לאחד בין הקבוצות בישראל שהפכו לשעיר לעזאזל, החרדים, הערבים והאתיופים, "רק לא מקשיבים לי"

שלושת היומונים החרדים מפרסמים הבוקר מתקפה יזומה של רבני 'ועדת התקשורת' על שר התקשורת בשל ניסיונותיו לקצץ בסמכויות הוועדה.

השר הרב יעקב אביטן הגיע לביקור בקרית ארבע שכלל תפילה במערה. "זכות להתפלל בקברי אבותינו"

מנכ"ל מועצת בתי העלמין סיפר על מהפכת התשתיות בדרכי הגישה להר המנוחות ואמר כי יש לאפשר קבורת שדה לכל נפטרי ירושלים.

בתשובתו לסגן השר פרוש מבהיר שר הבריאות כי אושרה טיסתם לאומן של רופאים מלבד כאלה שעובדים במחלקות חיוניות.

ראש העיר ישראל פרוש מנע מפקחי רשות הטבע והגנים לאסוף חיות בר שהוחזקו בגן "בניגוד לנהלים ותוך פגיעה ברווחתם".

אלמנת הרב דוד אוברלנדר שחלה בקורונה ונפטר בגיל 37 מאשימה את בית החולים במחסור חמור בכח אדם שהוביל להזנחה חמורה של בעלה.

משרד התקשורת יבטל את החסימות בקווים הכשרים למספרי חירום, מצוקה, רווחה, ומספרים ממשלתיים.

מסכות וריחוק חברתי נראים בצורה בולטת יותר ברחוב החרדי על פני החילוני. אז למה הממשלה מגלה אפס רגישות כלפי כלכלת הערים החרדיות?

מאות בני אדם השתתפו בחתונה המונית של חסידים באולם סגור בחיפה. סגן השר מאיר פרוש הגיע לכמה דקות ויצא.

יו"ר סיעת יהדות התורה: "אי אפשר להכריח עשרות אלפי בני אדם שלא להתפרנס מבלי לדאוג לרשת ביטחון חלופית''.

עם כניסתו של העוצר הלילי אמש הסביר ראש המועצה אליהו גפני כי התושבים יתקשו לקבל את ההנחיות, במיוחד בכל הנוגע למערכת החינוך

ח"כ ינון אזולאי מש"ס נמצא אמש חיובי לקורונה. הבוקר הודיעו במשרד הבריאות לחברו ח"כ ארבל כי עליו להיכנס לבידוד ולאחר ששהה בסביבתו

עם החלת הסגר בבית שמש, נצפו רכבי העיריה מספקים מחסומים לשוטרי מג"ב שהוצבו בכניסות לשכונות החרדיות בעיר. התושבים זועמים

בשעה 19:00 נכנס לתוקפו עוצר לילי על 40 ערים, בהן בני ברק, אלעד וביתר עילית. בכמה מהערים קראו להפר את העוצר: "צריכים להתפרנס".

הרב בניה נבנצל זצ"ל, מראשי ישיבת 'חיי משה' בירושלים, הלך לעולמו והוא בן 57, לאחר שנדבק לפני כחודשיים בנגיף הקורונה.

למרות המבוי הסתום מול ממשלת אוקראינה בכל הנוגע למתווה אומן, ביממות הקרובות יתקיימו מגעים מול השלטונות

לאחר שראש הממשלה החליף את הסגר במגבלות ליליות, יו"ר ועדת החוקה תקף במליאת הכנסת את הפרמטרים הצובעים ערים באדום.
