כוחו של חלום בהיבט האמוני ואומנותי
אנו עדים ליהודים שומרי מצוות ויראי ה', אשר נותנים דרור ליצירותיהם בלי להקל ראש ולהיפך, מתוך מטרה ושליחות להגדיל תורה ולהאדירה.
אנו עדים ליהודים שומרי מצוות ויראי ה', אשר נותנים דרור ליצירותיהם בלי להקל ראש ולהיפך, מתוך מטרה ושליחות להגדיל תורה ולהאדירה.


ח״כ אופיר סופר (ימינה) בברכה לקראת ״שבת ארגון״ של תנועת בני עקיבא.

צוות ישיבת אור תורה דרך אבות באפרת שכר 'אוטו גלידה' ויצא אל בתי התלמידים. "מתגעגעים להיות יחד באמת ולא דרך המסך".

נשיא המדינה ברך את לברח בני עקיבא לרגל שבת הארגון: חשוב וחיוני שתמשיכו להיות גשר בין אחים. מדינת ישראל זקוקה לבוני הגשרים.
חביב פרץ, סגן ראש העיר עפולה ואיש "הבית היהודי", מספר בערוץ 7 על אירועי השבוע החולף.

"לא דמיינתי שתוך חודש אני ארגיש שינוי כזה מטורף בחיים שלי, אני באמת הגשמתי את החלום שלי!", כך נפתח לו מפגש רביעי באימון אישי

חברי האיחוד הלאומי הגיעו לדרום כחלק ממסע הציונות הדתית ונפגשו עם נציגי מגורשי קטיף המתגוררים עדין באתר הקראווילות בניצן.

"אנחנו רואים בתנועות הנוער ערך משמעותי רם במעלה", אומרת ראש אולפנת צביה בני ברק הדר ברודמן.

במסריו האחרונים אמר הרב "בורא עולם אומר לעם ישראל "זאת השעה, הגיע זמן גאולתכם עם ישראל, להיוושע מכל הצרות".

קרוביה של צלמת העיתונות מירי צחי ביקשו להתפלל להחלמתה, ''מתייסרת בייסורים קשים''

השער של השבועון 'שביעי' מוקדש ליהונתן פולארד. אלחנן בן אורי המאייר: אפשר לברך סוף סוף "ברוך מתיר אסורים".

מזכ"ל תנועת הנוער בני עקיבא יאיר שחל סיפר לערוץ 7 על ההתארגנות לשבת הארגון בצל הקורונה והציג את שלושת השמות המועמדים לשבט החדש.

יום הולדת לענהאל שמואלי כשהבעל במילואים וגם: אסי צובל, טל מוסרי ויהונתן רוזנהק. 7 ברנז'ה.

זו שבת ארגון שונה בצל הקורונה, אבל הערכים שלנו לא השתנו. בעזרת ה' בשנה הבאה נחזור לצבוע. עלה נעלה.

תלמידי ישיבת איתמר החליטו לעשות מעשה, כינסו את רבני הישיבה לבירור אתגר הקורונה עליו אף אחד לא מדבר, אבל נוגע לכולנו

תורת הנצח תמשיך להדהד בהרי השומרון, גם אם הדבר הינו לרועץ לאנשי ההווה החולף.

השר הרב רפי פרץ מבהיר את דבריו אתמול בכנס המכון הישראלי לדמוקרטיה: "כניסת נשים לכל היחידות הלוחמות תדיר את הציונות הדתית"

הזמר אליעזר בוצר עלה יחד עם משפחתו להר הבית שם הם חגגו בר מצווה לבנו רועה ישראל. הם בירכו אותו בברכת כהנים.

ביוזמת ארגון "צל"ש", 120 חיילים ומפקדים מגדוד נצח יהודה סיימו יחד את מסכת מגילה בתוך שעה בלבד.

צעירי האיחוד הלאומי בפרויקט אחדות חדש: "דווקא כשיש מי שמנסים לזרוע פירוד ושנאה - עם ישראל, יותר מתמיד, חייב להתאחד"

הרב אליעזר מלמד בעיתון "בשבע": נפגשתי עם הרבה הרפורמית כדי להיפגש! מפני שלאהבת הבריות יש ערך עצמי, במיוחד בין שני יהודים.

קרן עם ישראל חוזרת זו השנה השלישית ועורכת הגרלה נוספת על דירה בשווי מיליון דולר בירושלים. בואו להשתתף ולעזור לחקלאי ישראל

הרב אליעזר מלמד מדגיש בטורו "רביבים" בעיתון בשבע כי למרות הפניות אין בכוונתו להתמודד על תפקיד הרב הראשי לישראל.

הגישה לקשר זוגי משתנה. אם פעם להתגרש, לבטל אירוסין, היו מקרי קצה, היום הקולות האלה נהיו לגיטימיים יותר בכל המגזרים. מה הסיבה?

לסר טיילה בעין בוקק כשלפתע מעדה ונחבלה בראשה. בבית החולים סורוקה נקבע מותה. אסתי לימדה דורות של תלמידים.

סגן ראש העיר מהבית היהודי, שימי בונפיל, מוביל מבצע לחלוקת אמצעי חימום ושמיכות לקשישים ונזקקים: "אנחנו רוצים שלכולם יהיה חם בלב"

סגן ראש העיר קריית מלאכי מספר על מיזם ''מתחברים לשטח'' שבמסגרתו נציגי הבית היהודי ברחבי הארץ יספרו על העשייה הנרחבת בתחומם.

אביה דנינו, תושבת הגבעה 'קומי אורי' הסמוכה ליצהר, מגיבה לסערת הרשת שהתחוללה לאחר הופעתה בתקשורת.

ראש ישיבת נווה דקלים ומנהל הישיבה מספרים לערוץ 7 לכבוד מיזם גיוס ההמונים על הייחודיות המלווה את הישיבה מימיה הראשונים בימית

עשרות חברי תנועת הנוער עזרא הפגינו בדרישה לאפשר להם לחזור לפעילות תחת הגבלות. יו"ר ועדת החינוךהגיע לתמוך במפגינים.

כך מתכננים מפיקי 'צמאה' את גרסת התוועדות הקורונה הגדולה בעולם בי"ט כסלו הקרוב. ראיון עם הרב משה שילת, היזם שמאחורי הכנס.

בובות ענק בדמות מדריך או מדריכה בתנועת אריאל מגיעות לשכונות בהן ישנם סניפים של התנועה ומעבירות פעולה בנושא חודש ארגון.

ח"כ אלעזר שטרן הגיב לדברי השר רפי פרץ נגד שירות מעורב. "כשהם יגידו להם לא לשרת בצה"ל בגלל שיש שמה בנות הם לא יקשיבו להם".

תוכנית "נפגשות" של סיון רהב מאיר פותחת עונת חורף עם אורחות מעוררות השראה: הרבנית ימימה מזרחי, חני ליפשיץ, רוחמה בן יוסף ועוד
יאיר שחל, מזכ"ל תנועת בני עקיבא, שוחח עם בני טיטלבוים בכאן מורשת לקראת שבת ארגון ועל השמות האפשריים לשבט החדש, "צור נווה ורפאל"

הרב אביחי קצין בדבר תורה וסרטון יומי קצר. והפעם לקראת פרשת ויצא והפגישה של יעקב ורחל על הבאר.

לא רק בין כותלי בית המדרש - ישיבת ההסדר שעוזרת בשיקום נשים שיצאו ממעגל האלימות ומחלקת סלי מזון למשפחות נזקקות.

יו"ר מפלגת נעם לשעבר תוקף את הנשיא ריבלין ששיגר ברכה חמה במלאת 45 שנים להקמת האגודה למען הלהט"ב.

אחרי הרבה מעברים ישיבת נווה דקלים ממשיכה להתקדם ולהתחדש. הישיבה יוצאת לבצע גיוס המונים לטובת בנייה ופרויקטים בעיר אשדוד

הרב אליהו האיתן, מנהל תחום הכשרת חתנים וכלות: ״בעשור האחרון יש מהפכה חיובית בתחום ההדרכה והייעוץ״.

עו"ד ניצן כספי שילוני מאשימה את בתי הדין הרבניים: "מקלים ראש כלפי גילויים של כל סוגי האלימות כלפי נשים".

הנהלת אולפנת בנ"ע נריה במחווה מרגשת לצוות ההוראה כהוקרה על מסירותו בתקופת הקורונה.

בחירת ישיבות ומכינות בנוסח הקורונה כוללת מפגשי זום משולבים בשיחות אינטרנטיות שמאפשרות להכיר ישיבות מדימונה וקרית שמונה ביום אחד

הרב שמואל אליהו על התנועה הרפורמית: "אם עם ישראל ילך בדרך שלהם, בתוך ארבעה דורות חלילה עם ישראל נמחק".

הרב פרל העניק לרבנים הראשיים את הספר החדש מסדרת 'תחומין' אשר עוסק ברלוונטיות שבעולם ההלכתי ונמצא בקונצנזוס של בתי המדרש.

שיעורו השבועי של הרב שמואל אליהו לפרשת ויצא עוסק באחד הנושאים שהפכו למרכזיים באחרונה בשיח הציבורי: היחס לזרם הרפורמי. צפו

הרב אביחי קצין בסרטון ודבר תורה יומי קצר. והפעם: לקראת חנוכה - "מסרת טמאים ביד טהורים" - מה מיוחד בכך?

ח"כ בצלאל סמוטריץ' קרא לדיינים לפסוק על פי ההלכה ולא לחשוש הוא הוסיף מספר נקודות לביקורת על הרבנות ובתי הדין.

ישיבת ההסדר בקרית גת פועלת בעיר למעלה מעשור והשבוע תלמידי הישיבה וידידיה החלו את העבודות לקראת בניין הקבע.

מאות ר"מים ומחנכים השתתפו בכנס של מרכז 'מצאתיך' לקראת הקורס החדש: "מלמדים להתחתן בקלות ובשמחה"

קטאן או דיקסיט? או אולי משחק קופסא אחר? זו כנראה תהיה ההתלבטות המתוקה של הילדים שלכם אחרי שתעשו להם מנוי למגזין "אותיות וילדים"

מנכ"ל הרשות לשירות לאומי אזרחי: להקים מערך הנצחה ממלכתי ומוסדר על ידי המדינה למותה של תמר פניגשטיין ז"ל

אירית רוזנבלום, מייסדת "משפחה חדשה": מתחת לאפנו הכריזו בתי הדין הרבניים מלחמה על בתי המשפט.

הרב יעקב מדן אמר כי כשהציבור הדתי לאומי היה ציבור "נרדף", כלשונו, "היה ברור לנו שאנחנו ציבור אחד ומלוכד".

הרב אביחי קצין דן בשאלה האם חייב נהג לשלם על נזק שנגרם כתוצאה מהתזה שנגרמה כשמכוניתו נסעה בשלולית.

הרב בני לאו נגד ההתבטאות של אמיר השכל: "אסור שנתניהו יהיה מושווה לנאצים. הוא עושה המון פשעים, אבל רחוק שנות אור מהיטלר"

תנועות הלהט"ב "מזיקות מאוד" אמר הרב יעקב מדן. הוא חילק בין האיסור בתורה על המעשה לבין האהבה לכל אדם ושיבח את ארגון 'כמוך'.

ארגון ליב"ה פרסם דו"ח ובו סקירה של עמדות הרפורמים ביחס למדינת ישראל. ליב"ה: "יתכבדו חברי הארגונים ויסירו את המסווה מעל פניהם".

לרגל הסרת ההגבלות מיונתן פולארד: רשמים מהפגישה הראשונה שלו עם הראשון לציון הרב מרדכי אליהו בביקור הראשון לפני 28 שנים.

התגברות השיח האנטי יהודי ברשתות ותחושה של מענה לא מספק מן הצד היהודי של המפה, הולידה מפגש שאורגן על ידי פורום אחריות יהודית
