שוק טלה חגיגי בעשבי תיבול
שפית אהובה אלפרון בשיתוף המותג "קוקי" מציגים: מתכון מנצח וסופר חגיגי למנה עיקרית שתפאר כל שולחן חג
שפית אהובה אלפרון בשיתוף המותג "קוקי" מציגים: מתכון מנצח וסופר חגיגי למנה עיקרית שתפאר כל שולחן חג


עוגה בחושה נפלאה בטעם חמאתי עשיר שמתקתקים ב5 דקות ולא מפסיקים ליישר. מעולה לשבירת הצום, לאירוח וכעוגת שבת ממכרת.

מתכון קליל לעוגיות טחינה ושקדים נימוחות, עשירות בחלבון וסופר טעימות. מעולות לצד הקפה כל השנה.

במרתף סודי ועתיק בירושלים אנו מוצאים את ה-Wine Temple ולומדים איך להתאים את המשקה עם המאפה האיטלקי האהוב. צפו
מתכון עראייס של יהושע פראג, יועץ קולינרי, שף פרטי, מנהל תחום קולינרי, מטבחים ומסעדות בחברת "מילניום מרקטינג".

לקראת החגים: מנת עוף חגיגית ומרשימה, מלאה בטעמים מיוחדים. מעט מתוק לשנה החדשה עם ניחוח משכר של הדר ואניס.

לקראת ר"ה: מרק חגיגי ומפתיע בטעמו שילווה את תקופת החגים הבעל"ט

פרגית מתוחכמת במינימום עבודה ומקסימום טעם. הסוד במנה הוא תבנית אחת שמכילה מנה עיקרית ותוספת בהגשה אלגנטית.

עדי וחיה מציגות קולקציית עוגות לשדרוג הקינוח של סעודות החג, כדי לשפר את האווירה בסגר ולהגביר את הסטייל בראש השנה.

רחלי ור-ניר, קונדיטורית ובעלת "מאפיתי" במחנה יהודה, מזהירה כי סגר על השוק ימוטט עסקים רבים ומבקשת: ''השאירו אותנו פתוחים''.

בוורנה נתוני נקורונה קלים, אך סוגיית הכשרות בעיר קשה. פגשנו את הקייטרינג היחיד שכשר למהדרין ולמדנו: "נייר כסף אינו תעודת כשרות"

תהה שנת פריחה: טרנד אשליה מפתיעה בעולם הקולינרי, מוצג כאן בצורת עציץ נענע שהוא בעצם קינוח טיראמיסו עם אדמת קקאו

חברת הקרוזים נורוויז'ן קרוז ליין מציגה: קוקטייל הדגל של ההפלגות עוגן בשולחן החג

ארוחת הערב מעולם לא הייתה טעימה יותר: את הרביולי קונים מוכן ומבשלים 5 דקות במים. הסוד במנה הוא רוטב שמנת בנגיעת לימון עדינה.

זה לא רקוב, זה דבש! חלופה נהדרת לבננות בשלות מדי. מצרפים להם מייפל פקאן ביצים וקמח ומקבלים עוגה סופר טעימה

חומרי הגלם ב- Uran's הם בסטנדרט האיכות הגבוה ביותר, ובין השאר תוכלו ליהנות מדגים משובחים וטריים שעולים כל בוקר מיפו לירושלים.

עדי וחיה הלכו לבדוק את תפריט הערב של שרונה מרקט ב-25 ש''ח למנה, ומצאו שלל מקומות כשרים וטעימים.

פרימור והשף מיקי שמו מגישים לקראת ר"ה: מושלמת לאירוח והכי לא שגרתית. מגיעה במנות אישיות לחג מתוק ושמח

בשלנית הרשת ויוזמת קבוצת הבישול "במטבח עם פרח" מגישה: טוויסט מרענן לבבקה שוקולד מסורתית עם מילוי מפנק של בראוניז שוקולד

שנהיה לראש: לקראת ר"ה, מתכון לצלי בשר לחי ארומטי. מנה עיקרית חגיגית, מושלמת לצד פירה תפו"א

בחושה עסיסית ונפלאה ב5 דקות עבודה וללא הפרדת ביצים. כדי לשדרג הוסיפו קרמבל פריך מלמעלה ויש לכם עוגה מנצחת

שף אורי ארנולד ממסעדת רות'ס הכשרה בעכו מגיש: קציצות דג רכות ואווריריות. פירורי הלחם במתכון, סופחים את הרוטב ויוצרים קציצת ענן.

חשקה נפשכם באוכל יפני? יאקימונו מגישה קולינריה בלי פשרות עם טבחים שמריצים את המנות ותענוג לצפות בהם.

קובי נפגש ב"מסעדה היהודית" עם ראש רשת הכוללים "נרו יאיר", כדי להתעדכן בתכנית ה"יששכר וזבולון" אליה הצטרף לפני מספר שנים

מתי בפעם האחרונה אכלתם סושי עם כבד אווז? הסושי הייחודי בישראל, סושי שהצליח לרגש אותנו. הלב שלנו פעם בחוזקה.

מעשנת העץ שמושכת אוהבי בשר אמריקאי מרעננת את התפריט לכבוד הקיץ ומציעה מגוון רחב של מנות חדשות בשריות וגם צמחוניות.

המושלם ליד השניצל: תוספת בריאה ונהדרת לצד כל מנה עיקרית והכי שווה מעל אורז לצד שניצל קריספיטובי

הכל כלול: מתכון מנצח לארוחה שלמה בתבנית אחת שמכינים בכמה דקות. מנה אלגנטית ועשירה שתתאים גם לארוחת שבת

שף ציפי כהן מהקמפוס הקולינרי מגישה: מנת פתיחה אלגנטית ומפתיעה.. את סלסילות הפילנו ניתן להכין מראש ולאחסן בקופסה אטומה

הקיץ הישראלי מתאפיין בפרות נהדרים ועסיסיים. הטארט האלגנטי הזה מספק שימוש מושלם לאגסים

מנה מסורתית של סנדוויץ' תפו"א במילוי קציצת בשר. את הכריך, מבשלים ברוטב עגבניות עשיר. מנה מנצחת לאירוח, לשבת ולכל ארוחה מושקעת

חגיגה לילדים: שנייה לפני שמסתיימת חופשת הקיץ, בשלנית הרשת גולדה קישון מציעה לפנק את הילדים במנת נקניקיות מצופות בטמפורה.

מדובר בבית אוכל המציע מבחר מנות מהמטבח הצפון אפריקאי המתחלפות מדי שבוע, ומוגשות בלחם פרנה שנאפה במקום.

בשלנית הרשת פרח גבסו מגישה: מתכון מנצח לקציצות נחטפות במינימום עבודה

כשניסיתם כבר את כל מתכוני העוף: שוקי עוף במרינדת לימון ודבש עם תבלינים נהדרים שיוצרים יופי של מנה אלגנטית. מעולה לצד אורז צהוב

מושלמות לצד הקפה: סהרוני שקדים במרקם נמוך שמכינים בצ'יק ומאחסנים בצנצנת דקורטיבית. מומלץ להכין בכמות כפולה להגנה מפני נשנשנים

גם לטבעונים: עוגה בסגנון עוגת גבינה ממרכיבים בריאים וללא חלב. מתאים כקינוח לארוחת שבת ולאלה שמנהלים אורח חיים טבעוני

קינוח מושלם ב5 דקות: מחלקת התזונה של המותג TEKAמציעה מתכון קייצי לגלידת וניל משגעת שתמיד תוכלו לשלוף מהמקפיא

בשלנית הרשת נירית טיירי מציעה: רעיון מקורי לארוחה קלה או כפתיח מפתיע ונעים למראה בארוחה חלבית.

עם תחילת 'בין הזמנים' תפסנו את המומחים של 'מטעם חפץ חיים' לשיחה על מה שבאמת חשוב לדעת לפני שעושים על האש.

רוב מנות הבשר מגיעות עם אבן לבה ואתם בוחרים את רמת העשייה. הבשר מגיע נא לגמרי ואתם צולים אותו כאוות נפשכם.

אחווה והשף אבי ביטון מגישים: קינוח חגיגי מנצח להכנה קלה ופשוטה גם בגרסת פרווה

שדרוג מעניין לעוגת גבינה: עוגיות אוראו בבסיס, משמשים ושוקולד לקישוט, מקפיצים את הטעם למחוזות מפתיעים.

מרענן מאבוקדו גרנות: גספצ'ו קייצי כפתיח מפתיע לארוחה אלגנטית. שילוב מצח ובריא בין אבוקדו, מלפפון ונגיעת נענע

פטנט מהפכני ממאסטר שף: מתכון קייצי וקליל לסושי פירות מפתיע ומרענן שהכי כייף להכין עם הילדים.

הזוג המנצח מהעונה הקודמת של 'המטבח המנצח' מספר על ההתמודדות המורכבת בימי הקורונה. המסעדה שנסגרה והמיזם שישלב אוכל ובידור

מנחם הלפרט ואריאל ברמן יצרו את המותג 'חבורת תרי"ג' שצמח לפרויקט ענק שכולל ספרים, משחקים, צעצועים, הצגות ואפילו 'קעמפ' ברשת.

נירית טיירי עם מתכון מנצח לארוחת ערב חלבית עשירה. את הרביולי המוכן ניתן להשיג במילוי גבינה או כל מילוי שאוהבים.

לתשעת הימים: פשטידה נפלאה שמכינים ב5 דקות ממרכיבים שתמיד יש בבית. מומלץ להגיש לצד סלט רענן

הסגר, הירידה בתיירות, היעדר פיצוי מהמדינה וחוסר הידיעה מתי ייגמר המשבר, לא הותירו כל ברירה.

בשלנית הרשת נירית טיירי מציגה מתכון מקורי לדג סלמון. שילוב עלי סלק וסלמון עטוף בבצק פילו קריספי, יוצרים מנה נפלאה

ליאור משיח מחברת כרמית מציג: מתכן לקינוח ביתי מפנק. גלידה נפלא בטעמים משכרים של שוקולד ופירות יער

מיוחד לתשעת הימים: שף ציפי כהן מציגה מתכון קל הכנה למנה עיקרית מפנקת ממש כבו במסעדה.

אלעד צדיקוב חזר בתשובה לפני 13 שנה. כעת הוא וחבריו מבינים שאם בעלי התשובה יתאגדו ויתאחדו הם יוכלו להשפיע וגם לסייע איש לרעהו.

מכינים עם הילדים ואוכלים לפני ההגשה: שף ליאור משיח מחברת כרמית חולק מתכון מנצח וקל הכנה לימי הולדת או כקינוח פינוק לילדים.

בשלנית הרשת נירית טיירי מגישה: קציצות דג נפלאות בסגנון מרוקאי עם רוטב עסיסי שישמח לארח פרוסת חלה טרייה.

רגע לפני שהמסעדות נסגרות שוב על ידי הממשלה, קובי סלע פגש את אודליה רוט סלע, יועצת קולינרית שכותבת תפריטים למסעדות.

שף ציפי כהן מהקמפוס הקולינרי מגישה תבשיל קציצות מפנק של אמא בניחוח וטעם שקשה לעמוד בפניו

עדי וחיה ביקרו בפיטמאסטר בפתח תקווה ונהנו ממשתה אמיתי. חגיגת בשרים עם מופע מלהיב של שף. החלום של כל חובבי הבשר למיניהם.

הפאי המושלם לאירוח: שכבת בשר מתובלת, חוברת למחית תפו"א ב2 צבעים שמוסיפה צבע וטעם למנת אירוח מרשימה. מעולה לצד סלט ירוק רענן.
