מעשנים בשרים במרכז השוק בירושלים
רגע לפני הסגר השלישי הגענו למעשנת צור דוד בשוק מחנה יהודה כדי לשמוע על מסעדה שנפתחה בימי המשבר וכמובן גם לטעום. צפו.
רגע לפני הסגר השלישי הגענו למעשנת צור דוד בשוק מחנה יהודה כדי לשמוע על מסעדה שנפתחה בימי המשבר וכמובן גם לטעום. צפו.


מושלמת עם תה וגשם בחלון: עוגת תפוזים מנוקדת בשבבי שוקולד צ'יפס

שילוב עדתי מפתיע בין גפילטע פיש אפרפר לססגוניותו של הדג המרוקאי, יוצר יופי של מנה נפלאה וקלת הכנה שכולם יאהבו.

תפתיעו את עצמכם עם מרק בטעם עמוק, כזה שמכינים לשבת חרפית במיוחד. צרורות נדיבים של ירק, עצמות רגל ותבלינים חמים, יוצרים מרק נפלא
ההכרזה על הקוסקוס כמאכל בעל מורשת עולמית מעוררת ויכוח בין מדינות שתבעו את הבעלות על המאכל האהוב.

בכל חורף כשנהיה ממש קר, נחמה ריבלין ז"ל היתה מכינה מרק חם עם הרבה ירקות ושורשים ותבלינים עונתיים שליקטה מהגינה.

דרום BY YATIR יינות איכותיים ונגישים המופקים מענבים שגדלו בכרמים נבחרים בדרום הארץ ומשלבים בטעמיהם בין הפשטות למורכבות המדברית

שי מאור התגעגע לאווירת הקידושים בבית הכנסת והוא מצא פיתרון שאותו הוא משווק לקהל הרחב: 'יהושע' - כל מה שצריך בשביל קידוש ביתי.

נעמה קדוש, בעלת תוכנית לתזונה נכונה לגוף ולנשמה, מציגה סופגניות כמו של פעם ובלי סוכר. חנוכה שמח!

רבים בתקופה הזאת מוצאים נחמה באוכל. לצד המתכונים שרצים ברשת ואופנות חולפות שקופצות לבקר במטבח, נולד דבר שיישאר גם אחרי החיסון.

אפשר גם ללא שמן: כוכבת החג בגרסה אפויה שיוצרת מרקם קריספי מבחוץ ורך מבפנים

לא מוותרים על הטיגון? כמה טיפים לטיגון בריא יותר ולאמיצים ביניכם שמוכנים להתנסות במשהו חדש - מתכונים לסופגניות ולביבות אפויות

שידוך בין סלמון לשמיר מעולם לא היה טוב יותר: מנה ראשונה מרשימה בכלום עבודה ומקסימום טעם. מותנה בבחירת נתח סלמון טרי ובשרני

ארוחה שלמה בתבנית אחת: מנה עיקרית ותוספת שמתקתקים ברגע מבלי להתפשר על הטעם. מושלם לאמהות עסוקות או כשמארחים בהתראה קצרה

לקראת חנוכה: לביבות זוקיני נפלאות לארוחת החג וכמנה עיקרית או תוספת בכל ארוחה

מותג האפייה מימונ'ס בשיתוף עם בלוגרית האוכל ענבל לביא מגישים: גרסה מרעננת לסופגניה קלאסית בצורת עוגיה אוורירית ללא שמרים.

עדי וחיה טעמו סופגניות עם מילוי מפתיע שאי אפשר להישאר אדיש אליהן, סופגניות שבשבילן שווה לחכות בתור.

המותג ברילה מציע מתכון מנצח של פסטה ירוקים! קל להכנה, טעים והכי מפנק שיש- חגיגה של ירוקים יפה לגוף ולעין

פלאפל נפלא ופיקנטי אפוי בתנור. קינואה, זוקיני ועשבי תבלין יוצרים יופי של מרקם בטעם נהדר

לכבוד עונת המרקים שנפתחה בסערה, שף אורי ארנולדס מציג: מדריך מצולם, שלב אחר שלב להכנת מרק כתומים בקלי קלות

בשלנית הרשת מיכל שווץ מחזירה אותנו לילדות ומגישה מתכון קל הכנה לעוגיות במילוי קצף וניל נהדר

בגג המלון הגבוה בעולם אנו לומדים על התעשייה החדשה שמתפתחת ופורחת באיחוד האמירויות - נופשים מותאמים לקהל הדתי והחרדי.

כך הפך ירק תמים למנה מנצחת: הכרוב הסגול לובש חג והופך למנה מרשימה, סופר טעימה וקלת הכנה באופן שערורייתי

קציצות קינואה מולטי בריאות, קסומות בטעמן ובדמיון הפלאי שלהן לפלאפל. יותר בריא, הרבה יותר טעים, ללא טיגון ועם כל אבות המזון

בריא זה הכי: סלט בריא ומזין שישמש בקלות כמנה עיקרית או כתוספת בארוחה חגיגית.

לשונאי החומץ: סלט מרענן, קראנצ'י וססגוני עם רוטב בסגנון אסיאתי מעודן.

חנינה רוזנבאום מגינות שומרון אופה אהבה ויוצרת חיבורים דרך מאפים ועוגות טעימים ומקוריים.

קובי סלע התלווה לראש מועצת שומרון לביקור באיחוד האמירויות והשניים התיישבו לפרק מיוחד של 'חברים לצלחת' על הסכמים, ריבונות ועסקים

אורז עם הפרעת קשב: כמה שהוא פראי ככה הוא טעים. קבלו את האורז הכי מופרע על הצלחת בכלום עבודה ומקסימום טעם.

שמחה רבה חורף בא: מרק מנחם ועשיר בטעמים, מלא בויטמינים, מינרלים ותבלינים מחממים.

לא רק סלט: ירק טרי וקינואה הם שילוב בריא מנצח וטעים. מנה מופלאה כמנת פתיחה או כתוספת מרשימה ומעניינת

בריא זה הכי: מנה ססגונית וקלת הכנה לארוחת בריאות מושלמת שגם הילדים יאהבו. למנה סופר משודרגת, הקפידו על הירקות ברשימת המרכיבים.

עומר הגיע מניהול בתי קפה ומסעדות ואורן עבד כסו-שף במסעדות מובילות בירושלים. ביחד הם הקימו, במהלך משבר הקורונה, את מסעדת Uran's.

שישברק גבינות רכות מוגש על קרם שורשים וארטישוק ירושלמי עם ירקות ירוקים

ללא קלוריות מיותרות: הכירו את הקציצות שיככבו אצלכם על השולחן לצד כל ארוחה וכחטיף נפלא במהלך היום.

לרגל יום הסנדוויץ' הבינלאומי: סביח, לא מה שחשבתם. הכירו את הגרסה הבריאה והסופר טעימה לכריך שווה ופוטוגני במיוחד.

שף אורי ארנולד מנצל את ימי הסגר, מבשל אוכל משובח ומגלה את הסודות למנה מוצלחת. מי שמפחד מהכנת קובה, יגלה מתכון קל ופשוט לביצוע.

מי שנוטה לחשוב שקציצה טובה חייבת להיות מבשר בקר, טועה! את הקציצות הממכרות האלו, פשוט לא תפסיקו להכין

ביקרנו במסעדת רפי'ס בצומת גוש עציון כדי לשמוע על האתגרים של ימי הקורונה ומצאנו בעל מסעדה שעובד בתחושה של שליחות גדולה. צפו.

מחלקת התזונה של מותג מכשירי החשמל - TEKA מציגה: קינוח מרענן וחגיגי עם אפשרויות גיוון רבות

כזה עוד לא אכלתם: מטבוחה מנצחת למשקיענים שמומלץ להכין בכמות ענקית ולהקפיא לפי מנות. הסוד כאן הוא המון שמן ובישול סבלני

כשנשאר עוף משבת: מתכון מופלא וקל הכנה למנת שאריות שלא ישאר ממנה פירור. מפוררים את העוף שנשאר לכם (מהמרק או הצלי) ויוצרים מילוי.

חוגגים את שעון החורף: מנה עיקרית מדיפה ניחוחות שמסמלת יותר מהכל את כניסת שעון החורף לתקפו. הקפידו להשתמש בנתח בשר טרי ואיכותי

בשלנית הרשת רינה שאולוב מגישה: מתכון קל הכנה למנה עיקרית מנצחת. שילוב מופלא בין מילוי נפלא לעלי בלינצ'ס עם הרבה ירק

לרגל יום הפסטה: מתכון ססגוני בטעמים נפלאים בכיקר בזכות הארטישוק שמככה במנה והופך אותה לבלתי נשכחת

לרגל יום הפסטה הבינלאומי: מתכון מנצח למאפה פסטה בריא ומפנק. מושלם כמנה עיקרית לצד סלט ירוק רענן

ממחר דיאטה: אחרי ארוחות החג הכבדות, הגיע הזמן למנת עוף קלילה בנגיעות טעמים מהמטבח האסייתי

יום הפסטה הבינלאומי יחול ב25 באוקטובר - סיבה מצוינת להכין מנת פסטה מנחמת וסופר מפתיעה

לארוז לכם? כריך טורטיה מושלם לפיקניק, יום עבודה ארוך או כשמתחשק לפנק את הילדים לארוחת 10.

ירוק, עסיסי ובריא: סלט קינואה עם מלא עשבים נפלאים שעושים נהדר למערכת העיכול.

כשמתחשקת ארוחה קלילה, בריאה ומפנקת: מתכון סופר קל ללביבות אפויות שיחטפו ישר מהתבנית.

עדי וחיה בדקו את ההמבורגרים הטובים במרכז הארץ. האם מרחק הנסיעה משפיע על העסיסיות?

בואו והצטרפו אלינו למושב טל שחר כדי לטעום בשר מעושן, להבין אם יש גבול לטעמים שאפשר להמציא לבירה וללמוד שיטה מקורית להכנת פרגיות

השף והשריונר הגאה שגב משה הוזמן להתארח במטבח גדוד 71 במוצב צופים, ולפגוש את סמ״ר רם אלוס. יחד הם הכינו מנה מפנקת ומשפחתית.

השגנו את ספר המתכונים החדש של מערך המזון, שישרת את מנהלי המטבחים בצה"ל. אז איך מכינים כדורי ריזוטו, רוסטביף צלוי או קרם גבינה?

אתנחתא חלבית: המותג ברילה מציע מתכון מנצח של לזניה אישית. קל להכנה, טעים והילדים ישמחו להשתתף בהכנה.

את העוגה הזו נהגנו לאכול לצד כוס תה שהוגשה תמיד בכוס דקיקה. היא נפלאה לאירוח ועשירה מאוד בטעמה בזכות היין שמרטיב את העוגה.

החלק הירוק בארוחת החג: פשטידות אישיות נהדרות, קלילות במרקם ובאופן ההכנה. מעולות לצד מנת בשר בקר או בארוחה חלבית עם מטבל יוגורט

מירב פרנקל, יזמית קבוצת הבישול "מה אוכלים היום" מגישה: מנה עיקרית מרשימה וחגיגית שתפאר את שולחן החג

לא שגרתי: לקראת החגים ועומס הארוחות בהם, קבלו סלט קצת אחר בטעמים מרעננים שמשתלבים נהדר כפתיח בכל ארוחה
