עוגת שכבות שוקולד קוקס
שף מירי כהן ו"הנמל" מגישים: שילוב מנצח בין קוקוס לשוקולד בעוגת שכבות לכל השנה ולפסח במיוחד
שף מירי כהן ו"הנמל" מגישים: שילוב מנצח בין קוקוס לשוקולד בעוגת שכבות לכל השנה ולפסח במיוחד


שף קונדיטור מלכי אדלר מגישה עוגיות ב-4 מצרכים בלבד, בלי מיקסר. 5 דקות עבודה, 10 דקות אפייה והסתדרתם עם פינוק ליד הקפה.

רגע מתוק לפסח: ממתק שוקולד ואגוזי לוז שמכינים בקלות ומגישים כקינוח או לצד הקפה של החג

מותג הפסטה ברילה מציג: ספגטי כשר לפסח לאוכלי קטניות, משולב במנה קלת הכנה ועשירה בטעמים לימי חול המועד או מנת חג קלילה ואלגנטית
לאוהדי הפיסטוק: בלוגרית האוכל טליה אהרוני הופכת את הפיסטוק לעוגה בחושה מפתיעה בטעם ובמרקם שמכינים ב-5 דקות

צמד החמד בגרסה פסחית: ברוקולי וכרובית מסתדרים לא רע בהרבה מתכונים. בפשטידה הזו הם מסתדרים מעולה. תוספת נפלאה בכל ארוחה

ברגע של משבר בתקופת הקורונה החליטו תאיר גרתי ואמרי משה להפוך את החוויה של הבישולים של אמא ביום שישי לעסק ממוסד. הם הצליחו בגדול

אם אתם אוהבים לבשל ולאפות אתם יודעים שככל שיש יותר מרכיבים, המתכון מסובך יותר. אז ריכזנו עבורכם רשימה של מתכונים עד 5 מרכיבים.

מתכון לקוגל תפוחי אדמה שתמיד קוצר מחמאות. מתאים גם לפסח, כדאי כבר להתחיל לצבור מתכונים.

הישר מבלגיה: עוגיות קוקוס נימוחות ורכות בטעם טבעי או בציפוי שוקולד בלגי איכותי

נשארו לכם אטריות לחסל לפני פסח? למה שלא תכינו קוגעל ירושלמי מסורתי ועז טעמים? מתכון קליל לאחד הסמלים הבולטים של האוכל היהודי

שף חיים שפיגל מגיש: מנה חגיגית ומרשימה שתגנוב את ההצגה בכל אירוע.

מאמנת הכושר יעל רודריגז מגישה: חלת כוסמין במרקם נפלא לאלה שרוצים לשדרג את חלת השבת לבריאה יותר וטעימה לא פחות

הפתיעו את הדג: שף חיים שפיגל מציע מנת דג אלגנטית וקלת הכנה שתפאר בקלות כל שולחן שבת וחג.

קוביס מבקר בקפה אביחיל שזכור לו לטובה מימי הלימוד בישיבה. מה התפתח במוסד המשפחתי הירושלמי ואיך מסתדרים בקורונה?

שף מורן פינטו בשיתוף "הנמל" מציגים: רעיון מקורי ומשמח למשלוח מנות מפנק שמכינים בצ'יק ומפנקים את מי שאהבים

להיט סעודת הפורים: מתכון קל הכנה ומרשים בטעמו של בלוגרית האוכל טליה אהרוני. כלטוב במנה אחת טעימה שגם הילדים יאהבו

בעלת בלוג האוכל הכשר באנסטגרם "טליה אהרוני" מגישה: אזני המן שהתחפשו למלאבי. שידוך בין פיסטוק לקרם מלאבי מעולם לא היה טעים יותר.

שף קונדיטור מלכי אדלר בשיתוף "הנמל" מציגים: מייפל ופקאן מתאחדים לבצק חמאה נימוח ויוצרים אוזן המן הכי טעימה שטעמתם

עדי וחיה טעמו אוזני המן מכמה בתי מאפה וגילו: אוזני המן גרסת 2021 זה הדבר הכי טוב שקרה לנו לאחרונה, וגם לכם.

מירב פרנקל, יזמית קבוצת הבישול "מה אוכלים היום" מגישה: כדורי תפוח אדמה נפלאים במילוי גבינות נמס בפה. חטיף נפלא כפתיח לארוחה

לרגל סוף שבוע קר ומושלג: פרח גבסו בעלת קבוצת הבישול במטבח עם פרח, מגישה מתכון למרק הכי נכון עם כיסוני בצק מלאים בשר.

אלה המנות הטבעוניות החדשות שייכנסו מעכשיו לתפריט הצה"לי. עשירות בחלבון, בריאות ואפילו אפשר לרדת איתן לשטח.

מותק המנות התחפשו: קינח שוקולד נפלא במראה של נקניק בשר. קל הכנה ומעולה כמשלוח מנות מקורי

משנכנס אדר, מכינים אזני המן: תבליני מימונס מגישים מתכון נפלא לאזני המן עליזות במיוחד.

אין שמחה אלא בבשר ויין: ר"ח אדר בסין בשר משובח מבושל ביין וכמעט נמס לתוכו.

לרגל יום הפיצה הבינלאומי שחל השבוע, קבלו מתכון לפיצה ביתית מושקעת במיוחד.

קרצו לכם האוכמניות בסופר? למה שלא תכינו מהם קרמבל נפלא בשילוב תפוחים שימלא את הבית בניחוח משכר

מאזנים את התפריט: סלט בריאות נפלא שיתאים כארוחה שלמה או כאיזון למנה עיקרית כבדה יותר. ניתן להכין בגרסת פרווה ללא גבינה

'חברים לצלחת' בדוכן ייחודי ומקסים ליד שוק מחנה יהודה. רועי מספר לנו איך עושים קבב, שווארמה וסביח על טהרת הצמחונות והטבעונות.

מתכון פרקטי והכי טעים לפסטה עגבניות שתמיד מצליחה. הכנה בסיר אחד, 15 דקות וזה מוכן!

ח״כ שקד אפתה חלות כוסמין לשבת ורבים טענו כי קנתה אותן במאפייה. במוצאי שבת היא חשפה את המתכון, נתנה טיפ והגיבה לסערה שהתחוללה.

לבקשת הגולשים, ח״כ שקד פרסמה את המתכון שלה לחלות כוסמין מעולות לשבת ולחג. ויש גם טיפ.

עוד לא נולד הילד שלא ירצה לאכול כזה: תבשיל מהיר הכנה וסופר טעים. שילוב מחץ בין פתיתים לנקנקיות יוצר מנה אהובה על ילדים ומבוגרים

פרח גבסו, מנהלת קבוצת הבישול "במטבח עם פרח מגישה": עוגיות פריכות וקלות הכנה בסימן ט"ו בשבט

מירב פרנקל, יזמית קבוצת האוכל "מה אוכלים היום" מגישה: קציצות דג מוסר ים ולוקוס ברוטב אדום הכי טעים שקיים

במזג אוויר סגרירי ולכל ימות השנה: שף אורי ארנולד מכין מקלובה- תבשיל אורז, עוף וירקות שהופכים על צלחת בטקס הגשה.

לקראת חג האילנות ובכלל: משק אחיה והשף דוד ביטון מחברים שמן זית משובח עם דג טרי למנת גורמה מושלמת

לקראת ט"ו בשבט: חברת אורגניקזון משתפת במתכון טבעוני לעוגיות בריאות במילוי ריבה ביתית

ביקרנו במסעדת ג'קו המיתולוגית בירושלים כדי לשמוע איך המוסד הוותיק שורד בימי הקורונה וטעמנו ממה שהם שולחים לבתי הלקוחות.

השף אסף גרניט הפך חלום למציאות, וקיבל כוכב מישלן ראשון עבור מסעדתו בפריז. גרניט סיפר על הרגע הגדול בצל מגיפת הקורונה.

פרח גבסו, יזמית קבוצת האוכל "במטבח עם פרח" מגישה: מתכון נפלא עם המון טיפים למוגולגלות שוקלד נימוחות. מעולות לצד הקפה ובכלל

בייגלה קלאסי קריספי מבחוץ מבצק חלבי נפלא. מומלץ להכין כמות מראש ולהקפיא.

מירב פרנקל, יזמית קבוצת הפייסבוק "מה אוכלים היום" מגישה: ממתק שוקולד בריא בקלי קלות. פינוק נפלא שאפשר להכין עם הילדים

מסעדת "שבור" בפריז קיבלה כוכב מישלן. "תחושת סיפוק גדולה", סיפר גרניט, "זה נותן תקווה וציפייה לחזור לפתוח את המסעדה ולעבוד".

ירון ישפה עבד בתחום הפיצה עד שהחליט להקים עם אשתו מסעדה בשרית ייחודית עם סנדוויץ' חלה שמתאים לימי הקורונה ובשר נדיר שמגיע מיפן.

ממתיקים את הסגר עם מוס נפלא: מחלקת התזונה של המותג TEKA מציגים מתכון קל הכנה למוס מפנק בטעם מעודן

החורף כבר כאן ומה יותר מפנק מחמין בייתי עשיר שימלא את הבית בניחוחות וטעמים. מותג הפסטה ברילה מציע מתכון חורפי עם טוויסט מפתיע

חל"ת, לא מה שחשבתם: הסגר מפנה את כולם למטבח ויש המון זמן להתעסק עם בצקים. מחלקת התזונה של המותג TEKA מציגים גרסה נפלאה ללחם שום

ארוחה בריאה ומזינה, במיוחד בסגר: בעוד רבים נגררים למתכוני שחיתות מנחמים, מומלץ לאמץ את מתכון הבריאות הזה שירגיש לכם מנת גורמה.

שף אורי ארנולד מגיש: מתכון נפלא וממכר לכרוב ממולא בקלי קלות שאפשר ומומלץ להכין עם הילדים בימי הסגר ובכלל.

סגר, קרייבינג לאוכל מנחם וקצת חורף. סיבה מספיק טובה להכין תבשיל בשר נפלא שתמיד מצליח. הבשר מתבשל ביין בלבד והטעם פשוט מושלם.

מאפה פסטה איטלקי שמורכב מפסטה חלולה ברוטב עגבניות וגבינות. נפלא למנה עיקרית בארוחה חלבית משפחתית לצד סלט ירוק

ברק לברן עזב את המוזיקה החסידית וצלל אל תוך עולם עשיר ובינלאומי של הקפה. מה ההבדל בין אספרסו, פילטר, שחור ונס? ברק עושה סדר

מעדני יחיעם מגישים: מתכון קל הכנה ללביבות ירק עם סלמי איכותי. תוספת מפתיעה לטעם ולמרקם

מבשלים עם הילדים בסגר: נשנוש נפלא ובריא שמומלץ להכין עם הילדים. מגישים לצד נאצ'וס ונהנים מההכנה ומטעם נפלא

המותג הקולינארי מאסטר שף מציע מתכון לעוגיות שוקוצ'יפס מושחתות ,טעימות ומפתיעות לא כמו שהכרתם. עוגיות שוקוצ'יפס מטוגנות!

לא רק ערים אדומות: עונת התותים החלה וזה הזמן לקינוח נפלא עם הרבה אדום של תות וטעם נפלא של טיראמיסו

ממחר דיאטה: מנת בריאות סופר מפנקת, צבעונית וטעימה שמכינים בקלות ואוכלים בלי נקיפות מצפון

בשלנית הרשת נירית טיירי מציגה: הקינוח שיכבוש את לב האורחים שלכם. הכנה קלה ותוצאה מרשימה וטעימה.
