פרסום ראשון
שר הביטחון מתערב בסערה בגבעתי
שר הביטחון הודיע, בעקבות פניית השר אליהו, כי יטפל באירוע שבו לוחמים נדרשו להיכנס לנמ"ר עם חיילת - בניגוד לפקודת השירות המשותף.
שר הביטחון הודיע, בעקבות פניית השר אליהו, כי יטפל באירוע שבו לוחמים נדרשו להיכנס לנמ"ר עם חיילת - בניגוד לפקודת השירות המשותף.

שר הביטחון ביקר את לוחמי צה"ל בכתר החרמון ושלח מסר לדמשק: "כל עוד יהיו איומים צה"ל יישאר כאן".

ראש הממשלה ושר הביטחון ערכו הערכת מצב בפיקוד מרכז. השר כ"ץ: "ירידה בהיקף פיגועי הטרור ביהודה ושומרון לרמות שלא ידענו מעולם".

שר הביטחון הודיע על מדיניות "אפס הכלה" מול שיגורי עפיפונים ובלונים מעזה, ותקף בחריפות את קודמו יואב גלנט.

ראש הממשלה ושר הביטחון קיימו הערכת מצב בנושא איום שיגור הרחפנים, בלונים ועפיפונים מרצועת עזה לעבר ישראל ושיגרו אזהרה לחמאס.

שר הביטחון טוען כי ישראל הזהירה מראש את המשטר הסורי מפני הניסיון לאפשר לטורקיה להתבסס בשדה התעופה אבו א-דהור.

שר הביטחון ישראל כ"ץ פרסם הבוקר מסר חריף בטורקית, תייג את נשיא טורקיה רג'פ טאיפ ארדואן והזהיר אותו על רקע ההתפתחויות בסוריה.

העברת סמכויות אכיפה אזרחיות מצה"ל למשטרת ישראל זה צעד טוב, אבל מה שנדרש זה פתרון מהותי יותר וכולל יותר.

שר הביטחון ישראל כ"ץ הנחה את צה"ל להגיש בתוך שבועיים תוכנית להעברת האכיפה האזרחית ביו"ש למשטרה, ובמקביל לקדם הסדרת חוות.

בית הדין מתח ביקורת על הופעותיו של כ"ץ בתקופת הפריימריז, לאחר שכבר הובטח לו מקום ברשימה: "מדובר בתקלה"

לערוץ 7 נודע כי המהלך להעברת סמכויות האכיפה האזרחית למשטרה נוגע לשטחי C בלבד, וכי נבחנת הכפלת מחוז ש"י ל-3,000 שוטרים.

שר הביטחון כ"ץ הנחה את צה"ל להכין תוכנית להעברת כלל סמכויות האכיפה האזרחית ביו"ש למשטרה: "לא לרדוף אחרי נערים על הגבעות".

השר כ"ץ ציין כי צה"ל אוחז ב-700 קילומטרים רבועים בשטח הלבנוני והבהיר כי ישראל לא תצא מהמדינה עד לפירוק מלא של חיזבאללה מנשקו

שר הביטחון ביקר בלבנון, קיבל סקירה על ההיערכות מול חיזבאללה והבהיר כי ישראל לא תסיג את כוחותיה מרצועות הביטחון בצפון ובדרום

החלטת נתניהו לשריין שרים מכהנים ברשימת הליכוד עוררה ביקורת מצד ח"כ טלי גוטליב, שתקפה בחריפות את שריונו של שר הביטחון ישראל כ"ץ.

נתניהו הודיע כי יביא לאישור מזכירות הליכוד את שריונם של שר הביטחון ישראל כ"ץ, שר החוץ גדעון סער ויו"ר מרכז הליכוד חיים כ"ץ.

אלוף פיקוד המרכז אבי בלוט החליט, בניגוד לבקשת שר הביטחון, לחדש את צו ההגבלה המנהלי נגד טל ינון דרדיק החשוד בהתעללות בפלסטיני

כ"ץ הנחה את צה"ל לבדוק בדחיפות וביסודיות טענות להתנהגות בלתי ראויה מצד אנשי צוות ברמב"ם כלפי לוחמים שנפצעו קשה בלבנון.

שר הביטחון כ"ץ עזב את ישיבת הקבינט והגיע לחתונת בנו של ראש עיריית קריית אתא. נתניהו, שלא ידע על כך, תהה היכן הוא.

צפיה בפטריוטים עם שר הביטחון מראה שהיו כאן דברים הרבה יותר חמורים, הרבה יותר נלוזים, הרבה יותר נבזיים מאשר 'הדחה בשידור'


בפגישה עם ראשי הרשויות ביהודה ושומרון הבהיר שר הביטחון ישראל כ"ץ כי אלוף פיקוד המרכז אבי בלוט לא הודח

הפרשן עמית סגל מתח ביקורת חריפה על הודעת שר הביטחון ישראל כ"ץ בשידור חי על מחליפו של אלוף פיקוד המרכז

בכירי רבני הציונות הדתית נפגשו עם שר הביטחון ישראל כ"ץ והעלו בפניו את סוגיית גיוס הבנות הדתיות והשירות המשותף.

שר הביטחון השיק קמפיין חדש המציג את הישגיו הביטחוניים ומדגיש את המעבר למדיניות התקפית ואת חיזוק ההתיישבות.

ראש מועצת שומרון פרסם תמונה עם שר הביטחון ואלוף פיקוד המרכז והעביר מסר של תמיכה ואחדות

הרב זלמן ברוך מלמד שיבח את פעילותו של שר הביטחון למען ההתיישבות, אך מתח ביקורת חריפה על התנהלותו כלפי האלוף אבי בלוט.

יצחקי גליק תקף את הודעת שר הביטחון על החלפת אבי בלוט וטען כי מדובר במהלך פוליטי הפוגע בצה"ל

שר הביטחון ישראל כ"ץ דוחה את הטענות שלפיהן קרא להדחת אלוף פיקוד המרכז אבי בלוט במהלך ריאיון, וטוען כי מדובר ב"שקר מוחלט".

הדיון הציבורי סביב סיום תפקידו של אלוף פיקוד המרכז אבי בלוט אינו צריך לעסוק בעצם סמכותו של שר הביטחון, אלא בשיקול הדעת שהפעיל.

לאחר ההשתלחות הבוטה של שר הביטחון באלוף בלוט בשידור חי, במועצת יש"ע הביעו תמיכה בשניהם וקראו להמשך שיתוף הפעולה.

ראשי רשויות מיהודה, שומרון ובקעת הירדן פרסמו הודעת תמיכה באלוף פיקוד המרכז, אבי בלוט, וקראו לשר הביטחון לחזור בו.

העיתונאי עמיחי אתאלי טען כי המהלך להדחת האלוף אבי בלוט מונע משיקולים פוליטיים של פריימריז ופוגע בערכים הממלכתיים

ראש מועצת בית אל, שי אלון, תקף הבוקר (שני) בחריפות את החלטתו של שר הביטחון ישראל כ"ץ להדיח את אלוף פיקוד המרכז, אבי בלוט.

וינטר מתח ביקורת קשה על שר הביטחון והאופן בו הודיע על החלפת אלוף פיקוד מרכז. "לא זו הדרך, לא כך מייצרים אמון ציבורי"

חגי סגל תקף את הודעת שר הביטחון בשידור חי על הדחת האלוף אבי בלוט, ואמר, "אני בוש ונכלם. זה מלמד על דרגות של טירוף"

דורון קדוש חשף כי לשכת כ"ץ היא שתדרכה עיתונאים על חומרת החשדות נגד דרדיק, אך כעת לדבריו שר הביטחון פועל מתוך שיקולי פריימריז

הכרזתו של שר הביטחון ישראל כ"ץ על החלפת אלוף פיקוד המרכז אבי בלוט עוררה ביקורת חריפה. עמית סגל כתב: "שיגעון מוחלט"

במהלך ריאיון ל"פטריוטים" הודיע שר הביטחון ישראל כ"ץ כי החליט למנות את האלוף דדו בר כליפא לאלוף פיקוד המרכז.

זיו ברנס טוען כי לשכת שר הביטחון ישראל כ"ץ התערבה לאחר שהוחלט להפסיק את שירותו במילואים, ובעקבות זאת שב לשרת ביחידתו.

שר הביטחון ישראל כ"ץ השתתף בכנס קבוצת הליכוד בראשות עופר איובי בירושלים והתייחס לאתגרים הביטחוניים, המדיניים והפוליטיים.

בתום דיון ביטחוני הנחה שר הביטחון כ"ץ את צה"ל להרחיב את הפעילות ההתקפית נגד הטרור הפלסטיני ולהיערך לכיבוש מחנה פליטים נוסף

שר הביטחון ישראל כ"ץ הנחה שלא לחדש את צו ההרחקה נגד טל ינון דרדיק, לאחר שוועדת הערעורים הצבאית קיבלה את הערר שהוגש

שר הביטחון חשף כי מטוסים אמריקאיים ממריאים מישראל לתקיפות באיראן, וטען כי זו אחת הסיבות לכך שאיראן נמנעת מלירות לעבר ישראל.

שר הביטחון ישראל כ"ץ נפגש אתמול עם ינון דרדיק, השובת רעב במעצר מנהלי; מקורביו טענו כי ביקש לוודא שחייו אינם בסכנה.

שר הביטחון ישראל כ"ץ קיים התייעצות ביטחונית עם הרמטכ"ל ובכירי מערכת הביטחון, והבהיר: "נערכים לכל אפשרות".

צה"ל הציע לטל ינון דרדיק להשתחרר לבית הוריו במעלה אדומים או לשכור דירה במיקום חוקי ביהודה ושומרון, אך כל החלופות נדחו.

בלעדי לערוץ 7: שר הביטחון ישראל כ"ץ קיים דיון סגור והודיע כי בכוונתו לבחון מחדש את השימוש בצעדים מנהליים נגד מתיישבים.

כ"ץ הודיע כי הנחה את הרמטכ"ל לוודא שעמרי רונן, שלדבריו "קרא והטיף לסרבנות מטעמים פוליטיים", יסולק מכל מסגרת של שירות בצה"ל

12 משפחות שכולות והורים ללוחמים שנפלו במלחמה פנו לשר הביטחון ישראל כ"ץ בבקשה להתערב בעניינו של טל ינון דרדיק ולפעול לשחרורו.

עקיבא נוביק מתח ביקורת על התנהלות שר הביטחון שהוציא הודעה על בקשת מחיקת הרישום הפלילי לאלאור אזריה. "שלף את הפרשה מהבוידעם"

הרמטכ"ל אייל זמיר וראש אכ"א המליצו לנשיא המדינה לדחות את בקשתו של אלאור אזריה לקיצור תקופת מחיקת הרישום הפלילי.

הרמטכ"ל זמיר פנה לראש הממשלה ושר הביטחון והזהיר מפני פגיעה אנושה בלגיטימציה וביכולת המבצעית של צה"ל אם יוקפא מעצר עריקים חרדים

חברת הכנסת טלי גוטליב תקפה בחריפות את השרים יריב לוין וישראל כ"ץ, וטענה כי הם עומדים מאחורי היוזמה לבטל את הפריימריז בליכוד

שר הביטחון, ישראל כ"ץ, מדגיש כי ישראל פועלת על פי האינטרסים שלה - ולא תקבל החלטות לגבי לבנון - מתוך תלות בגורמים חיצוניים

שר הביטחון ישראל כ"ץ במסר לאיראן שעסוקה בהלווית עלי חמינאי: "כל מנהיג איראני שינסה לקדם שוב תוכניות להשמדת ישראל יסוכל גם הוא"

בהערכת מצב לציון 1,000 ימים למלחמה אמר שר הביטחון כי צה"ל צריך להיות ערוך לתקיפה עצמאית באיראן בכל עת שתידרש.

במשרד הביטחון חשפו תשתית מימון דיגיטלית ששימשה את משמרות המהפכה להעברת כספים לחיזבאללה וארגוני טרור נוספים.

שר הביטחון חשף פרטים על הלחימה מול חיזבאללה, הלחץ שהופעל מצד ארצות הברית וההחלטה להיערך לנוכחות ממושכת של צה"ל בדרום לבנון.

בתשובה לשאלת ערוץ 7 חשף שר הביטחון כי הנחה את הרמטכ"ל לעשות הכול כדי למנוע כל התנגשות עם הציבור הדתי.
