ירושלים: עץ קרס על רכב, הנהג נפצע בינוני
עץ קרס על רכב נוסע ברחוב עמק רפאים בירושלים. הנהג נפצע ופונה לבית החולים. המשטרה פתחה בבדיקת נסיבות המקרה
עץ קרס על רכב נוסע ברחוב עמק רפאים בירושלים. הנהג נפצע ופונה לבית החולים. המשטרה פתחה בבדיקת נסיבות המקרה


במסגרת המבצע הוזרמו למנהרה יותר מ-20 אלף קו"ב של חומר איטום שחסם את התשתית שבנה חמאס מתחת לפני הקרקע.

כאשר הרב ניסה לצלם את התוקף, התוקף העיף את הטלפון מידו ודחף אותו פיזית לפני שנמלט מהמקום

על פי הנטען במכתב, חלק מהחילונים מקימים דוכנים ופונים לבחורים במטרה להשפיע עליהם לרעה
"המשטרה חוקרת, חוקרים בודקים את מצלמות האבטחה ומקווים למצוא את החשוד", מסרו מהקהילה.

אין דרך עדינה לומר את זה: החלשה של מדינת ישראל וכלכלתה משחקת לידיים של חמאס, מסכנת חיי חטופים ולוחמים ולא משרתת שום דבר

שר החינוך יואב קיש הודיע כי אנשי חינוך שהשתתפו בסרטון שבו קראו לסיום המלחמה בעזה יזומנו לבירור.

על מיזמי ההתיישבות האסטרטגיים של משרד ההתיישבות

אלמונים כרתו את עץ הזית, שניטע באזור פריז בשנת 2011 לזכרו של אילן חלימי ז"ל, הצעיר היהודי שנרצח בשנת 2006.

הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה פרסמה היום כי מדד המחירים לצרכן עלה בחודש יולי 2025 ב־0.4% לעומת חודש יוני.

ההערכה: תושב קריית ארבע מעד במהלך הליכה בשטח פתוח ולא הצליח להזעיק עזרה; צוותי הרווחה מלווים את משפחתו

מחצית ממשפחות השכול ממסיבת נובה, המאוגדות בפורום "דין וצדק", מתנגדות להשבתת המשק.

השר לשעבר יועז הנדל התחיל בהליך הקמת מפלגה עצמאית שתתמודד בבחירות הבאות לכנסת.

חתונת רבנים, מפגש מרגש עם עולים חדשים, הנחת תפילין מרגשת, העיתונאי שחבק בת, האחים שפרסמו שיר ומפקד פלוגה חדש.

סרן יוסף חיים אשרף, לוחם במילואים בן 28, הוא הקצין שאותר אתמול ללא רוח חיים ביער שווייץ שליד טבריה, אחרי ששם קץ לחייו.

ביקור השר בן גביר בתאו של מרואן ברגותי, במהלכו הטיח בו דברים קשים, גרר גינויים במפלגות הערביות וברשות הפלסטינית.

נעים קאסם טען כי החלטת ממשלת לבנון לפרק את חיזבאללה מנשקו "משרתת את התוכנית הישראלית" והבטיח להיאבק בה.

אתר בית הדין לטיפול בפגיעות מיניות, שהקים הרב שמואל אליהו, הותקף בשתי מתקפות סייבר כבדות שכללו כ-457 מיליון כניסות בו-זמנית

צביקה מור, אביו של איתן החטוף, טוען כי שביתה לא תחזיר חטופים וקורא להפנות את הלחץ כלפי חמאס.

ב-3 השנים האחרונות אירעו מעל 250 אירועי טרור מציר 60 ליד בית ספר ערבי. ח"כ סוכות דורש להרוס את המבנה.

חגי הוברמן סוקר את החלטת קנצלר גרמניה פרידריך מרץ למנוע העברת ציוד צבאי לישראל וחוזר למשברים קודמים ביחסי ישראל-גרמניה.

עמיר בניון מוציא לראשונה מיני אלבום הכולל חמישה שירים חדשים, רגע לפני הופעת יום הולדתו ה-50 באמפי קיסריה.

מווילה בפריז לקרווילה בשומרון: משפחת אברג'יל, ההורים וששת ילדיהם, נכנסה לבית החדש ביישוב נופים שבשומרון.

חיים רמון הציע עסקה להחזרת חטופים ולאחר מכן מהלך צבאי ממוקד נגד הארגון ואמר כי תנאי נתניהו מהחמאס משמעם כניעה מוחלטת שלא תתרחש.

צדיקותו של רבי חנינא בן דוסא היתה מפורסמת בקרב חכמי ישראל. החסידות הזו הפכה אותו לאיש שכשהוא מתפלל - תפילתו פשוט מתקבלת. צפו

אריאל זילבר סיפר על החזרה בתשובה, ועל רצונו להמשיך ליצור ולהופיע כל עוד יוכל - עד היום האחרון, "בלי מוזיקה לא הייתי יכול לחיות"

האוניברסיטה העברית, הטכניון ומכון ויצמן חוו ירידה בצל המלחמה והחרם האקדמי - אך עדיין שמרו על המקום ב-100 הראשונים

בחאן יונס חוסל מחבל בכיר בחטיבת רפיח שפיקד על הכשרת מחבלים וביצוע מתווי טרור. חיסולו מהווה מכה קשה ליכולת חמאס לפעול נגד הכוחות

מפקד פיקוד הצפון אלוף אורי גורדין מסיים את תפקידו באחת הקדנציות הדרמטיות בהיסטוריה של צה"ל. צפו בריאיון מיוחד ל-i24NEWS.

לוחמי מג"ב חילצו אזרח ישראלי שנכנס בטעות לכפר פלסטיני עוין, לאחר שחש מאוים ודיווח כי אינו יכול לצאת מהמקום.

בני הזוג מאור ומירן בוזגלו מספרים על ההחלטה לשלוח את ילדיהם לחינוך דתי, על שמירת השבת ועל האמונה שהתחזקה.

עשרות עדויות של יהודים מהתפוצות חושפות - מחסמים בירוקרטיים, חוסר סיוע והיעדר פתרונות דיור ותעסוקה מרתיעים עולים פוטנציאליים

היום היה אמור מני גודארד לציין את יום הולדתו ה-75. ילדיו כתבו: "איך מציינים יום הולדת כשאין לנו קבר לבקר?".

וואטסאפ מוסיפה אפשרות לתזמן שיחות וידאו מראש, להרים יד וירטואלית ולהגיב באימוג'ים במהלך השיחה.

שר המשפטים צפוי להגיב לבג"ץ ולהדגיש כי בינו לבין היועצת המשפטית לממשלה שורר חוסר אמון שאינו מאפשר המשך עבודה משותפת

פגיעה קשה בתשתית החשמול בשני מוקדים מרכזיים תביא להשבתה של כמה ימים בקווים בין תל אביב לירושלים וחיפה.

הטמפרטורה הקיצונית מביאה לעיתים לנקודת קצה נפשית. לכן, עדיף להתנהל בלי דרמה, חושבים כמה שפחות על החום ועושים מה שצריך לעשות.

הילדה הרעבה שנתקלה מול מנה חצי אכולה באירוע זר. המוכשר שחיפש תעסוקה וגילה את סגולת החיים.

אוטובוס שהסיע את אוהדי מכבי חיפה הותקף באבנים בהונגריה על-ידי אוהדי קבוצת ראקוב הפולנית. נזק כבד נגרם לכלי הרכב

למה אנחנו שוב מתלוננים, אפילו שהקב"ה כבר ניחם אותנו? צפו בפאנץ' לפרשת השבוע - עקב.

מהסקר עולה כי מפלגת הליכוד ממשיכה להוביל את המפה הפוליטית בעוד גוש האופוזיציה מתקשה להשיג מספיק מנדטים להקמת קואליציה

הנהלת פסטיבל הקולנוע בטורונטו הודיעה רשמית כי הסרט על האלוף במיל' נועם תיבון יוקרן כמתוכנן, לאחר לחץ ציבורי מצד הקהילה היהודית.

הרשות הפלסטינית מתנגדת נחרצות להגירה של תושבים מרצועת עזה וקוראת לדרום סודן שלא להסכים לקלוט אותם.

למרות יכולת רעה מול יריבה חלשה, מכבי ת"א הבטיחה עונה אירופית כשגברה על חמרון המלטזית והעפילה לפלייאוף מוקדמות הליגה האירופית

ראש עיריית מעלה אדומים מזכיר כי הראשון שדיבר על חשיבות הבניה ב-E1 היה יצחק רבין. כעת, אחרי כשלושים שנה, בגיבוי אמריקאי, זה קורה

למרות ניצחון בחוץ במשחק הראשון, מכבי חיפה ספגה שני שערים במשחק הגומלין ומל ראקוב הפולנית והודחה על ידה

עימות ברשת בין ראש האופוזיציה ליועצו של ראש הממשלה שכתב ללפיד: "נפגשת בקטאר עם מי שנפגשת. אני שומר זאת לשלב מאוחר יותר".

הרב משה הלל הירש, ממנהיגי הציבור הליטאי, הכריז הערב (חמישי) שהצבא אינו מתאים לציבור החרדי, גם לגבי אלה שאינם לומדים תורה

על רקע האנטישמיות הגואה באירופה בכלל ובהולנד בפרט, יו"ר ארגון מכבי הולנד ומכבי אירופה במכתב חריף לעיריית אמסטרדם. "על סף שינוי"

נציגי הממשלה האוקראינית נועדו עם איחוד ברסלב במסגרת ההיערכות למעמד ראש השנה באומן הצפוי למשוך למעלה מ-50 אלף מתפללים השנה

משפחה יהודית מניו יורק שנסעה לחופשת קיץ בפלורידה חווה טרגדיה קשה כשבתם, רחל עליזה ניסנוב בת 18, נהרגה בתאונת אופנוע ים

הירושלמים כמעט כבר הצליחו לצמק את ההפרש הגדול מהמשחק הראשון כשהובילו 0:2. שער שספגו בדקה ה-86 הביא להדחתם למרות ניצחון

מנכ"ל מועצת יש"ע: הבניה ב-E1 בשורה גדולה גם לתושבי ירושלים. לוקחים אחריות על עתידנו. העולם שמתנגד עכשיו עוד יכיר בכך בעתיד.

בית משפט השלום בראשון לציון הסיר את כל המגבלות שהוטלו על יונתן אוריך שיוכל לחזור לעבוד עם נתניהו בשבוע הבא.

שב"כ עדכן את שרת המשפטים לשעבר כי גורמים איראניים הצליחו לחדור למכשיר הטלפון הנייד שלה. שקד: "העניין בטיפול גורמי הביטחון"

יממה לאחר שאופ"א פרשה שלט ענק אנטי ישראלי במשחק באיטליה נאסר על משפחת החטוף רום ברסלבסקי להניף שלטים למען השבתו במגרש בבוקרשט

מתוך 121 חופים מוכרזים בישראל רק 16 מופעלים בהפרדה. באילו ערים אין חוף נפרד ואיזה עיר הקצתה שני חופים לציבור הדתי?

ראש הממשלה בנימין נתניהו שב והציג את חמשת התנאים שקבע הקבינט לסיום המלחמה והצהיר: כדאי שיפנימו - רק כך נשיג ניצחון.

אחיו של איציק אלגרט אמר "איציק לא מת מהתקף לב. היום, לאחר ביצוע הנתיחה של אחי, הדברים ברורים: איציק עונה למוות בחקירה".

שר האוצר משיק את תכנית הבנייה באזור E1: יום היסטורי לאחר 20 שנות הקפאה - רצף בנייה ישראלי קוטע רצף ערבי.
