היום
מדרשה של אהבה - בבית אל
בימים אלו מוקמת ביישוב בית אל מדרשה חדשה שתתחיל לפעול לאחר חגי תשרי תשפ"ו - ותפעל כחלק ממוסדות ישיבת בית אל
בימים אלו מוקמת ביישוב בית אל מדרשה חדשה שתתחיל לפעול לאחר חגי תשרי תשפ"ו - ותפעל כחלק ממוסדות ישיבת בית אל


הרב דב זינגר מציין 40 שנה לישיבת "מקור חיים" עם ספר חדש: "היום - לחיות את הנצח בהווה. "לאפשר לאדם המודרני לפגוש מחדש את נשמתו".

יצא לאור ביצוע חדש ומרגש לפיוט "אל נורא עלילה", בביצוע הזמר אהרן בלעיש יחד עם האמן והיוצר יוסף נטיב

הרב אהד טהרלב יוצא נגד מכתב רבני הציונות הדתית: במקום לחזק את הבנות בצה"ל - מרפים את ידיהן
לוחמים אשר שירתו במסלול הסדר כלוחמים בחטיבת כפיר לאחר שחרורם שיבץ אותם צה"ל בגדודי מילואים של פיקוד העורף בהם משרתות לוחמות

עם פתיחת שנת הלימודים פרסמו עשרות רבנים בכירים בציונות הדתית מכתב ברור: אין לאפשר כניסת גופים המעודדים גיוס בנות לאולפנות.

איך זוכים לסליחה אמיתית מלפני מלך מלכי המלכים ופותחים דף חדש לגמרי בשנה הקרובה?

הרב דוד דודקביץ' הדגיש את החיבור למסורת ולקדושה בשכם וקרא לשיבה מלאה לערי הקודש ובראשן קבר יוסף הצדיק.

לרגל ציון 20 שנה להקמתו, ארגון "כושרות" מקבל שורת ברכות והערכה מרשימה מגדולי הרבנים בארץ.

יו"ר ארגון רבני צהר מזהיר מפני מינויים פוליטיים של רבני ערים וקורא לשמור על מחויבות למדינה ולצה"ל בתפקידי הנהגה רבנית

בחורי ישיבת ההסדר אלון מורה יחד עם הרב אליקים לבנון ביצעו את תפילת "ותערב" בקליפ מרגש לזכר הנופלים במלחמת חרבות ברזל.

הרב בראלי סיפר על דרכו המיוחדת של הרב דימנטמן זצ"ל, שהצליח להחדיר בתלמידיו עומק למדני ודיוק תורני לצד יחס אישי, אנושי ומלא חום.

הרב דוד ביגמן, ראש ישיבת מעלה גלבוע, ספד לרב משה דימנטמן: "גאונות שמלאה באהבת תורה ואדם. שיעוריו משכו אליהם את כל האזור".

בטקס חגיגי שנערך בכולל "דרכי הוראה" בירושלים הוסמכו כעשרים רבני קהילות בתכנית ייחודית בדיני ממונות ומשפחה.

הזמר והיוצר ישראל בן טולילה ביצע את שירי יהדות מרוקו בימים הנוראים, ובהם 'לך אלי', 'המבורך', 'ה' שמעתי שמעך', 'שופט כל הארץ'.

במעוז אסתר לא נבהלים מהתחקיר של אל-ג'זירה: "הכתבה הזו מוכיחה שההתיישבות מנצחת"

כתובת נאצה ובה צלב קרס רוססה על מבנה הנהלת בני עקיבא בירושלים. השרה סטרוק דרשה חקירה מיידית ומיצוי הדין עם המעורבים.

כתובות נאצה וצלבי קרס רוססו על מבנה הנהלת תנועת בני עקיבא בשכונת ניות בירושלים. אריה קינג לערוץ 7: "אני מזועזע היום".

הרב הראשי לישראל, הרב קלמן בר, בהספד אישי ונוגע ללב על רבו ומורו, הרב משה דימנטמן זצ"ל. "לא היה רגע בלי לימוד".

הרב דב קוק מצפת דחה את המבקרים את הראי"ה קוק, והדגיש את התרחבות תורתו גם בקרב בני התורה.

תלמידי אמי"ת אלירז מפתח תקווה רשמו הישג יוצא דופן: שני סרטים שיצרו העפילו לגמר פסטיבל "י"א וחצי" בסינמטק תל אביב.

צעיר שאל את הרב משה גנץ איך לשמור על מוטיבציה בשירות הקרבי, וקיבל תשובה מחזקת על גודל המצווה, הזכות וקידוש ה'.

פרויקט שירת המונים מיוחד נערך בישיבת בר אילן, ובו בוצע לחן מקורי של ישי אורבך הי"ד. את השירה ליוו בני משפחתו ותלמידי הישיבה.

בכנס רשת ישיבות בני עקיבא במרכז שפירא הוענק לרב דוד טברסקי תואר ההוקרה השנתי למצוינות.

הרב מנחם נוביק הוכתר לרב מועצת שער השומרון בטקס מרגש ומרשים בהשתתפות רבנים, אישי ציבור וקהל גדול

משפחתו של בנימין שרייבר ז"ל, שנפטר באפריל לאחר שהתמוטט במהלך אימון, הפיקה קליפ הנצחה אישי לזכרו.

הרב שניאור היה דמות מיוחדת במינה, חסיד מלא באש של קדושה, ויהודי ארצישראלי במלוא מובן המילה. אלפי תלמידים עברו תחת ידיו האמונות

רבנים בכירים יצאו במכתב תמיכה לישיבות ההסדר, הדגישו את שותפות התורה והחיילים בהגנת ישראל וגינו דברים שנאמרו נגד רבני ההסדר

בלשכת הרב קלמן בר דוחים את הדיווחים על הדחת הרב שמואל אליהו מתפקיד יו"ר ועדת השחיטה, ומבהירים כי הוא ימשיך לכהן כחבר הוועדה.

הרב יהושע שפירא, ראש ישיבת ההסדר ברמת גן, מסר שיחה לפני הסליחות בנוגע לפער בין השואה וטבח השבעה באוקטובר.

השרה עידית סילמן ספדה בשיחה עם ערוץ 7 לרב משה דימנטמן: "הרב חיתן אותי ואת שמוליק. הוא היה תלמיד חכם גדול, ידע לחבר את כולם".

באזכרה שנערכה בבית הכנסת אפרתה בירושלים נחנך "היכל דוד", לזכרו של דוד גרינשטיין ממייסדי המקום, במעמד בני משפחה וחברים.

מועצת הרבנות הראשית לישראל אישרה היום (ראשון) מספר צעדים לשיפור וייעול מערך הבחינות וההכשרות בתחומי הדיינות והכשרות.

הרב יעקב מדן, ראש ישיבת הר עציון, פונה לציבור ומבקש להגיע לחוות ביהודה ושומרון בראש השנה וביום כיפור כדי לאפשר מניינים.

"לקבל מהרב דימנטמן מכת אגרוף על סברה טובה - זה היה רגע של אושר אמיתי, הכבוד הכי גדול לתלמיד" - הרב מרדכי ורדי נפרד מהרב דימנטמן

אליאור שריג, שעוררה תשומת לב רבה כשהתחפשה לכלה לפני כחצי שנה והסתובבה בחוצות ירושלים עם השלט 'מחפשת חתן', התארסה.

ראש אולפנת צביה ירושלים מתארת שיחה מטרידה עם עיתונאית מכאן 11 שביקשה לברר על מיצג "מנהרת חמאס", וטוענת לניסיון השחרה.

המילואימניק פנה לארגון חותם שדרש משר הביטחון כ"ץ לטפל בסוגיה ולוודא כי ההטבות ללוחמים במילואים יינתנו למסעדות כשרות בלבד

במהלך השבת הותקף אתר הקול היהודי בידי גורמים זרים, שהעלו מודעות עם מסרים אנטי ישראליים ואיומים על ישראל וארה"ב.

הלך לעולמו הרב משה דימנטמן, ראש כולל יד ברודמן ומבכירי רבני ישיבת כרם ביבנה, והוא בן 94 בפטירתו

הרב שמואל אליהו מגיב לניסיון לפוצץ מעמד תפילה וסליחות בקרית אונו בהשתתפותו: "האטימות וההתנשאות תוביל לשקיעה ואיבוד דרך"

אולפן פודקאסטים חדש, התמונה המרגשת של הרב, המתנה מראש הישיבה, קבלת עול מלכות שמים בכפר המרצחים, העיתונאי שפורש וחתונת הרבנים.

ענווה ושמחה מוסתרות: סיפור מרתק על עבודת ה' בפרשת התוכחה ולימוד ערך השמחה והענווה.

עמותת כושרות חוגגת עשרים שנות פעילות, שהפכו את תחום הכשרות לשקוף, אמין ומבוסס מחקר מקצועי, בשיתוף הרבנות הראשית.

בכנס "בני עליה" הראשון מסוגו השתתפו מאות עולים דוברי רוסית. הרבנים הדגישו את חשיבות התשובה והשמחה בעבודת ה'.

עו"ד אסף גונן מ'חוננו' חשף כי השב"כ הוציא צו חריג המונע מעורכי הדין לייצג יותר מחשוד אחד. "השב"כ הולך לנו על הראש", טען.

לאחר המתקפה בקטאר, הודיעה ישיבת בת ים כי תלמידיה לא אמרו תחנון בשחרית ובמנחה, בהתאם להנחיית הרב דוד חי הכהן.

בישיבת הגולן נערך מעמד חגיגי להשקת ספרו של הרב אהרן איזנטל, "באר האורות" - ביאור בהיר ומקיף לספר "אורות ישראל".

ביישוב קדומים התקיימה הכנסת ספר תורה לעילוי נשמת שלום סופר הי"ד, שנרצח בפיגוע בפונדוק בשנת 2022.

להקת "בְּאוֹר פָּנֶיךָ" משיקה קליפ חדש לחודש אלול: "מידת הרחמים" - תפילה מוזיקלית מרגשת

השמאל הפרוגרסיבי צריך להיזהר מאוד. הדרך להתמודד עם דעות היא שתגיד את דעתך ולא שתסתום פיות של אנשים אחרים.

במהלך השבעה מצאו ילדיו של שאול מויאל הי"ד תפילה שחיבר. 11 חודשים אחרי נפילתו, המשפחה מפרסמת שיר לזכרו.

ביוזמתו של הרב עמי דנינו, לשעבר ראש ישיבת אורות יעקב, הוקם כולל אברכים חדש בעיר רחובות.

ישיבת ההסדר ירוחם מציגה קליפ מימי התשובה: "ואבית תהילה", "אב הרחמים" ו"פתח שערי שמיים"

הרב עודד ולנסקי מישיבת הר המור שיבח את תקיפת בכירי חמאס בקטאר: ישראל קמה מול מממנת הטרור

הרב עמרם אדרעי, מוותיקי ומומחי הכשרות ברבנות הראשית לישראל, הלך לעולמו. ההלוויה התקיימה הערב בירושלים.

סערה בשומרון: המשרד לשירותי דת טוען כי טקס הכתרתו של הרב מנחם נוביק לרב המועצה האזורית שער שומרון איננו תקף

הנהגת היישוב גבעת אסף שבמועצה האזורית בנימין שלחה מכתב לתושבים ובו פרטים על מגבלות הקרקע והעתיד האפשרי של המקום

בספרה החדש מגוללת מוריה שרבף־קניאל את סיפורן האמיץ של הנשים והילדים שהתיישבו בבית הדסה בשנת תש"מ

ישיבות בית אל, הגולן, כרם ביבנה, צפת, שבי שומרון, גבעת אולגה ואיתמר חגגו בשירה וריקודים את הידיעה על תקיפת מנהיגי חמאס בקטאר.
