חברים לצלחת:
יש כשר בבחריין, אז באנו לטעום
קוביס נסע עם איש הפרסום גדעון כץ לבחריין כדי לטעום אוכל במטבח שהוכשר לטובת התיירים היהודיים שצפויים במדינה
קוביס נסע עם איש הפרסום גדעון כץ לבחריין כדי לטעום אוכל במטבח שהוכשר לטובת התיירים היהודיים שצפויים במדינה


לכל השנה: פשטידת תפוחים קלת הכנה, ללא התעסקות עם בצק. מומלץ להגיש חם לצד גלידת וניל

עם ותק של 40 שנה בתחום המזון באילת, השף עודד אסטרוגנו פתח מסעדה כשרה ומעוצבת בתל אביב. לכאן אתם צריכים להגיע

לפעמים רוצים לפנק בארוחה קלילה ומחפשים רעיון שאפשר להכין בסיר אחד או בתבנית אחת. קבלו מספר רעיונות
רוח חדשה וססגונית מנשבת בין קירות יקב בוטיק המערה. יקב זה משיק בימים אלה יין חדש, וזו הזדמנות לעשות איתו הכרות

המתכונאית ובלוגרית האוכל שיר אשכנזי צ'יפ מגישה: טרנד הפסטה שכבש את הרשת, עכשיו במטבח שלכם

לא רק פירות: לקראת ט"ו בשבט, חוגגים את האדמה ותוצרתה עם מאפה ירקות בריא וטעים.

כשהמעלות בחוץ יורדות, זה הזמן לארוחה חורפית ומנחמת בסגנון מרקש: קציצות בקר ארומטיות על מצע קוסקוס ודלעת מתוקה.

לקראת ט"ו בשבט ולכל השנה: עוגיות אגוזי לוז נמוחות, מושלמות לצד הקפה

באחת המסעדות הכשרות הטובות בארץ משיקים בימים אלו תפריט חורף עונתי מוקפד ויצירתי, בהובלת השף אביאל סנדרוסי.

מתי טעמתם לאחרונה סשימי טונה אדומה, ויניגרט מנגו, סלסלת פרי עונתי וטוביקו שחור? ביקרנו במסעדת 'רוזה' במודיעין.

לרגל יום השוקולד המריר הבינלאומי שיחול ב10 לינואר: טארט שוקולד מהיר וקל הכנה

נשנוש טעים, קל הכנה שנראה נהדר על הצלחת עם זילוף טחינה או כתוספת למנה עיקרית

ארוחה טבעונית מזינה, מנחמת וטעימה שמכילה את כל אבות המזון הנדרשים. שילוב טעמים שעובד נהדר עם או בלי לחמניה

ללא מיקסר: בראוני הפתעות מתוקות קל הכנה ומלא בדברים טובים, מתוקים והכי מנחמים לצד הקפה או כקינוח

קונדיטורית מיכל רווח ממלון וילה גליליי מגישה: פאי תותים שכבת בצק פריך, קרם שקדים, ותותים בכל צורות הגשה אפשרית

בשלנית הרשת מיכל אשר מגישה: מנת פתיחה מרשימה ויפהפיה שמכינים בקלות. עושר של טעמים בצלחת אחת

צ'יקן פופרס: מנת פינוק מושלמת לילדים ולמבוגרים כפתיח לארוחה ובכל פעם שלא סופרים קלוריות.

פאי רועים: שכבת בשר עסיסית משולבת בשכבת פירה נימוח וחלק. מנה עיקרית נפלאה או ארוחה שלמה לצד סלט רענן

במתחם התחנה בתל אביב הקים אבי ארבוב מסעדה ייחודית בכשרות מהודרת המושכת אליה חרדים וחילונים מכל רחבי הארץ.

עוגת גבינה אפויה שתמיד מצליחה: 5 דקות הכנה ויש לכם עוגת גבינה עם ציפוי פירורים פריך

תנסו את זה בבית: שף רון סימן טוב מקפה גרג מציג את הגרסה הביתית לארנצ'יני, ממש כמו במסעדה

רשת אושי אושי, חוגגת בימים אלה סניפים חדשים ומהודרים וכן תפריט חורף. בין המנות החדשות סושי בהרכב מרהיב וטעים

בשורה טעימה לאניני טעם המקפידים בכשרות מהודרת. ROZA מסעדת שף קיבלה לאחרונה כשרות מהודרת של בד"צ בית יוסף

ארוחה שלמה בסיר אחד: מתכון טבעוני (פרווה) לפסטה קמח מלא מוקרמת בשילוב פטריות ותרד טרי.

פיתה צרובה על הגריל במילוי בשר טלה או בשמה העממי "עראייס". מוגש לצד טחינה וסלט פלחי עגבניות

שף הילה בידרמן (משחקי השף) מגישה: פאנג'ה סלונקי - סלקים במרינדה יחודית מוגשים על מרק יוגורט מעודן

המתכונאית ובלוגרית האוכל שיר אשכנזי צ'יפ מגישה מנת כנאפה בשר חגיגית. מתאימה לאירוח ולארוחת שבת

שניצל תירס של בית בשילוב עוף טחון. מנת ילדים נפלאה שהמבוגרים ישמחו לאכול.

כולם כבר רגילים לסופגניות וללביבות של חנוכה. הגיע הזמן לדעת מה באמת טוב. קבלו רעיון לארוחה עשירה, בריאה וטעימה

שילוב מפתיע בין 2 מאכלים אהובים גרמו לשף תומר אומנסקי לייצר סופגנייה סופר טעימה שהיא גם פיצה. בשיתוף "הנמל"

בשלן הרשת עמיחי באר מגוון: לביבות ירק טבעוניות במרקם מושלם לסיום חג החנוכה.

חבר הכנסת מ״יש עתיד״ מפרסם את המתכון שלו ללביבות תפוחי אדמה לחנוכה.

טיפ השף להיפוך הסופגנייה בשמן הרותח- תנו מכה קלה מכיוון מעלה למטה בצד הסופגניה עם כף עץ. הסופגנייה מיד תתהפך.

שף שניאור פגוט מגיש קציצות שווארמה רכות בטעם של עוד. קלות הכנה ומעולות כארוחת צהריים מנחמת.

הדר לוי מגישה: כדורי גבינה קלי הכנה בציפוי שוקולד לבן וקוקס. נהדרים לאירוח שיחטפו מתי שרק תגישו אותם

הגשם שבחוץ עושה חשק למרק. אם כבר מרק, קבלו לזניה שהתפרקה והפכה למרק נפלא שהוא ארוחה שלמה

כל אירוע חשוב והתכנסות עובדים היא הזדמנות לכול יחד ולהתחבר. אז מה ואיך כדאי להזמין מגשי אירוח? הכל בכתבה

התחזית: מתקרר. עונת המרקים לגמרי כאן, מומלץ להתארגן על מרק ברוקולי קרמי במרקם קטיפתי

שילוב פלאי בין קינואה למלא ירקות שיש לכם במקרר יוצר תבשיל מנחם, טעים וסופר בריא.

חוויית אירוח נעימה ושמחה במעטפת של אוכל טעים ומפנק. שלא תעזו לסיים ארוחה בלי אלכוהול וקינוח אחד לפחות.

אם פעם ריגשו אותנו בסופגנייה עם ריבה - היום אנחנו נשארים רגועים גם מול פוחזנייה טירמיסו וסופגניית קראק פאי.

המתכונאית ובלוגרית האוכל שיר אשכנזי ציפ מגישה: קפיצה קטנה לאיטליה עם סלט בוראטה נפלא בכלום עבודה

לקראת יום העוגה הבינלאומי: בייקרי 58 מקבוצת גרג מגישים: מתכון חגיגי לעוגת ריבת חלב מרשימה ממש כמו בקונדיטוריה

בשלנית הרשת פרח גבסו מחזירה אתכם לזכרונות מבית סבתא: עוגת שכבות בצק במילוי שוקולד שמגישים בריבועים קטנים.

במסעדת וויט סושי ביבנה תמצאו אוכל אסייתי טעים ומפנק. מה שהפתיע אותנו זה דווקא הקינוח.

מושלמת לצד הקפה: בחושה חמאה עם קרמבל במרקם רך שנמס בפה

פרגיות ופטריות: שילוב מנצח לארוחה טעימה ומהירת הכנה שהילדים יטרפו. מגישים לצד פירה או כל תוספת שאהבים

בלוגרית האוכל והמתכונאית שיר אשכנזי מגישה: פסטה ברוטב תירס מוקרם שמכינים בקלות לארוחת ערב מושלמת

בשלן הרשת עמיחי באר מגיש: הסיר שיחכה לילדים בחזרה מבית הספר. תבשיל עוף עם פסטה בסיר אחד. קל הכנה והכי מנחם.

היוקרה, האיכות, השף, הכשרות המהודרת והמבחר. כל היתרונות של מעדניית אספרגוס שיהפכו את סעודות השבת שלכם לחלום.

כשסתיו בחוץ ויש לכם קצת זמן: מלאו את הבית בריח מאפה שמרים קינמון נפלא.

חברת "פסטה ריקו" מגישה מתכון קלאסי של פסטה טרייה ברוטב בולנז מנצח

לכבוד יום השוקולד האמריקאי (28 באוקטובר): חוגגים אמריקה בקינוח פיצה שוקולד מושחת וטבעוני

שאבעס פיש: גרסה קלאסית לדג סלמון מבושל בטעם מעודן של חמוץ ומתוק ללא שימוש בחומץ

המוצר ישווק תחת המותג VUNA. הוא מהווה נקודת ציון משמעותית בחזון התזונתי שהחל עם הקמת 'טבעול' לפני 36 שנה.

הסיום הכי מתוק לארוחה בלתי נשכחת: סופלה שוקולד קל הכנה שתמיד מצליח. מעולה להגשה בשבת לאחר חימום על הפלטה.

הכי קלות והכי טעימות: עוגיות חלווה מהירות הכנה שמתחסלות באותה מהירות שמכינים אותן

כשמתחילים להריח את החורף, הכי כייף לקמח את השיש ולאפות רוגלך נפלאים שימלאו את הבית בריח נהדר

תנסו את זה בבית: פסטרמה הודו מושלמת להגשה קר או חם, בסנדוויץ או כמנה עיקרית.
