סאגת הסמינרים: מדיניות שיבוץ? "הפחדה"
ח"כ לשעבר נסים זאב, התייחס למשבר הסמינרים ולא חסך ביקורת על הגורמים המעורבים. "מה שעושה עיריית ירושלים היום זה טרור"
ח"כ לשעבר נסים זאב, התייחס למשבר הסמינרים ולא חסך ביקורת על הגורמים המעורבים. "מה שעושה עיריית ירושלים היום זה טרור"


סגנית ראש ממשלת בריטניה אנג'לה ריינר מודה כי שילמה פחות מס רכישה על דירה חדשה, ומתמודדת עם לחץ פוליטי להתפטר.

העיתונאי עקיבא נוביק: "המחאה היום דוגלת בלמרר את חייהם של תושבי רחביה ושכניו של נתניהו. אם יש סולידריות - שלא יענישו אנשים"

לאחר פרסום ביקורת חריפה ב"הארץ" על כוח 'אוריה', לוחם מילואים יוצא להגנתו. לדבריו, הטענות לשימוש במגנים אנושיים הן שקריות.
מירי בן חיים, אימו של החטוף יוסף חיים אוחנה, מנסה לשמור על אופטימיות: "אני מרגישה שעלי להיות חזקה כאן - כדי לתת לו כוח שם"

ברמת הגולן ליוו את הרב יעקב מסבכר למנוחות, כחודש לאחר שבנו נהרג מפיצוץ מטען. יעקב נפטר ממחלת סרטן שהתגלתה זמן קצר לפני האסון.

בשב"כ ובמשטרה ציינו כי החקירה חשפה מגמה מדאיגה של מעורבות אזרחים ערבים ישראלים בפעילות טרור בתקופה האחרונה.

סיגל מורן, לשעבר מנכ"לית משרד הרווחה וראש מועצת בני שמעון, תוביל את קיבוץ כפר עזה בשיקום ובחזרה הביתה.

אפליקציית אינסטגרם לאייפד זמינה בישראל ובעולם, עם מסך פתיחה ל-Reels ותצוגת Following חדשה בשלושה מצבים.

בריאיון לגל"צ, תקף הרמטכ"ל לשעבר גדי איזנקוט את יו"ר כחול לבן: "אם גנץ סביב אחוז החסימה - עליו לפרוש".

כתב אישום הוגש נגד שני צעירים שנחשדו בגניבת כבלי נחושת וגרימת נזק כבד לאתר העתיקות תל חצור.

מנכ"ל ארגון 'בצלמו' פנה לנציב הרשות השנייה בתלונה נגד הפרשן ברק רביד, שלדבריו משתמש במונח "הגדה המערבית" במקום "יהודה ושומרון".

בשבועות האחרונים מופנים חיצי ביקורת כלפי הרבנות הראשית לישראל, בטענה שהיא האחראית למחסור הצפוי בחלב בתקופת החגים.

מערכת הביטחון מזהירה: הבידוק לוקה בכשלים, והברחות לחמאס גוברות עם עליית מספר המשאיות הנכנסות לעזה.

מבקר המדינה דרש את ממצאי הביניים של תחקיר המל"ל על מחדלי 7 באוקטובר, אך אנשי המל"ל סירבו למסור אותם מחשש לדליפה.

היערכות נכונה היא אבן יסוד בכל אתגר - והשירות הצבאי או טיול ארוך הם בהחלט אתגרים משמעותיים. כך תשיגו את יתרון הפתיחה הטוב ביותר

מנכ"ל הרבנות הראשית יהודה כהן מתייחס בראיון לערוץ 7 לנושאים הבוערים: בחינות, הונאה בכשרות, פיקוח ובשר מיובא והמבנה הארגוני החדש

מה קורה כשדתיים מבית "מגלים" את המסורתיות הבלתי מחייבת ומאמצים אותה בפומבי?

פעילים אנטישמים השחיתו את הדוכן של חברת אלביט בתערוכה של תעשיית הביטחון הבינלאומית 2025 שהתקיימה בעיר קיילצה שבפולין.

סיגל קראוניק, שבעלה נרצח בשבעה באוקטובר, מחדדת את הצורך להתפכח מאשליית הדו-קיום ומדגישה: "נכשלנו, אבל לא הפקרנו"

המוסר האלוהי מכוון ומדריך גם את החמלה האנושית. פוסט טראומה והמונולוג שמפזר אחת ולתמיד את האשליה המוסרית הליברלית.

נציג צה"ל בוועדת החוץ והביטחון ציין כי משמעות כיבוש העיר היא בעיקר סימבולית וציין כי נותרו בה כ-800 אלף בני אדם.

על יהודה ושומרון צריכה ואף חייבת מדינת ישראל להחיל ריבונות מדינית מלאה על כל השטח. לאופן מימוש הריבונות יכולות להיות פנים שונות

צה"ל זיהה כי שוגר טיל מכיוון תימן לשטח ישראל. הטיל נפל בשטח פתוח מחוץ לשטח מדינת ישראל.

המורה והיוצר משה צבי מוציא שיר חדש המספר על מסעו המסתורי של רבי נחמן לקמיניץ כמסע אמונה.

קרן הינד רג'ב, גוף משפטי אנטי-ציוני, הגישה תלונה נגד קצין צה"ל, מפקד גדוד בחטיבת גבעתי, השוהה ביוון.

הרב חיים סאסי, רב בישיבת ההסדר שדרות וחובש באיחוד הצלה, קיבל הערב את אות הגבורה על הצלת חיים תחת אש כבדה.

הרב האזורי דרום השרון, הרב יוסף שלוש, התריע כי עשרות ערים ויישובים נותרו ללא רבנים קבועים וקרא להאיץ בחירות.

בניסיון לבלום את כיבוש העיר עזה הודיע חמאס כי הוא מוכן לעסקה כוללת. נתניהו ציין כי "מדובר בעוד ספין של חמאס שאין בו דבר חדש".

שידור חוזר מחברון: מנהיגי ההתיישבות, עיתונאים בכירים ואנשי רוח מתכנסים בכנס "רוח אחרת".

לאחר חיסולו של יחיא סינוואר ברפיח נמצא בכיסו פתק ובו שרטוט מפורט של רשת המנהרות מתחת לשכונת תל א-סולטן.

בטקס בבית הפלמ"ח בתל אביב הוענק פרס לארגון "אחים לנשק". פעילי נעם מחו מחוץ למקום עם שלט ענק, וח"כ אבי מעוז תקף.

צה"ל מסר כי טיל קרקע-קרקע מתפזר ששוגר על ידי שלטון הטרור החות'י מתימן לעבר ישראל יורט, והציבור נקרא לגלות ערנות.

עטיפת הסינגל "פאפי" עוררה גל תגובות זועמות ברשת, ביניהן גם קריאות אנטי ישראליות. השיר הוסר זמנית מספוטיפיי, ואודיה מבקשת סליחה.

כסיף יודה בעבירה של תקיפת שוטר בנסיבות מחמירות, והפרקליטות תבקש עונש של שבעה חודשי עבודות שירות.

נתניהו תקף את דוח מבקר המדינה שייחס לממשלה כשלים בטיפול בעורף, וטען כי מדובר במסמך מופרך המתעלם מהישגי המלחמה.

דייני בתי הדין הרבניים קיימו סיור ראשון בכלא איילון, במסגרת שיתוף פעולה עם שב"ס לטיפול בסרבני גט והתרת עגונות.

רבנים ורופאים ידונו יחד בשאלות חיים וגורל: רפואה, אתיקה והלכה בכנס קדושת החיים השנתי

הזמר והיוצר ישראל בן טולילה משיק ביצוע חדש לפיוט "אחות קטנה", הפותח את תפילות ראש השנה, בלחן מסורתי של יהדות מרוקו.

ח"כ אדלשטיין, שהודח לפני חודשים אחדים מראשות הוועדה, הבהיר כי גיוס חרדים יתרחש רק במסגרת המתווה שלו שהוצג לח"כים החרדים

הרב שניאור קץ לקח על עצמו משימה כבדה מנשוא, להקים מוסדות חינוך ברוח ציונית חסידית בצפון.

לאחר לימוד מתוך ספרי צדיקים ופסוקי תנ"ך, נפגשו עמיחי פלסר ובני משפחת למפרט עם פסוק מישעיהו ממנו נולד הלחן החדש.

מנהיגי ארגוני הטרור הפלסטיניים המתגוררים בחו"ל נוקטים באמצעי זהירות מחמירים, כך דיווח עיתון אל-ערבי אל-ג'דיד הקטארי.

ראש הממשלה נתניהו תקף את ההפגנות נגד הממשלה וטען כי הן חצו כל גבול וכוללות אלימות והצתות

בתוך שעות ספורות חיסל צה"ל שני מחבלים, אחד מחיזבאללה ואחד מהפלוגות הלבנוניות, שפעלו נגד ישראל מדרום לבנון.

בנתיבות נחנך בית הדין "משפט הצבי" לזכרו של הרב צבי סגרון ז"ל ובניהולו של הרב שגיא מזוז. "התגשמות חזונו של הרב סגרון".

שר האוצר סמוטריץ' ביקר בבית ולירו בחברון, שנגאל לאחרונה, 96 שנים לאחר פרעות תרפ"ט.

צה"ל עדכן כי יורט טיל ששוגר מתימן לעבר ישראל. זהו השיגור השני שנעשה היום ומיורט בהצלחה.

אוניברסיטת אריאל העניקה תואר דוקטור לשם כבוד לשבעה אישים בולטים, כהוקרה על תרומתם לחברה בישראל ובעולם.

התרגום לאוקראינית מהווה חלק מתהליך מואץ של זניחת השפה הרוסית לטובת השפה הרשמית באוקראינה, תהליך שהחל עוד קודם למלחמה

רחוב סמוך לישיבת ניר ייקרא על שמו של ראש הישיבה לשעבר, הרב אליעזר וולדמן ז"ל

סעדה הצביע על אפליה באכיפה ותיאר את מעצרם של צעירים חרדים שמעמדם לא הוסדר כ"אכזריות", לעומת היעדר מעצרים במקרי ההצתות.

ישיבת ברוכין פותחת שלוחה חדשה בטבריה בה יוכשרו תלמידים ללימוד תורה ולשירות משמעותי בצה"ל.

חבר הכנסת מש"ס יעקב מרגי טען כי נאום ח"כ משה גפני בבית שמש "גרם לחילול ה' גדול" והרים "את גל השנאה כלפי הציבור החרדי".

טראמפ התייחס לסוגיית החטופים והביע תמיכה בעמדת ישראל וקרא לשחרור מיידי של כל החטופים והדגיש כי רק מהלך כולל יביא לשינוי המצב

המתווה החדש כולל פתיחת שתי כיתות לימוד חדשות ב'סמינר הישן' בירושלים, בנוסף לשטח שתספק העירייה במבנה סמוך

בית משפט השלום בבאר שבע שחרר את הרב חיים יוסף דוד אברג'ל למעצר בית, לאחר שנעצר בחשד לעבירות מין.

המשטרה עצרה שני חשודים בני 60 ו-80 שהבעירו פחים וצמיגים בירושלים, גרמו נזק כבד לרכב וסיכנו חיי תושבים.

בלב אזור בנימין, בין הכפרים רמון ודיר דבואן, קמה גבעת עוז יאיר - מאחז יהודי חדש שמטרתו לבלום את ההתרחבות הערבית בשטחי B.

הרבנים הראשיים לישראל מתנגדים לבקשת שר החקלאות דיכטר לפתוח מחלבות בשבתות ובחגים, וטוענים כי יש זמן להיערכות ללא פגיעה בשבת.
