חברון לובשת חג: עלייה של 35% במבקרים
ערוץ 7 שוחח עם מארגני ומשתתפי אירועי חול המועד בחברון ושמע על ההתרגשות הבלתי נגמרת מעיר האבות. "נוגעים בשורש של העם היהודי".
ערוץ 7 שוחח עם מארגני ומשתתפי אירועי חול המועד בחברון ושמע על ההתרגשות הבלתי נגמרת מעיר האבות. "נוגעים בשורש של העם היהודי".


הבוקר (שישי) התקבל דיווח על חשוד שניסה לפרוץ לבית בכוכב השחר. כוחות צה"ל סרקו במרחב יחד עם כוחות נוספים שהוקפצו לטובת האירוע.

דנינו ביצע קפיצה ממערכת התופים לבמה ונחת בצורה לא טובה כשהוא סופג פציעה בקרסול. ההופעה נעצרה והוא פונה לבית חולים.

שגית כהן נולדה למשפחה חילונית בעמק החולה. אחרי נישואיה לטייס בחיל האוויר, חוותה משבר זוגי קשה שהפך לנקודת מפנה בחייה.
מנכ"לית קרן רודרמן: שלא כמו בעידן אובמה וביידן, הכוורת שסביב הנשיא תומכת ישראל והציונות וככזו תרומתה להסכם קריטית ודרמטית.

לוחם המילואים נהרג מירי צלף של חמאס לפני תחילת הפסקת האש ברצועה. הוא עבד במפעלי ים המלח, והותיר אחריו הורים וארבע אחיות

מסמך ההסכמות בין ישראל לחמאס כולל הפסקת לחימה מיידית, שחרור חטופים תוך 72 שעות ונסיגת צה"ל. צוות בינלאומי יפקח על יישום ההסכם.

הממשלה אישרה את המתווה לשחרור כל החטופים. שרי עוצמה יהודית והציונות הדתית הצביעו נגד, למעט השר סופר. הפסקת האש נכנסה לתוקף.

הזמר שי וינר משיק שיר חדש - "הבנים חוזרים הביתה", שנכתב כהמנון לתקווה ולשובם של החטופים

המים מטפטפים? הקירות מתקלפים? הגיע הזמן להפסיק לנחש

איך לבחור נכון ומתי כדאי לערוך השוואת הצעות - כולל קריאה לפעולה לאתר להשוואת מחירי ביובית.

בכירים פלסטינים מעריכים כי הרשות הפלסטינית תמלא תפקיד משמעותי לאחר סיום המלחמה ברצועת עזה.

האם אתם באמת יודעים אילו ביטוחים יש לכם? ייתכן שאתם משלמים כפול על פוליסה מיותרת או שוכחים כיסוי חשוב.

הטלפון שבור, הסוללה נגמרת תוך שעה או שהמסך כבר מזמן לא מגיב כמו פעם? למה להתרוצץ כשאפשר לקבל שירות עד הדלת?

מהי טראומה וכיצד היא מתפתחת לאחר אירועים קיצוניים

יו"ר הכנסת אמיר אוחנה הזמין את נשיא ארה"ב דונלד טראמפ לנאום בכנסת, כהוקרה על תרומתו להסכם עם חמאס.

במהלך ישיבת הממשלה לאישור ההסכם עם חמאס, התפתחה שיחה בין השר איתמר בן גביר לשליחים האמריקנים סטיב וויטקוף וג'ארד קושנר.

ערוץ 7 שוחח עם משפחות שכולות באירוע “קדיש, אחדות, נחמה ותקווה”. צפו.

מנגנון ביטחון הפנים של חמאס מזהיר את הציבור מהמאמץ הנרחב של המודיעין הישראלי לאסוף מידע כדי לבנות בנק מטרות עדכני

ינון מגל פתח את תכניתו "הפטריוטים" בשירת "ושבו בנים" יחד עם דיצה אור, אמו של אבינתן החטוף בעזה, לקראת שחרור החטופים.

דיצה אור, אמו של אבינתן החטוף בעזה, משתפת בתחושת האור והתקווה עם התקרבות השחרור במסגרת מבצע "שבים לגבולם".

עם תחילת נסיגת כוחות צה"ל לקו שסוכם בתכנית טראמפ, תועדו הלוחמים שרים "עוד יבוא שלום עלינו" בגיטרה וארבעת המינים בידיהם.

בתקיפה בעיר עזה חוסלו לפחות ארבעה מחבלי חמאס ועוד עשרות נלכדו מתחת להריסות המבנה שקרס.

עימות סוער התפתח באולפן ערוץ i24 בין יו"ר סיעת 'העבודה' לשעבר אלי גולדשמידט למוביל מחאת הטייסים גיא פורן.

מחבל שתקף לפני כשנתיים רועה צאן יהודי מחוות רימונים וניצל מהעמדה לדין, ניסה להניח אמש מטען עטוף בדגל חמאס סמוך לעפרה - אך חוסל

שני סקרים שפורסמו הערב מראים התחזקות לליכוד ועלייה לגוש הימין. 82% מהציבור תומכים בהסכם טראמפ לסיום המלחמה והחזרת החטופים.

ישיבת ההסדר ניר משיקה בימים אלה סבב חדש של מיזם הלימוד 'פותחים דף' לתלמידי הישיבות התיכוניות, ומזמינה אתכם להתמודד עם חידה

פעוט לא מחוסן בן שנה וארבעה חודשים מירושלים נפטר היום מחצבת. מדובר במקרה התמותה השביעי מחצבת מאז תחילת ההתפרצות

ביישוב שילה נערכים לשובו של אבינתן אור מהשבי לאחר שנתיים, עם תאורה, קישוטים ומיצג מיוחד בכיכר היישוב.

חומות העיר העתיקה וגשר המיתרים בירושלים הוארו הערב בדגלי ארה"ב וישראל, זאת כאות הערכה למאמצי טראמפ להביא לשחרור כלל החטופים.

בארגון הטרור חמאס הודיעו כי בניסיון החדירה אתמול למגנן של צה"ל סמוך לציר נצרים, ניסו מחבלים לחטוף חייל - אך ללא הצלחה.

משטרת בולגריה פתחה בחקירה בעקבות שני מקרי וונדליזם חמורים - השחתת בית כנסת בעיר ורנה וחילול אנדרטת שואה בעיר בורגס.

עמית סוסנה ועומר שם טוב שיתפו ברגשותיהם לקראת אישור העסקה, קראו להמשיך להתפלל לחזרת כל החטופים והביעו תקווה לאיחוד העם.

מחקר עולמי חדש חושף כי מנהלים רבים מעדיפים להשתמש בכלי בינה מלאכותית כדי לצמצם משרות ולהחליף עובדים מתחילים.

הממשלה תידרש לאשר את שחרור האסירים הפלסטינים - 250 אסירי עולם ו-1,700 תושבי הרצועה שנעצרו לאחר הטבח של השבעה באוקטובר.

תאונת דרכים מבצעית התרחשה בגבול רצועת עזה. לוחם גולני נפצע קשה, שלושה נוספים באורח קל, ומשפחותיהם עודכנו.

מטה משפחות החטופים פנה לרמטכ"ל והציע עיצוב לאות המערכה למלחמת חרבות ברזל, שיבטא הוקרה ללוחמים, לאזרחים ולנפגעים.

לפני ההכרזה על הזוכה בפרס נובל לשלום, חשש בנורבגיה: אם טראמפ לא יזכה הוא יטיל מכסים גבוהים או יכריז על נורבגיה כ"מדינת אויב"

הנשיא טראמפ אמר כי יגיע למצרים לחתום על ההסכם לסיום המלחמה וציין כי החטופים ישוחררו בשבוע הבא, "זה מורכב להגיע אל כולם".

הישוב איתמר ביקש משרי עוצמה יהודית למנוע את שחרור רוצחי משפחת פוגל ולמנוע ממחבלים משוחררים לחזור לאזור גב ההר בשומרון.

ניסיון מצד קבוצת ערבים ואנרכיסטים לקיים מסיק לא מתואם בחוות צפנת סמוך לתפוח נבלם בידי תושבים וכוחות הביטחון.

הרמטכ"ל זמיר סייר ברצועת עזה עם בכירי צה"ל, עמד על מוכנות הכוחות ואמר כי "המעשה הצבאי הביא להישג המדיני".

ד"ר מוטי קידר מעלה שאלות קשות על אופן ניהול המו"מ ללא דרישת שמות המוחזקים בידי חמאס ומצבם, ומתריע מחטיפות נוספות, והפעם באיו"ש.

מדוע במידה והייתי שר הייתי מצביע בממשלה בעד ההסכם למרות שיש בו גם בעיות רבות?

תנועת ההתיישבות 'נחלה' תקפה בחריפות את עסקת החטופים וטענה כי מדובר ב"הסכם כניעה מסוכן".

מרילין בר-און, אמו של רס"ן משה אברהם בר-און ז"ל, שנפל בקרב בשג’אעיה, משתפת במכתב אישי ומרגש את כאבה, אמונתה ובקשתה לעם ישראל

רות יוגב, אלמנתו של אברהם אזולאי שנפל בעזה, מגיבה לעסקה להשבת החטופים ומדגישה את הצורך בהשלמת המשימה.

הפרשן הפוליטי עמית סגל סבור כי ההסכם להשבת החטופים במסגרת מבצע "שבים לגבולם" מממש כמעט לחלוטין את יעדי המלחמה שנקבעו בתחילתה.

ראש עיריית ירושלים קושר בין צעדת ירושלים הממשיכה ומתקיימת כמסורת על אף הקושי, לבין שובם של החטופים ואחדות ישראל.

אביו של החטוף איתן מור, צביקה מור, פנה למשפחות השכולות והודה להן על עמידתן האיתנה שאפשרה, לדבריו, את שחרור כלל החטופים יחד.

סיפורים, ציטוטים, ושיעורים שנצרבו בלב: הרב נתנאל יוסיפון ראש ישיבת נתניה מספר על דמותו של רבו הרב אברהם שפירא זצ"ל.

הפרשן לענייני ערבים צבי יחזקאלי אומר כי לצד השבת החטופים שמעוררת שמחה רבה - חמאס השיג הישגים רבים על חשבונה של ישראל.

עם שובם יהיו החטופים זכאים למענק התארגנות ראשוני של 60,000 שקלים. כן יהיו זכאים לקצבה חודשית של 9,000 שקל לכל החיים.

ענת, אימו של מתן אנגרסט שנחטף ב-7 באוקטובר ומוחזק בשבי חמאס, שוחחה עם ערוץ 7. "עדיין לא מעכלת, יש כל כך הרבה מה להשלים"

עשרות אלפים מטיילים הגיעו עד כה לאתרי הטבע והמורשת בשומרון. 8,000 השתתפו אתמול בצעדת השומרון בקריאה לריבונות

האב השכול על העסקה לשחרור החטופים: "מה שיקרה בימים הקרובים הוא רק בזכות בנינו ובנותינו, עצרו את ההודאה המיותרת לטראמפ"

"יוסף חיים היה נשמה גבוהה, מורה לחיים ובן למשפחה של חסד" - הרב חן קורקוס נפרד מהחייל שנהרג בשוגג בקריית ארבע

לאסלו קרסנהורקאי קיבל את הפרס היוקרתי על יצירה "חזונית ומרתקת, המשלבת אימה אפוקליפטית עם אמונה בכוחה של האמנות"

הרב שמואל אליהו הציג תחושות מעורבות ביחס לעסקה - שמחה על השבת החטופים מחד, וגם כאב על המחבלים שמשתחררים ועל החטופים שאינם חיים.

ראש ישיבת הכותל הרב ברוך וידר מתייחס לעסקת החטופים ומדגיש את האחדות הלאומית, לצד הכאב על המחיר הכרוך בה.
