עיריית עזה דורשת להאיץ את שיקום העיר
צוותי העירייה כבר החלו לפנות את הרחובות הראשיים כדי להקל על תנועת התושבים וחזרתם לבתיהם או לאזורי מגוריהם הקודמים.
צוותי העירייה כבר החלו לפנות את הרחובות הראשיים כדי להקל על תנועת התושבים וחזרתם לבתיהם או לאזורי מגוריהם הקודמים.


אלפי בעלי עסקים חוזרים עכשיו לשגרה עם יומן ריק וחוסר ודאות. מנטור העסקים גבי דניאל חושף: יש דרך מדויקת למלא את היומן תוך 30 יום

קובי כלפון, אביו של שורד השבי שגב כלפון, מסר הצהרה מבית החולים שיבא בתל השומר לאחר השבת בנו ופתח בברכת "שהחיינו".

ד"ר עינת וילף קוראת לשינוי תפיסה: "האידיאולוגיה הפלשתינית הרואה בנו נטע זר למות. ניתן והכרחי להרוג אותה".
בעקבות הפרעה לנאום נשיא ארה"ב במליאת הכנסת, הגיש ארגון בצלמו תלונה לועדת האתיקה כדי שיוטלו סנקציות על הח"כים המפריעים.

הרמטכ"ל, אייל זמיר, נפגש היום (רביעי) עם שורדי השבי מתן אנגרסט ואיתן הורן בבית החולים איכילוב. "לאורך כל הדרך הייתם לנגד עיני"

הנשיא טראמפ הודה כי חבילת סיוע כלכלית נועדה לסייע לנשיא ארגנטינה, חאבייר מיליי, לנצח בבחירות לפרלמנט

צביקה מור, אביו של איתן ששב מהשבי, מסר הצהרה לגבי מצבו של איתן מאז חזרתו. "הוא מתחזק ואנחנו בטוחים שישלים את החזרה לעצמו".

בהר הרצל בירושלים נערכה הלוויתו של סרן דניאל פרץ ז"ל שגופתו הוחזרה משבי חמאס במהלך שמחת תורה.

השר איתמר בן גביר נשא דברים הערב (רביעי) באזכרה שנערכה לחלל החטוף שהוחזר לישראל אוריאל ברוך ז"ל. "אסור למחבלים לצאת חיים"

משפחתו של שורד השבי מסרה מבית החולים בילינסון: "אחרי למעלה מ-700 ימים בדממת המנהרות, המנגינה שלו חזרה להדהד"

אגף הכלכלן הראשי קובע כי עלות ההטבה בשנת 2024 עמדה על כ-10.7 מיליארד שקלים ובעלי הקרנות הם בעיקר מהשכבות החזקות

באכסניית בית וגן בירושלים נערך הערב (רביעי) אירוע אזכרה במלאת שנתיים לנפילתו בקרב גבורה של מח"ט הנח"ל אל"מ יהונתן שטינברג הי"ד

היועמ"שית הזהירה את השר כ"ץ כי סירוב לחתום על תעודת חיסיון לגבי גוטליב עלול להוות ניצול לרעה של סמכותו. הח"כית הגיבה בציניות

ח"כ לשעבר יהודה גליק שלח מכתב חריף למפכ"ל ולשר לביטחון פנים לאחר שהורחק מהר הבית לחצי שנה. "לא מבקש חסד או רחמים אלא צדק"

לפי הדיווח שמונה לוחמי שב"ס הכו את המחבל הבכיר במהלך העברתו בין בתי סוהר. ברגותי איבד את הכרתו וארבע מצלעותיו נשברו

למרות הירידה בחישוב שנתי עלה המדד ב-2.5%. מגמת הירידות ניכרת גם במחירי הדיור שירדו בשיעור דומה למדד.

ח"כ שמחה רוטמן קרא לחברי הכנסת החרדים לתמוך בהצעת החוק לפיצול תפקיד היועצת המשפטית לממשלה.

בית משפט בפנסילבניה גזר אתמול עונש של 25 עד 50 שנות מאסר על גבר שהצית את מעון המושל היהודי של המדינה בחג הפסח האחרון.

עיריית בני ברק תפעיל גם השנה מבצע ייחודי לפינוי הסכך שייאסף בנפרד ויעבור טיפול הלכתי מיוחד באתר החירייה

בקואליציה עמלים על הצגת טיוטת חוק ראשונית שתאפשר לחברי הכנסת של ש"ס לחזור לשולחן הממשלה

שעות לפני הלווית בנו, שגופתו הוחזרה משבי חמאס, שוחח הרב דורון פרץ עם ערוץ 7. "מרגיש כמו ניתוח בלי הרדמה, אין משהו שמגן עלייך"

בישראל טוענים כי חמאס מסר ב"טעות" גופה פלסטינית במקום חלל חטוף, אך לפי פרסומים ערביים מדובר ככל הנראה בצעד מכוון.

נשיא המדינה יצחק הרצוג נשא דברים היום (רביעי) באזכרה לאלחנן קלמנזון ז"ל ופנה לבני משפחתו: "חייתם עם גיבור ישראלי"

מישל אילוז, ספד לבנו גיא, שגופתו הושבה מידי מחבלי חמאס במהלך ההלוויה שנערכה בבית העלמין ברעננה. "רצחו לי את הנשמה והלב".

ישנה חשיבות מכרעת למאבק האזרחי בעד החטופים, ובו זמנית למאמץ ללחץ הצבאי הנחוש על חמאס לכל אורך המלחמה.

תמי ברסלבסקי סיפרה על התנאים הקשים שבהם שהה בנה רום בשבי הג'יהאד האיסלאמי. "ההתעללויות בו גברו בחודשים האחרונים", אמרה.

מול קמפיין משומן של מטה החטופים, צביקה מור, דיצה אור ושאר חברי פורום תקווה היו מגדלור מוסרי שהאיר לעם ישראל בשעתו הקשה.

יוני איתן, אביו של סגן נתנאל איתן ז"ל, לוחם ומפקד ביחידת החילוץ 669 שנפל בקרב בעזה, מספר על האובדן הכבד והדרך לשמור על התקווה.

שוטרי תחנת זבולון עצרו סבתא של פעיל ימין שנמצא במעצר בית לילי לאחר שאיחר לשוב בשל תקלה ברכב. עו"ד עדי קידר: "פגיעה בזכויות"

הקפות שניות מרגשות נערכו בכיכר החטופים לכבוד השבים מהשבי, בהשתתפות ראש העיר ומשפחות. "כיכר האור, של שמחה, של אהבה, של חיבור".

נשיא המדינה יצחק הרצוג שוחח היום (רביעי) עם מתן אנגרסט, ששוחרר משבי חמאס חזרה ארצה למשפחתו.

עמית הלוי הסביר בערוץ 7 כי ישראל טרם ניצחה את חמאס, וקרא לתיקון יסודי בצבא ובמדיניות כדי להשיג הכרעה ברורה.

נשיא רוסיה נפגש עם נשיא סוריה במוסקבה לביקור עבודה ראשון, במהלכו ביקש את הסגרתו של בשאר אל־אסד

בישיבות הציונות הדתית רקדו בהקפות שניות לכבוד שחרור החטופים כאשר השיר המרכזי היה 'ופדוי ה' ישובון ובאו לציון ברינה'

בדיון חירום בוועדת החוץ והביטחון דווח כי צה"ל מפיל מחצית מהרחפנים המוברחים ממצרים. נתניהו הורה להגיש המלצות תוך חודשיים.

הצעת נישואין באשקלון היא בדיוק אחד מהרגעים האלה: שילוב מושלם בין רומנטיקה, ים, ושקט שמאפשר לאהבה לדבר בקול רם.

שני הרוגים ושני פצועים במצב אנוש כתוצאה מירי, שבוצע היום (רביעי) לעבר רכב בכביש 443 ליד מתקן אדם וצומת גינתון.

פסטיבל הקולנוע שומרון ייפתח ביום רביעי באריאל עם הקרנות בכורה, מחווה ליהורם גאון ופעילויות תרבותיות ברחבי השומרון.

הצעיר נעצר לאחר שכתב בפוסט בחשבון האינסטגרם שלו על ראש הממשלה נתניהו: "בא לי לטבוח בו עם אקדח".

אבי אוחנה, אביו של יוסף חיים ששוחרר משבי חמאס, סיפר בריאיון על הנס הגדול, על כוחות האמונה ועל מה שהחזיק את בנו בחיים.

אשר פדי, מהמתופפים האגדיים בישראל, הלך לעולמו בגיל 55 לאחר מחלה. אמנים רבים ספדו לו והגדירו אותו "חבר ואח לדרך".

למה הפנטזיות שלנו על בן הזוג המושלם מונעות מאיתנו למצוא אושר אמיתי? סיפורים מהשטח על זוגות שמצאו אהבה דווקא במקום הכי בלתי צפוי

שורד השבי בר קופרשטיין העניק לשר הביטחון ישראל כ"ץ צמיד עם הכיתוב: "תמיד בידיים של בורא עולם", במהלך ביקור בבית החולים תל השומר

ראש הממשלה בנימין נתניהו ביקש מהשופטים לקצר את עדותו עקב ברונכיטיס. השופטים נעתרו והעדות הופסקה מוקדם מהצפוי.

נשיא המדינה יצחק הרצוג ורעייתו מיכל נפגשו עם שורדי השבי גלי וזיו ברמן בבית החולים שיבא בתל השומר.

האחים איתן ונווה פלדמן שחררו שיר חדש בשם "מרחוק יבואו", בעקבות בשורת חזרת החטופים לישראל.

יונתן בוזגלו, תלמיד ישיבת ההסדר קרני שומרון ולוחם הנח"ל, שב לישיבה עם בובת ספר תורה שמצא בבית מחבל בעזה

יצחק דדון מבקר את ההתנהלות של חלק ממשפחות החטופים עם שחרור יקיריהן, ומתריע מפני כפיות טובה כלפי חיילים, הנהגה ומדינה.

אבי אוחנה, אביו של יוסף חיים ששוחרר משבי חמאס, סיפר על הרגע שבו חיבק את בנו ועל התפקיד שחשש לחשוף.

משפחתו של ביפין ג'ושי ז"ל, האזרח הנפאלי שנחטף ונרצח בשבי חמאס, פרסמה הודעת פרידה נרגשת לאחר השבת גופתו לישראל.

בוועדת החוץ והביטחון נערך דיון חירום בעקבות עלייה בהברחות הנשק מגבול מצרים באמצעות רחפנים. סוכות הזהיר כי מדובר באיום קיומי.

מפקד הגיס הצפוני היוצא האלוף דן גולדפוס נאם באירוע בקריה ואמר כי "המראה של החטופים החוזרים מהשבי מדגיש את היום הנורא בו נכשלנו"

במכון לרפואה משפטית באבו כביר התברר כי אחת מארבע הגופות שמסר חמאס לישראל אינה של חטוף, אלא של עזתי.

הדרכון הישראלי איבד גישה ללא ויזה לחמש מדינות והידרדר למקום ה-20 בדירוג הדרכונים החזקים בעולם של חברת הנלי ושות'.

האסיר המשוחרר נאג'י אל-ג'עפרי סיפר כי בכלא הישראלי אכל רק "שתי פרוסות טוסט ביום". לדבריו, "זה היה המזון היחיד".

במסר שפרסם, הדגיש הרב גולדשמידט את האחדות שהתגלתה בעם היהודי ברחבי העולם: "העצב שלנו מתמזג בשיר, ודמעותינו בתודה"

שר התקשורת שלמה קרעי הגן על החלטה שלא להזמין את נשיא בית המשפט העליון והיועצת המשפטית לנאום של טראמפ בכנסת

בהתאם להערכת המצב, הרמטכ"ל אייל זמיר אישר את פתיחת חוף זיקים לציבור החל ממחר יום חמישי.

אביו של סמ"ר עמית בונצל ז"ל שנפל בקרב ברצועת עזה פרסם מכתב חריף לאביו של שורד השבי נמרוד כהן, "לא אשתוק לך יותר".

חגי אנגרסט, אביו של מתן ששב מהשבי, סיפר כי בנו התפלל שלוש פעמים ביום באמצעות סידור שקיבל מידי בכיר חמאס.

ראש הממשלה בנימין נתניהו ורעייתו שרה הגיעו לבית החולים בילינסון ונפגשו עם החטופים ששבו לישראל.

גופתו של החייל החטוף תמיר נמרודי ז"ל שהוחזרה משבי חמאס בעזה זוהתה הבוקר (רביעי) במכון לרפואה משפטית באבו כביר.

מקווה "מעיין דורית" בנתיבות זכה בתואר הצטיינות במיזם "מיי מקווה" של "עתים". מהו המיזם וכיצד הוא יכול לשדרג את חווית הטבילה?

שר המשפטים יריב לוין הודיע כי יקדם את הצעת החוק של ח"כ קלנר, שתאפשר לשר הביטחון לדחות דיונים בעדות ראש הממשלה.

הזמר בן צור מוציא סינגל חדש בשם "שהשם ישמור עלייך", המשלב טקסטים על אמונה, חיי זוגיות והודיה לבורא עולם.

מכון עומק הקשר פותח את ההרשמה לקורסים הבאים - לנשים, גברים ונשות מקצוע. ההרשמה בעיצומה

בין אם אתם מעדיפים אתר נופש על חוף הים, מלון במרכז העיר הפיליפינים מציעים מגוון רחב של אפשרויות שיתאימו לכל העדפה

שינה טובה היא לא רק מנוחה, היא הבסיס לאנרגיה, למצב רוח ולבריאות שלנו.

בבית החולים שיבא התקיים מפגש מרגש בין אלקנה בוחבוט, שחזר משבי חמאס, לבין מאור כהן, "איש הלגו" של עזר מציון.

עשרות מפגינים המתינו מחוץ לבית המשפט וקראו "בושה" לעבר חברי הכנסת והשרים שהגיעו למקום לתמוך בראש הממשלה.

שורד השבי אבינתן אור שלח לחבריו סרטון ראשון: "רגע, זה מצלם עכשיו? אני לא יודע מה זו הטכנולוגיה הזו, הייתי בנתק שנתיים"

ירון אור, אביו של שורד השבי אבינתן אור, סיפר כי בנו ניסה לברוח משבי חמאס - ונענש באכזריות. לדבריו, אבינתן הוכה ונכלא בכלוב צר.

אמו של סגן נוה לקס ז"ל סיפרה על חג שמחת תורה שהפך ליום זיכרון, על שחרור החטופים ועל תחושת האחריות הלאומית.

מיה רגב, שפגשה את גיא אילוז בעזה וסיפרה למשפחתו על רגעיו האחרונים, ספדה לו עם השבתו לישראל.

ראש הממשלה נתניהו הזהיר בריאיון לרשת CBS האמריקנית כי "התנאים ברורים, חמאס חייב לוותר על הנשק".

בת חן וייל, מדריכת כלות ומייסדת קהילת "להיות אישה" מספרת על תחילת דרכה, השליחות שצמחה ממשבר אישי, ותוכנית ייחודית לזוגות צעירים

רובי חן, אביו של החטוף החלל איתי ז"ל, מודאג מאוד מהתנהלות חמאס ומהעובדה שארגון הטרור הרצחני מנסה לעכב שחרור חטופים חללים.

במכון לרפואה משפטית באבו כביר זיהו הלילה את גופותיהם של החייל החטוף תמיר נמרודי, איתן לוי ושל החלל החטוף אוריאל ברוך מגבעון.

"אנחנו צריכים להגיע לנפש העדינה שלו ולרפא אותו", אומר אביו של שורד השבי, "סיוט אחד נגמר, אנחנו עומדים בפני דרך חדשה".

דני מירן, שבנו עמרי חזר בערב שמחת תורה משבי חמאס אחרי שנתיים, השתתף בהקפות השניות בכיכר החטופים ושוחח עם ערוץ 7.

הרב מרדכי יוסף הכהן זצ"ל, רב מקומי בטבריה המכהן כראש כולל בעיר, נפטר במהלך חג שמחת תורה. בן 61 היה בפטירתו.

מתנדב הצלה מבני ברק נפגע הלילה באורח קשה כשרכב על אופנוע לכיוון אירוע חירום בכביש 4.

בית הכנסת "שלום לבחאר" בבירת אלג'יריה נהרס בימים האחרונים לאחר שהרשויות טענו לסכנת קריסה

ג'ורדן ריצ'רדסון מיורקשייר מואשם בהכנות לביצוע מתקפת טרור. "לזרוק רימונים לתוך הקהל, לירות בעוברי אורח"

בריאיון ל-MSNBC נשאלה הסגנית לשעבר של נשיא ארה"ב על פעולות ישראל בעזה וקראה "לבחון בכנות את השאלה".

תושבי צפון השומרון קיימו הקפות שניות מרכזיות ביישוב ריחן - ליד ביתו של נדב מירן, אחיו של שורד השבי עמרי מירן ששוחרר בערב החג.

"לא יהיה חמאס בעזה, לא יהיה איום על אזרחי ישראל בעזה ותהיה התיישבות יהודית בעזה - כי זאת ארץ ישראל וזה שלנו".

השר אופיר סופר שוחח עם ערוץ 7 בהקפות שניות בבית החולים שיבא תל השומר יחד עם תלמידי ישיבת גבעת שמואל. "לחזק את האחדות"

דובר צה"ל הודיע כי ארבעה ארונות של חללים חטופים הועברו לידי הצלב האדום בתוך רצועת עזה והם בדרך לכוח צה"ל שיחבור אליהם.

ראש הממשלה ורעייתו הגיעו לבילינסון ופגשו את שורדי השבי אבינתן אור, איתן מור, אלון אהל, גיא גלבוע-דלאל ואביתר דוד.

"ברוך השם, איתן יותר טוב, אני יכול להגיד אחרי 24 שעות, איתן כבר יותר טוב, ממש מתקדם. ברוך השם, טוב, יש עדיין קצת עבודה"

משפחתו של שורד השבי אלון אהל סיפרה שלאורך מרבית תקופת השבי הוא הוחזק באותה מנהרה, כשהוא כבול בשלשלאות וסובל מכאבים.

צפו בהקפות בשניות מהיכל בית המדרש בישיבה הגבוהה בבית אל. במקביל נערכות בכל רחבי הארץ הקפות השתתפות רבבות.

נשיא ארה"ב טראמפ: אם חמאס לא יתפרק מנשקו - אנחנו נפרק אותם מנשקם. הם יודעים שאני לא משחק משחקים.

אבי אוחנה, אביו של יוסף חיים אוחנה ששב מהשבי, נשא דברי תודה והתרגשות: "שובו של יוסף חיים הוא בעינינו מופת של רחמי שמיים".

אבינתן היה מבודד לחלוטין. במשך שנתיים שלמות - הוא לא פגש חטופים אחרים וידע מעט מאוד על מה שקרה בארץ מאז 7 באוקטובר.

רבקה בוחבוט הודתה לכל מי שסייע להשיב את בעלה אלקנה מהשבי: "זהו הניצחון האישי שלי"

רב היישוב ברוכין בשומרון ורב בישיבת מעלה אליהו, הרב מאיר הילביץ, ביקר בחריפות את קיום התפילות בכיכר החטופים בתל אביב

לשורד השבי מקסים הרקין היה חשוב להעביר מסר של תודה לעם ישראל, "הפייט שעשיתם בשבילי, אין לזה מחיר - אני חייב לכם את החיים שלי".

ישי מירן לביא, אשתו של עמרי מירן, סיפרה בהתרגשות על הפגישה המחודשת של בנותיהם עם אבא לאחר 738 ימים.

החברים הכי טובים, אביתר דוד וגיא גלבוע דלאל, שנחטפו ביחד ממסיבת הנובה והיו ביחד רוב ימי השבי, התאחדו בבית החולים בילינסון.

במתקפת הסייבר הושגו נתונים מחברות המסונפות למשרד הביטחון שפעלו במסווה של תעשיות אזרחיות ותוכניות לפיתוח אמצעי לחימה.

צפו בהקפות השניות הנערכות בלב תל אביב על רקע השבתם של 20 החטופים מידי הארגון הרצחני לשטח ישראל.

עסקת החטופים מסמנת את סיומה של תקופה קשה - ותחילתה של עידן חדש שבו ישראל יצאה חזקה, משוקמת, מרתיעה ובעיקר - מנוהלת ביד בטוחה.

מאות חוגגים צעדו ממאהל ההתיישבות באנדרטת החץ השחור עד לגדר עזה, ורקדו עם ספרי התורה בדרישה לשוב ולהתיישב בחבל עזה.

קיימת נכונות להעביר את השלטון לוועדה עליה יסכימו הארגונים הפלסטיניים,ועד אז לא יהיה שינוי במצב הקיים

נשיא המדינה יצחק הרצוג התייחס לאי-הזמנת נשיא בית המשפט העליון יצחק עמית והיועצת המשפטית לממשלה גלי בהרב-מיארה מנאום טראמפ.

כל החטופים סבלו מתת-תזונה, ומרביתם הורדו אל המנהרות אחרי "מבצע ארנון"

כריסטיאן אמנפור, מגישה וכתבת בכירה ברשת האמריקאית, אמרה על שחרור החטופים: "החטופים הישראלים קיבלו יחס טוב יותר מעזתים".

אילן דלאל סיפר לכאן חדשות מבית החולים בילינסון על היממה הראשונה של גיא חזרה בישראל, ועל אות החיים שקיבלו ממנו לפני חודשיים

זמן קצר לאחר ששוחרר מהשבי, בירך שורד השבי יוסף אוחנה ברכה על נטילת לולב וברכת שהחיינו יחד עם אביו שהתרגש מהמעמד

ארגון הטרור הודיע למתווכות שיחל בהעברת ארבעה חטופים חללים בשעה 22:00, ובישראל נערכים.

בעקבות העברת 4 גופות בלבד בניגוד להסכם, בישראל החליטו לצמצם את הכנסת הסיוע ההומניטרי לעזה ולמנוע יציאת עזתים למצרים

במרכז הלאומי לרפואה משפטית זוהו היום (שלישי) החללים גיא אילוז, ביפין ג'ושי יוסי שרעבי וסרן דניאל פרץ.

לאחר שמגפת הקורונה גרמה לצניחה בתוחלת החיים, מחקר חדש מעלה כי היא עלתה בחזרה לרמה שלפני המגפה.

בכיר בחמאס טוען ל"ניצחון" במלחמה למרות שהעובדות ההיסטוריות מלמדות על התקפלות של חמאס מהתנאים המהותיים שהציגה מאז תחילת המלחמה.

משפחתו של החטוף יוסי שרעבי אישרה כי גופתו הוחזרה לישראל והוא זוהה באופן רשמי במכון לרפואה משפטית.

תחרות הסוכות הצה"ליות של ארגון צל"ש קיבלה תפנית ותנופה בימי המלחמה הללו. קבלו הצצה על כמה מהסוכות. לזכרם של שניים מגיבורי ישראל

שורדת השבי, שחולצה מעזה ביוני 2024, התאחדה סוף סוף עם בן זוגה שנחטף יחד איתה מפסטיבל נובה וששוחרר אתמול משבי חמאס

"לפני החג קניתי ארבעת המינים ליוסף חיים והתפללתי לקב"ה שהוא יזכה לברך עליהם עוד במהלך החג. השם שמע את תפילתי"

הרב יצחק זילברשטיין פסק כי אין להפסיק את אמירת פרק התהילים המיוחד שנהוג לומר מפרוץ המלחמה. "זקוקים לרחמי שמים"

טל קופרשטיין, שנפצע בתאונת דרכים והפך לסיעודי לפני שבנו בר נחטף מהמסיבה ברעים, התרגש בעקבות שחרורו מהשבי.

ראש מועצת שומרון יוסי דגן קורא לנשיא ולשר המשפטים בעקבות שחרור מחבלים, להעניק חנינה גם לאסירים יהודים ביטחוניים.

אהרון מזרחי נפטר היום לאחר שנפצע מפגיעת טיל איראני בביתו לפני 4 חודשים. זוגתו אתי כהן אנג'ל ז"ל נרצחה גם היא מפגיעת הטיל.

ההיסטוריון הישראלי-אמריקני פרופ' יואל מוקיר זכה בפרס נובל לכלכלה, יחד עם הכלכלן הצרפתי פיליפ אגיו והכלכלן הקנדי פיטר הוויט

ראש ישיבת הגולן, הרב מנוביץ, מתאר כיצד עולם התורה הציוני חווה קומה חדשה של עבודת ה', נוכח אתגרי התקופה.

צפו: שורד השבי יוסף חיים אוחנה במפגש ראשון מרגש עם אביו, אבי אוחנה שזעק "שמע ישראל השם אלוקינו השם אחד".

שלט נגד העלייה להר הבית בחול המועד עורר תגובות נזעמות מצד פעילים.

נשיא ארה"ב דונלד טראמפ פנה לנשיא המדינה הרצוג: "למה שלא תיתן לנתניהו חנינה? סיגרים ושמפניות, נו באמת", חברי הכנסת הריעו.

במטה פנו לממשלה כדי לפעול באופן מיידי לשינוי מספר החללים שיוחזרו לישראל: "המשפחות ביגון עמוק, על המתווכות לאכוף את תנאי ההסכם".

אחרי שנתיים בשבי, חזר - בדיוק ברגע שנחזה מראש: הסיפור המרגש של משפחת אנגרסט

השר עמיחי אליהו: תא"ל במילואים גל הירש פתח כל בוקר במו"מ בארבעת המינים כסמל לשמחה ולחיבור לעם ישראל.

"אני רוצה להודות לאדם אמיץ מאוד ופטריוט שהשותפות שלו אפשרה לזה לקרות - אתם יודעים על מי אני מדבר, יש רק אחד: ראש הממשלה נתניהו"

לפחות 27 בני אדם נהרגו בעימותים אלימים בין אנשי החמאס שחזרו לעזה, לבין המיליציות החמושות המתנגדות להם.

חברי הכנסת והנשיא טראמפ הריעו לארי שפיץ שנפצע באורח אנוש מפיצוץ מטען בשכונת זייתון בעזה לפני חצי שנה ואיבד את ידו ושתי רגליו.

צפו במפגש הראשון והמרגש של עינב צנגאוקר עם בנה מתן עליו נלחמה במשך שנתיים והפכה לסמל בכיכר החטופים.

נתניהו אמר לנשיא ארה"ב דונלד טראמפ במליאת הכנסת: "ביום המרגש הזה שיחקק בתולדות עמנו, וגם אתה הנשיא תחקק בתולדות עמנו".

חברי כנסת, בני משפחות שכולות וראשי מועצות ביו"ש שוחחו עם ערוץ 7 בכנסת לקראת נאום טראמפ על הרגשות המעורבים כלפי העסקה.

אם הביקור אכן יתקיים, זו תהיה הפעם הראשונה בה נשיא אינדונזי מכהן יגיע לישראל מאז העצמאות של שתי המדינות

אנחנו היום נמצאים ברגע כזה בהיסטוריה. ביום הזה, כשהחטופים יחגגו עם משפחותיהם ועם ישראל כולו ישמח בשובם

במוזיאון ישראל נבנתה סוכת זיכרון מיוחדת לזכרם של רס"ר (במיל') איל מאיר ברקוביץ ורס"ר (במיל') גל מאיר איזנקוט הי"ד שנפלו במלחמה.

אחרי שיחה ראשונה מאז פרוץ הלחימה בין ראש הממשלה לבין נשיא מצרים, הוזמן נתניהו להשתתף בפסגה בחסות מצרים ובהובלת ארה"ב

היום אני כואב את כאב המשפחות השכולות שבניהן נפלו בקרב בידיעה שהם מסתכנים כדי לחסל את מערכת הסבבים וליצור מציאות חדשה.

משפחתו של אבינתן אור, ששב הביתה לאחר שנתיים, פרסמה הודעת הודיה מרגשת: "נחבק את אבינתן, נחגוג את הניצחון ונחזק את התקווה"

20 החטופים החיים שוחררו אחרי שנתיים בשבי חמאס ברצועת עזה. שורדי השבי ייפגשו עם קרוביהם בבסיס רעים ומשם יועברו לבתי החולים

משפחתו של שורד השבי איתן מור פרסמה הודעה לרגל שובו הביתה משבי "ראינו אותך בפעם האחרונה בהושענא רבה לפני שנתיים, מחבקים אותך"

בני הישיבות שהתגייסו במרץ 2024 היו אמורים להשתחרר לפני כשלושה חודשים אך שירותם הוארך עקב המלחמה. כעת שוקלים בצה"ל לשחרר אותם.

הרב רא"ם הכהן, אמר כי בשמיעת הבשורה על הצלת החטופים יש לברך בשם ומלכות "שהחיינו" ועל שחרור המרצחים "דיין האמת".

חבר מועצת הרבנות הראשית, הרב אליעזר שמחה וייס, שיגר מכתב תמיכה לראש הממשלה נתניהו: "שריקת הבוז לנתניהו - פוצעת את לב האומה".

השליח המיוחד של ארה"ב למזרח התיכון שיבח את החזרת החטופים והודה לנשיא טראמפ, אך הבהיר כי גם ברגעי הקלה וכאב יש לזכור את החללים

נשיא ארה"ב דונלד טראמפ בביקור מיוחד במליאת הכנסת במהלכו יישא נאום לרגל שובם של החטופים משבי חמאס. צפו

אחרי 730 ימים בשבי שוחח אלקנה בוחבוט עם אימו רוחמה טרם שוחרר מהשבי ואמר לה: "הכל בסדר, תרגעו". צפו בשיחה המרגשת

יו"ר ועדת החוקה, ח"כ שמחה רוטמן, הגיע לכנסת הבוקר (שני) ושוחח עם ערוץ 7 לקראת נאומו של נשיא ארה"ב דונלד טראמפ בכנסת.

ראש הממשלה בנימין נתניהו ורעייתו שרה, יחד עם נשיא המדינה יצחק הרצוג ורעייתו מיכל, מקבלים את נשיא ארה"ב דונלד טראמפ בנתב"ג

סאלח אל-ג'עפראווי, שפרסם סרטוני תעמולה בעזה ותמך בחמאס, חוסל אתמול בעיר עזה בידי חמולת דע'מש. לפי הדיווחים, נורה בחזהו 7 פעמים

עינב צנגאוקר שוחחה לראשונה עם בנה מתן: "אתה בדרך הביתה! אתה בא הביתה חיים של אמא, נגמר המלחמה. חיים שלי אני מחכה לך". צפו

שר הביטחון שיגר איגרת למשרתי צה"ל בסדיר, קבע ומילואים: ההישג נישא על כתפיכם, אך המאבק נמשך לעיצוב מציאות חדשה בעזה

השרה גילה גמליאל שוחחה הבוקר (שני) עם ערוץ 7 והצהירה כי השבת החטופים לא מסיימת את המלחמה נגד חמאס.

כמו רבים אחרים, גם אני מצטרף לשמחה, לריקודים ולהנפת הדגלים, ואין בי קנאה על שההוא ניצל ובני לא זכה.

מדוע ביום הושענא רבה אנחנו מגיעים לבורא דווקא עם המין הכי פחות "פופולרי'', וכיצד ניתן להוסיף לקח מכאן לקראת שובם של אחינו?

בריטניה הודיעה כי תארח ועידה בינלאומית, בהשתתפות הרשות פלסטינית ומדינות אירופה, וכן הבנק העולמי.

פירוז הרצועה איננו סיסמה ואיננו נספח קוסמטי להסכם. הוא תנאי הכרחי וקיומי. ישראל צריכה לעשות הכל לעצירת ההתעצמות המחודשת של חמאס

לא היינו ראויים לנס של שחרור חטופינו בחיים בלי עסקה, שתביא לרציחות ולחטיפות בעתיד. מה עלינו לעשות כדי לתקן?

במהלך התפילה המיוחדת שמתקיימת במתחם הנובה בהובלת פורום תקווה ואיגוד רבני קהילות שרו המשתתפים "שערי שמיים פתח". צפו

היכן אנחנו נמצאים על ציר הגאולה? הניסים שראינו מרגישים כמשהו שמעבר לטבע, ולצד שחרור החטופים, בחג הסוכות נשיא גוי עולה לירושלים

ראש הממשלה ורעייתו השאירו פתק אישי לחטופים השבים מעזה. "חיכינו לך, מחבקים אותך".

תפילה אחרונה להשבה בטוחה של החטופים: אלפים, ביניהם בני משפחות שכולות ובכירים מארה"ב שמתלווים לביקור הנשיא טראמפ.

אלפי בני אדם התקבצו הבוקר (שני) בכותל המערבי לתפילת הושענא רבה ולהודיה על שחרורם הצפוי של החטופים. צפו

התפילה המיוחדת מתקיימת בהובלת פורום תקווה ואיגוד רבני קהילות בהשתתפות משפחות שכולות, לוחמי מילואים והשר עמיחי אליהו.

כשתגיע הבוקר למשכן הכנסת בירושלים, ידרכו רגליך במקום שעצם קיומו הוא נס היסטורי

האשליה כאילו ניתן לקבל ניצחון מוחלט במובן הרחב של המילה - מטעה ומפילה אותנו בפח. המלחמה הזו הגיעה לשלב ניצחון חשוב מאוד.

הרצוג יעניק לטראמפ את "עיטור הנשיא" על תרומתו להסכמים ההיסטוריים ותמיכתו הבלתי מתפשרת בישראל.

הממשלה אישרה תיקונים משמעותיים ברשימת המחבלים שישוחררו במסגרת העסקה.

הנשיא האמריקני צפוי לנחות סמוך לשעה תשע בבוקר ולנאם בכנסת ב-11:00. הוא גם מתכוון להיפגש עם חלק מהחטופים

משה אור, אחיו של החטוף אבינתן, סיפר על התחושות לקראת המפגש הראשון עם האח שישוב מהשבי.

הזמר והיוצר שלומי שבת סיים את ההצגה המבוססת על שיריו במשכן לאמנויות הבמה באשדוד בהקדשה מרגשת לחיילים ולחטופים.

בכיר הזרוע הצבאית של חמאס, מחמוד קוואסמה, ישוחרר בעסקה. לשרי הממשלה הוסבר כי הוא "קידם פעילות צבאית מול יהודה ושומרון".

פעילי "הכנופיות" נקראו להסגיר את עצמם למנגנוני הביטחון במשך שבוע החל מ-13 באוקטובר.

חברת הכנסת סון הר-מלך הסבירה מדוע לא תשתתף בישיבה בכנסת בה ינאם הנשיא טראמפ. "הסכם מביש, הדבר שהכי נעדר ממנו הוא שלום וביטחון"

בישראל נערכים לפרובוקציות של חמאס במהלך הלילה הקרוב ועד לשחרור בפועל של החטופים מהשבי.

מירב לשם-גונן אמה של רומי שחזרה מהשבי חושפת בריאיון לערוץ 7 את תחושותיה: בין שמחה עזה לכאב צורב.

עוז אלטמן, נגן בן 18, מספר בראיון חג באולפן ערוץ 7 על הכלי הייחודי קאנון, על היצירה האישית ועל ההרכב המשפחתי.

שני אזרחים ברזילאים ששהו באורלנדו באופן בלתי חוקי נעצרו לאחר שתכננו, על פי החשד, להצית ולפוצץ את בית חב"ד במקום

כמיטב המסורת הנמשכת למעלה מעשור, בליל הושענא רבה, נערך לימוד וניגון, לגברים, לנשים ולנוער, במלון שבע הקשתות בהר הזיתים.

לדברי הגורם ההסכם מאפשר להשיב חטופים ולבחון פירוק הדרגתי של חמאס תוך דאגה להפחתת האיום מצד ארגון הטרור הרצחני על מדינת ישראל

הזמר חנן בן ארי מציג ביצוע לפסוק במגילת איכה לכבוד חזרת החטופים ומשלב הקלטה מרגשת בקולו של ר' שלמה קרליבך ז"ל.

האדמו"ר מתולדות אברהם יצחק אושפז הבוקר (ראשון) בבית החולים הדסה עין כרם בירושלים לאחר שעבר אירוע לבבי

עקיבא נוביק מותח ביקורת חריפה על ציוץ שפרסם כתב 'הארץ' חיים לוינסון נגד הציבור הדתי-לאומי. "מעוניין רק להתנגח באחים שלו"

ראש הממשלה בנימין נתניהו מסר הצהרה לתקשורת לקראת שובם של החטופים לישראל: "המערכה לא תמה ויש לפנינו אתגרים רבים"

ברשתות דווח כי סלאח אל-ג'עפראווי, אחד ממובילי תומכי חמאס ברשתות החברתיות נמצא ירוי בראשו

יו"ר מפלגת נעם ח"כ אבי מעוז הודיע כי לא ישתתף מחר (שני) בנאומו של הנשיא טראמפ בכנסת לציון שחרור החטופים.

ח"כ לשעבר איזנקוט באירוע "עם אחד, סוכה אחת" לזכר בנו: "אני רואה בעסקה הזאת דילמה, אבל היא נעשתה מתוך העוצמה הישראלית"

פרטים שנחשפו מיום שישי האחרון: מחלק עיתונים מקומי זוהה בכוכב השחר כדמות חשודה. תושבים ישבו כשלוש שעות בבתים עד שהתבררה הטעות.

מרגלית בן לולו, בת זוגו של האסיר היהודי נעם אלימלך, קוראת לנשיא המדינה לשחרר את כלל האסירים היהודים הביטחוניים.

ד"ר כרמון, מומחה לחקר הטרור, מזהיר מהשלכות המעורבות הטורקית במתווה סיום המלחמה בעזה: ארדואן מיישם את התכנית האיראנית סביב ישראל

הרמטכ"ל מסר הצהרה ואמר כי צה"ל ימשיך לממש את יתר יעדי המלחמה: "במעשינו אנו מעצבים מחדש את פני המזרח התיכון"

ח"כ עמית הלוי אמר כי לא יגיע מחר לנאומו של הנשיא האמריקני בכנסת. "ההסכם אינו ניצחון. יש להודות בכאב ולהפיק לקחים".

כבר קרוב לעשור שתושבי היישוב המשלב גבעות, עולים מדי חג סוכות לירושלים לקיים את מצוות החג, באירוע קהילתי שהפך למסורת

צה"ל פרסם סרטון המציג את הנקודה הראשונה שבה ייקלטו החטופים לאחר שיוחזרו לישראל. צפו

כואב לראות איך אויבינו משתחררים וזוכים לרחמים, בזמן שהלוחמים שלנו שהגנו בגופם ובנפשם על כולנו, עומדים לדין בשל תלונה מבושלת

אביו של שמואל, איציק, ספד בדמעות והודה לבורא עולם ולמתפללים: "זכינו לגדל את שמואל הצדיק והקדוש".

האם השכולה רותי גרינגליק קוראת למשפחות החטופים לא להתבייש בשמחתם. "זה לא על חשבוני ולא על חשבון שאולי”.

צוותי משרד הבריאות והמרכז הלאומי לרפואה משפטית מתכוננים לתהליך רגיש ומורכב של זיהוי החללים וחקירת נסיבות מותם

יומו השביעי של חג הסוכות מכונה "הושענא רבא" ובו נוהגים מספר מנהגים, אשר המרכזי שבהם הוא מנהג חביטת הערבות.

אייל אשל, אביה של התצפיתנית רוני אשל שנפלה בבסיס נחל עוז בשבעה באוקטובר, הגיע לתמוך במשפחות בכיכר החטופים ושוחח עם ערוץ 7.

ילד כבן 8 נפצע באורח קשה לאחר שהחליק עם ילד נוסף בעת שרכבו על בימבה במורד רחוב ביישוב אלון מורה.

האלוף במיל' דיין: במתווה סיום המלחמה לא מעט סיכונים ואתגרים אך הייתי תומך בלית ברירה בשל המחדל שהוביל למספר רב כל כך של חטופים.

איציק הורן, שבנו איתן צפוי להשתחרר מהשבי, הפתיע את לוסי אהריש בריאיון - והודה לה.

אביו של החטוף עמרי מירן, שוחח עם ערוץ 7 על רגעי ההמתנה וההתרגשות וקרא להפסיק להשמיץ את ראש הממשלה לאור קידום עסקת החטופים

בני משפחת מור מתארים את הרגעים הקשים מאז חטיפתו של איתן במסיבת נובה ומדמיינים את החיבוק עם שובו מהשבי.

ההקפות השניות בישיבה יתקיימו בהשתתפות משפחות חללי המלחמה. לרשות הציבור יעמדו שאטלים בתוך שכונת הר חומה בלבד.

כיצד תוכלו לבחור את הדק המתאים ביותר עבורכם? במאמר זה נסקור את הנקודות החשובות שיש לקחת בחשבון

אלפי מטיילים מכל רחבי הארץ השתתפו בסיורי החוות של איגוד החוות ברחבי יהודה ושומרון, וחוו את רוח החלוציות מקרוב.

זברה חדשה בשם “חופש” נולדה במהלך סוף השבוע החולף בספארי ברמת גן. "סמל לתקווה"

משפחתו של החטוף שגב כלפון הצטלמה כשהיא עוסקת בהכנת חדרו וקיפול בגדיו לקראת שובו הביתה. צפו

עד 10 כלי רכב של הצלב האדום יאספו את 20 שורדי השבי החיים - ומשם הם יועברו לידי חיילי צה"ל, שיסיעו אותם לנקודת המפגש עם קרוביהם.

בקניונים, בפארקים, במרכזים מסחריים, בצמתים ובחוצות הערים: המוני ישראלים נוטלים ארבעה המינים לשלום החטופים ולרפואת הלוחמים.

ערוץ סעודי מדווח: עצמותיו של אלי כהן, המרגל הישראלי שהוצא להורג בסוריה, עשויות להימסר לישראל בקרוב

מחבל שהיה צפוי להשתחרר בעסקה תקף סוהרת בכלא קציעות - מעצרו הוארך והוא הוצא מרשימת המשוחררים

הרב אליקים לבנון התייחס בשמחת בית השואבה למשמעויות הרוחניות של המצב הביטחוני, וטען כי ישראל הפכה ל"שליט העולם".

ח"כ סוכות עלה להר הבית וקיים את מצוות נטילת לולב במקום הקדוש. "פתחתם בשיטפון אל־אקצא לפני שנתיים - זה התהפך עליכם", אמר סוכות.

יום לפני הגעתו של נשיא ארה"ב דונלד טראמפ לישראל, הגיע צוות "ארץ נהדרת" לצלם בכיכר החטופים בתל אביב עם השחקן שמגלם את דמותו.

הנשיא טראמפ מגיע לביקור היסטורי בכנסת ויהיה לנשיא האמריקני הרביעי בלבד שנואם במליאה

אלפים הגיעו לשמחת בית השואבה בישיבת מרכז הרב בהשתתפות רבנים, תלמידי הישיבה ומשתתפים נוספים שרקדו לכבוד הרגל

רקטה רוסית פגעה בבית הכנסת היהודי בחרסון, דקות לפני שהחלה הכנת מנות לחלוקה - בנס לא היו נפגעים

צה"ל מדווח כי הכוחות ברצועת עזה ממשיכים לפעול להסרת איומים, בהתאם למתווה הפסקת האש והשבת החטופים

הרצוג הגיע לכיכר החטופים והביע תקווה לשובם של כולם. "ההסכם לא פשוט, יהיו בו דברים כואבים, אבל אנחנו מבינים שזה רגע היסטורי"

יו"ר תנועת 'בני חורין', איש מפלגת העבודה בעבר, קורא לנשיא לחון את 20 האסירים הביטחוניים היהודיים כתיקון לעוול שחרור המחבלים.

סרטון שהופץ ברשת מציג מסעדה חדשה בעזה בשם "נובה", כשם הפסטיבל שבו נרצחו 378 בני אדם

הזמר עמירן דביר מבצע שיר חדש ומרגש שחיברה פרופ' זהבית גרוס, כמסר של תקווה לחטופים, למשפחות וללוחמים.

באיגרת למשרתי צה"ל, התייחס הרמטכ"ל אייל זמיר להחזרת החטופים, למחיר הכבד ששילמה מדינת ישראל ולאתגרים הבאים.

המועמד הדמוקרטי לראשון עיריית ניו יורק, זוהראן ממדאני, פונה בבהילות מכיכר במנהטן לאחר שמפגינים קראו לעברו "אנטישמי"

ההסכם הוא חלון הזדמנות אך לא יעד סופי. הוא מציל חיים, מעניק הקלה ומאפשר לחברה הישראלית נשימה.

היום מתקיים באנדרטת החץ השחור אירוע משפחות של תנועת נחלה למען חידוש ההתיישבות בעזה.

מפקד פלוגת צמ"ה בגבעתי, סרן נתנאל רייש, שיגר היום מסר ללוחמיו והביע הערכה על ההקרבה והנחישות

איתן מור, שנחטף ב־7 באוקטובר, ישוחרר בשעות הקרובות משבי חמאס. קריית ארבע מקדמת את פניו בשלטים ותפילה.

ראש ישיבת אורות שאול, הרב תמיר גרנות, תקף את המפגינים ששרקו 'בוז' בכיכר החטופים לראש הממשלה: "איבדו כל רגל של ממלכתיות".

בוול סטריט ג'ורנל מדווח כי "חמאס הודיע לישראל דרך מתווכות כי הוא מחזיק ב-20 חטופים חיים, שיכולים להשתחרר כבר היום".

יאיר נתניהו טען כי המפגינים ששרקו בוז בעת נאומו של שליח טראמפ בכיכר החטופים ממומנים על ידי קטאר, סורוס והאיחוד האירופי.

במסמך שתפסו כוחות צה"ל מופיעה תוכניתו של מנהיג חמאס להטעות את המודיעין, לחדור במהירות לשטח ישראל ולבצע טבח אכזרי במיוחד

לאחר נסיגת כוחות צה"ל במסגרת עסקת החטופים - מחבלי חמאס חמושים נפרסו שוב ברחובות עזה.

דני מירן, אביו של עמרי מירן, סיפר על ההתרגשות לקראת השחרור הצפוי של בנו מהשבי בעזה: "ברגע שיודיעו לי - אעוף לאן שיאמרו לי".

רס"ר במיל' שמואל גד רחמים נפטר מפצעיו לאחר תאונה מבצעית בעזה. אחיו אלי סיפר על מסירותו לצה"ל וקרא לציבור להגיע להלווייתו.

ד"ר עז-א-דין שהאב, רופא מרצועת עזה, מותח ביקורת חסרת תקדים על ההנהגה בעזה: "היינו בני ערובה בארצנו שלנו. הובסנו לחלוטין".

לנוכח הידיעה על הכוונה לשחרר את אחד מרוצחי בנו ורעייתו, מספר יואל צור על התחושות, החששות והתקוות ליום שאחרי שחרור החטופים.

עו"ד דן אבי-יצחק, מוותיקי עורכי הדין הפליליים בישראל, נפטר בירושלים בגיל 89. לאורך השנים ייצג אישי ציבור בפרשיות תקשורתיות רבות

דבריו החריפים של חיים לוינסון נגד הציבור הדתי-לאומי עוררו סערה ברשת. אורית מרק אטינגר הגיבה: "תודה על הסכין בגב".

הורים רבים רוצים שהילדים והמתבגרים שלהם יצטרפו אליהם לחוויית הלימוד של הושענא רבה

בעוד רבים חוגגים את השיבה מהשבי, אחרים מתמודדים עם תחושת שכול, החמצה ושבר. הרב יצחק נריה על הרגשות המורכבים.

כוחות חטיבה 7 השלימו את היערכותם בשטח כחלק מהפסקת הלחימה. מפקד החטיבה: "נמשיך להבטיח את נצח ישראל".

עיתון איראני המזוהה עם משטר האייתוללות תוקף את חמאס: "המתקפה גרמה לחורבן עצום ולעשרות אלפי הרוגים".

מסוק התרסק סמוך לחוף בהנטינגטון ביץ'; שניים חולצו מתוכו ושלושה נוספים נפגעו על הקרקע.

פעיל תנועת "חוזרים להר" נעצר הבוקר בשערי העיר העתיקה, בדרכו להר הבית עם גדי שהוכן להקרבה כקרבן תמיד.

מוסי רז מגיע למפגש קצוות עם נוה דרומי ומשווה בין יאסר ערפאת ומנחם בגין. צפו.

האחדות והשלום הפנימי הם ערך בפני עצמם, משום שבלעדיהם, חלילה, כביכול, אין ביטוי למלכותו של הקב"ה על עמו.

משפחתו של עדו זולדן הי"ד קוראת לממשלת ישראל להטיל עונש מוות על מחבלים רוצחים. "לצד הכאב של חוסר הצדק והרשעות יש בנו תקווה".

שיר סיגל, בתם של קית' ואביבה ששרדו את שבי החמאס, תוקפת את קריאות הבוז במהלך נאומו של וויטקוף.

חלק מתהליך הריפוי צריך להיות ביטול המשפט ההזוי של נתניהו.

עידן עמדי, שנפצע קשה בלחימה בעזה, מספר על התחושות לקראת סיום המלחמה, על הסכם החטופים והחשש מהיום שאחרי.

שנתיים אחרי שמחת תורה תשפ"ד, הרב דוד פנדל מציין את הפיכתה של שדרות מעיר מותקפת לסמל לאומי. "שמחת תורה שדרות תהפוך למותג".

בעזרת כלים וידע מתאימים, תוכלו לא רק לשמור על הקשר, אלא גם לחזק אותו.

כשמחבלים משתחררים - הצער מושתק, הזיכרון נמחק, והזוועות נדחקות לשוליים. אסור לנו לשתוק.

יש לשנות לאלתר את רחובות ג'ורג' החמישי בערי ישראל לרחובות החטופים, ואת כיכר צרפת/פריז בירושלים לכיכר החטופים.

שר הביטחון ישראל כ"ץ הודיע כי לאחר השבת החטופים תתמקד ישראל בהריסת מנהרות הטרור בעזה, בפיקוח אמריקני.

ראש עיריית לונדון סאדיק חאן עורר סערה בבריטניה לאחר שהצהיר כי הקריאה "מהנהר עד לים פלסטין תהיה חופשית" אינה בהכרח אנטישמית

"ברוך השם שהם חוזרים - בזכות מלכות של חסד, אמריקה, חסיד אומות העולם נשיא ארצות הברית", אמר הרב יצחק יוסף במהלך שיעורו השבועי

בכותל המערבי מתקיים מעמד ברכת כהנים השני של חג הסוכות בהשתתפות רבבות בני אדם.

התוקפים קראו סיסמאות אנטישמיות, ביצעו הצדעה נאצית וריססו גז מדמיע על הקורבן. הנפגע סבל מכוויות בעיניים ובעור

רועי שלו איבד את חברתו מפל אדם בנובה במתקפת ה-7 באוקטובר, ושבועיים לאחר מכן אמו שמה קץ לחייה, "אני נשרף מבפנים".

דוד מ' וינברג מציע עשר דרכים מקוריות לנצל את הספינות - ממחאות בטורקיה ועד קמפיין בינלאומי נגד איראן.

הראשון לציון הרב יוסף התייחס למאמצי השבת החטופים וקרא לפעול בכל דרך אפשרית להביא לקבורה בישראל את גופות כל החללים שנפלו במלחמה

רות טרבלסי, בת דודו של סרן ניר בנימין הי"ד, ואדיר חלילי, אחיו של חברו הקרוב של ניר, הכירו באירועי זיכרון וכעת הם מתארסים.

הקדשתי את ימיי ולילותיי לתפילה למען החטופים, ילדיי לחמו ונפצעו אך כשבאתי להשתתף, הודרתי.

שני אחים שנפלו קורבן למתקפה של עשרות ערבים נעצרו בעצמם כשניסו להגיש תלונה. השופטת חוי טוקר: "חומר החקירה לא מקים חשד לעבירה"

ח"כ פרוש פנה לשרת התחבורה בבקשה לאפשר את תנועת ההמונים לירושלים ביום הושענא רבה - למרות ביקורו הצפוי של נשיא ארה"ב דונלד טראמפ

בשמחת תורה צריכים לשמוח על ההתקדמות המופלאה שהייתה בשנתיים האחרונות ולזכור שגם הקצוות הלא פתורים מול אויבנו הם חלק מההתקדמות

כמדי שנה ישיבת הר המור בירושלים מקיימת הקפות שניות. השנה יעמדו לרשות הציבור שאטלים בתוך שכונת חומת שמואל.

חיל האוויר תקף במרחב קלאוויה ובליידא מטרות של חיזבאללה, בהן כלי הנדסי ששימש לשיקום תשתיות צבאיות

מתן קדוש, מהאומנים הגדולים בעולם הטרנס, מספר על המפגש שלו עם הינוקא, שהוביל אותו לתהליך רוחני ולפתיחת ההופעות בצורה לא שגרתית

לוחמי השריון נמצאים בשיא המוטיבציה בחודשים האחרונים. מאז תחילת המלחמה החיל הפך יוקרתי יותר ומבוקש למתגייסים. צפו

בלילה הושענא רבה ייערך לימוד וניגון, לגברים, לנשים ולנוער, במלון שבע הקשתות בהר הזיתים, בארגון של קרן אביה ובעידוד משרד המורשת

שלושה דיפלומטים קטארים נהרגו ושניים נוספים נפצעו באורח קשה בתאונת דרכים שאירעה הלילה בדרכם לעיר שארם א-שייח' שבדרום סיני.

מנכ"ל המשרד לשירותי דת מתאר את המנגנונים המורכבים שפועלים מאחורי הקלעים כדי להעניק כבוד אחרון לקורבנות ולתמוך במשפחותיהן האבלות

לקראת הדיון על חוק הגיוס במושב הבא תקף יו"ר דגל התורה ח"כ משה גפני הערב (מוצאי שבת) את שותפיו לקואליציה.

גבי דניאל משיק אתגר דיגיטלי חדש, במטרה לעזור לבעלי עסקים לבנות אסטרטגיה שתאפשר להם להכניס כסף גם כשכולם בחופש.

שורד השבי בנאומו בכיכר החטופים: "האחים והאחות שלנו מתקרבים ובאים. אנחנו עם אחד, ערבים זה לזה. אסור לנו להתפורר".

מנהל המועצה הפלסטינית לביטחון לאומי תוקף בחריפות את הנהגת חמאס שהביאה הרס וחורבן לרצועת עזה

הערב (ש') התקיימה זו השנה הרביעית "סוכת שלום" אצל ח"כ מיכל וולדיגר, במסגרתה נפגשים כל גווני הקשת הפוליטית לשיח מאחד

אלפים השתתפו בתפילת הלל בכיכר החטופים בהודאה על שחרור החטופים ובתחינה להשבת הנותרים

סקרים פנימיים מראים שכחלון הוא בין היחידים שמסוגלים להעביר מנדטים מגוש לגוש

1200 איש השתתפו בשמחת בית השואבה בישיבת כרם ביבנה, שכללה שיעורים, מופע מוזיקלי והרקדה עם יונתן רזאל.

סטיב וויטקוף, שליחו של טראמפ למזרח התיכון, נשא דברים בעצרת בכיכר החטופים. כאשר ביקש להודות לראש הממשלה, קהל גדול הפריע. צפו

לרגל שנתיים לשמחת תורה תשפ"ד, מפרסמת ישיבת הר עציון מחרוזת מוזיקלית חדשה. "המחרוזת מבטאת את הדבקות בקב"ה למרות הכאב".

רובי חן בכיכר החטופים: "יש פטיש במשקל 20 טון שנוחת עליך עם ההשלמה של המציאות של אובדן בן, בת, אח או אחות שמשאיר חור תמידי בלב".

רס"ר במיל' שמואל גד רחמים, בן 31 מגבעת זאב, נפטר לאחר שנפצע באורח קשה בחג הראשון כתוצאה מפיצוץ רימון צה"לי.

לוחמים דתיים מהאימון המתקדם בגבעתי התלוננו כי שובצו לשמירות עם לוחמות מג"ב בניגוד לאורח חייהם.

במלחמה הנוכחית נשמעות תביעות לכניעה מיידית בשם “להציל את החטופים” - אך האם התקווה שמובלעת בדרישה זו אינה דווקא כוח משתיק?

לאחר עשור כסולן להקת "נשמחה" עם מעל אלף חתונות, משיק שמואל רקנטי קריירת סולו ושיר חדש לזכר נפגעי הנובה

הרב דוד מצגר הלחין שיר לפסוק "ופדויי ה' ישובון" ברוח השחרור המרגש של חלק מהחטופות והחטופים.

איזנקוט הוא אב שכול גיבור, אבל גם פוליטיקאי מפלג, ומי שנכנס לחיים הפוליטיים ועושה קמפיין פוליטי, בוחר לוותר על מגננת השכול.

שליחיו של נשיא ארה"ב בכיכר החטופים: "הלילה אנחנו חוגגים דבר יוצא מן הכלל שרבים חשבו שהוא לא אפשרי. ניסים יכולים לקרות".

נפתלי בנט סיפר על המפגש המרגש עם רועי שלו, בן זוגה של מפל אדם שנרצחה בנובה, ושלח אמש יד בנפשו.

מחבל שמיועד לשחרור תקף היום (שבת) סוהרת של שירות בתי הסוהר במהלך שרשרת הזיהוי שעוברים האסירים בכלא קציעות.

"תחנות גולני כאן קודקוד - אתם דור הניצחון, גיבורי החייל והתהילה, בזכותכם החטופים שבים הביתה, בזכותכם הכרענו את החמאס".

דיווח של רשת BBC טוען כי חמאס החזיר כ-7,000 מאנשי מנגנוני הביטחון שלו לשירות פעיל בניסיון להשיב שליטה באזורים שפונו על ידי צה"ל

רשות שדות התעופה נערכת לביקור נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ - מומלץ לנוסעים ביום שני, להגיע ברכבת ישראל.

"דרוכים לפעולה עד להשבת כל אחינו - נחבק את החיים ונצדיע לנופלים. דעו כי אתם גיבורי הניצחון, נמשיך יחד לעמוד בכל משימה".

צוותי כיבוי מתחנת עפולה חילצו אזרחים מבניין מגורים בו פרצה שריפה. "שריפה בתנאים לא קלים בשעת לילה מאוחרת".

המסמך שאותר ע"י המודיעין הישראלי כולל הוראות למחבלי חמאס לפגוע בחיילים ובאזרחים, להעלות יישובים שלמים באש - ולתעד את המעשים.

הקונסול הכללי בניו יורק אופיר אקוניס אירח את עידן אלכסנדר והוריו ואמר לו: "הודעתך שתחזור לשרת שמחה יהודים בכל העולם".

נשיא ארה"ב עבר בדיקה מקיפה בה נקבע כי מצבו הרפואי "מצוין". לקראת הנסיעה למזרח התיכון הוא קיבל חיסון לשפעת ונגד קורונה.

לקראת שחרורו של אלון אהל משבי החמאס מפרסמת משפחתו בקשה מהציבור לנגן בפסנתר לכבודו. "נראה לאלון שחיכיתם לו ביחד איתנו".

נשיא ארה"ב הודיע כי יטיל מכסים נוספים בסך מאה אחוזים על סין, בנוסף ל-30 אחוזים שכבר הטיל בעבר: "הסינים הופכים לעוינים מאוד".

השחקן אלברט כהן השתתף בעשרות הצגות, סרטי קולנוע ותוכניות טלוויזיה, והיה מוותיקי תחום הדיבוב בישראל

סרן ר', מפקד ספינת "דבורה" שהשתתף בעצירת משט לעזה השבוע, שוחח עם ערוץ 7 וסיפר על הפעילות השונה בתכלית מהעבודה המבצעית הרגילה

בטור אישי ומעמיק מספרת רופאת נשים על הבחירה במקצוע שנראה אופטימי, אך טומן בחובו גם כאב, פרידות וסיומים.

הרב פרופ' יצחק כהן, המנהל האקדמי של הפקולטה למשפטים בקריה האקדמית אונו, ומרצה במרכז אקדמי לב, עוסק בענייני היום.

שורד הנובה רועי שלו, בן זוגה של מפל אדם שנרצחה ב-7 באוקטובר בטבח במסיבת הנובה, נמצא ללא רוח חיים בזירת שריפת רכב סמוך לנתניה.

בכיר חמאס חו"ל מוסא אבו-מרזוק טען כי "אף בר דעת לא חושב שמתקפת 7 באוקטובר, עם 1500 לוחמים, הייתה יכולה לשחרר את פלסטין".

ערוץ אל-ג'זירה פרסם פרטים מתוך מסמך מפורט של השלבים הביצועיים ליישום תוכנית טראמפ להפסקת המלחמה.

לצד דימוי "הניצחון", תושבים בעזה אומרים שהציבור מותש מהמלחמה ורוצה לראות הנהגה פלסטינית שיכולה לחלץ את תושבי עזה

יו"ר כחול לבן גינה את דברי סמוטריץ' נגד איזנקוט, ואמר כי "מצער שביום כזה משתלחים באב שכול". סמוטריץ' השיב.

החסיד שמימן כרטיסי טיסה ממוסקבה וויתר על האתרוג שלו. שיחה רצופת הפתעות בבנייני זופניק בירושלים. המדבקה המפתיעה שחיכתה לחשיפתה

ישראל שלם, מחנכו של יוסף חיים רבוח ז"ל, נפרד מתלמידו שאהב להשפיע, לחלום ולעשות

השר בצלאל סמוטריץ' מגיב לדברי הרמטכ"ל והשר לשעבר גדי איזנקוט שתקף אותו בעקבות התנגדותו לעסקת החטופים.

עו"ד ליזו וולפוס, פרקליטה בכירה בפרקליטות מחוז ירושלים, מגלה כיצד עשרות תיקים, קורבנות ועדויות קשות חוזרים אליה לנגד העיניים.

דובר צה"ל על שחרור המחבלים: אנחנו משלמים מחירים כבדים עבור מטרה נעלה. צה"ל חזק וידע להגן על מדינת ישראל. אנחנו מודעים למחיר הזה

מאות השתתפו במעמד ייחודי של מצוות פטר חמור בחוות "זוהר יהודה - הראל", במעמד רבנים ובאווירה חגיגית של סוכות.

היוצר שגיא בר אל הלחין שיר חדש על פי מילותיו המקוריות של עמיחי ונינו הי"ד. "רק להתחבר למקום שממנו המילים יצאו".

לרגל שנתיים למלחמה, אליה מלכה מספר בפודקאסט חדש של מכינת בית אל על הקרב הקשה בסופה והאמונה שנשארה איתו.

הסוכה הגבוהה בארץ: הרב הצבאי של מוצב כתר החרמון בסרטון חיזוק מהסוכה הגבוהה והצפונית ביותר בישראל.

משפחת סעייד שרה את הפיוט המרכזי מתפילת תיקון הגשם במסורת הספרדית, שנאמרת בשמחת תורה עם תחילת עונת הגשמים.

רב היישוב כוכב השחר התייחס לעסקה עם חמאס: "הדרך לא פשוטה, אך ה' מלווה אותנו בה".

תפילת חג בכותל, ריקוד אחדות במטולה, השיחה במעגל הריקודים, המפגש בעזרת נשים, תפילה מרוממת בגוש עציון והרב שחגג סוכות בעזה.

נשיא המדינה יצחק הרצוג פקד את חלקת הנופלים בהר הרצל והודה ללוחמים על ההקרבה והגבורה בקרב להשבת החטופים.

משרד החינוך גיבש תוכנית מערכתית לליווי רגשי לתלמידים ממעגלי הפגיעה, בדגש על בני משפחות החטופים.

הרשימה כוללת בין היתר את המעורבים בלינץ’ ברמאללה, את אחראי הפיגוע בצריפין, את הרוצחים של דליה למקוס ואליהו אשרי, וכן בכירי טרור

ראש הממשלה בנימין נתניהו מסר הצהרה לתקשורת ברקע כניסת הפסקת האש לתוקף ושחרור החטופים בתוך 72 שעות.

יגאל ברנד מסמן את כשל אוסלו כשורש האסון של 7 באוקטובר וקורא לשנות את התפיסה מיסודה

מי שרואה את החטופים - יאמר בשם ומלכות: "ברוך אתה ה' אלקינו מלך העולם, שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה".

השר לנושאים אסטרטגיים רון דרמר שיתף את השרים בישיבת הממשלה בסיבה לפרישתו מהממשלה: "אשתי שמה לי דד-ליין".

ערוץ 7 שוחח עם בני משפחות שכולות בהפנינג של 'משפחה אחת' שתיארו את התחושות שהם חווים דווקא במהלך המפגש המיוחד. צפו.

יעל שבח, אלמנתו של הרב רזיאל הי"ד, הגיבה לשחרור המחבל שרצח את בעלה ושיתפה ממידע שיש לה על מצבו הנפשי של המחבל.

לאחר לאחר שנתיים של לחימה, כוחות חטיבת הנח"ל השלימו את ההיערכות המבצעית המחודשת ברצועת עזה

הסכם הפסקת האש נכנס לתוקפו. בשעה זו החלה ספירת 72 השעות שנקבעו בהסכם להשבת כל החטופים החיים.

הדס מזרחי, אלמנתו של ברוך מזרחי הי"ד שנרצח בפיגוע ירי בצומת תרקומיא, מתריעה מפני השלכות עסקת החטופים המתגבשת.

מריה קורינה מצ’אדו, ממובילות המאבק לדמוקרטיה בוונצואלה, זכתה בפרס נובל לשלום לשנת 2025. בין המועמדים היה גם דונלד טראמפ.

בטל מנשה שבצפון השומרון נחנך מעיין לזכר סרן ידידיה לב שנפל בקרב בעזה. בצמוד למעיין נחנך גינה ובה צמח מגינתו של סינוואר

גם כאשר אנחנו בוחרים את הטובה יותר בין שתי אפשרויות, ששתיהן אינן פסגת שאיפותינו, אנחנו יודעים שזוהי הבחירה שהועיד לנו הקב"ה

נשיא המדינה יצחק הרצוג שוקל להפעיל את סמכות החנינה ולקצר את עונשו של עמי פופר, שרצח שבעה פועלים פלסטינים.

רבבות פקדו את עיר האבות חברון בימי חול המועד סוכות. ערוץ 7 שוחח איתם ושמע על ההתרגשות ושמחת החג שמקבלת משמעות נוספת.

הרב, שהקים את הישיבה ב-1983 עבור בוגרי ישיבות תיכוניות מהציבור הדתי, הותיר אחריו אלפי תלמידים. הלוויתו תתקיים היום בירושלים

פורום "בוחרים בחיים" עתר לבג"ץ בדרישה למנוע את שחרור המחבלים בעסקה, או לחייב הודעה מוקדמת למשפחות השכולות.

יו"ר ש"ס, אריה דרעי, בירך על הסכם החטופים ואמר כי מדובר ב"נס עצום" שמבטיח את השבת החטופים ואת המשך שליטת צה"ל ברצועה.

כריש נצפה הבוקר מול חוף נווה ים שבחוף הכרמל. המציל קרא למתרחצים לצאת מהמים, והכניסה נאסרה עד להודעה חדשה.

במפגש קראו השניים לנצל את רגעי שיבת החטופים כדי לרפא את הפילוג בחברה הישראלית ולחזק את האחדות הלאומית

מח"ט 188 אמר ללוחמיו כי הם "יצרו את התנאים להשבת אחינו הביתה" והוסיף כי המשימה הנוכחית הסתיימה אך עליהם להישאר דרוכים ומוכנים.

ביקור עומק בשני יישובי מיעוטים - חורפיש הדרוזית ולקייה הבדואית - חושף את הפערים העצומים שבין השתלבות אזרחית.

השמחה על חזרת החטופים מעורבת בכאב הגדול על ההזדמנות שהוחמצה. בין הקמפיין הרגשני שהכשיל אותנו לבין המהפך האסטרטגי.

כוחות צה"ל, מג"ב ויחידת יהל"ם הרסו בכפר קטנה את ביתו של המחבל מחמד טהה, שביצע את פיגוע הירי הקטלני בצומת רמות.

בכיר השב"כ מ', שהשתתף בשיחות המו"מ בשארם א-שייח', התייחס בקבינט למסוכנות המחבלים שעומדים להשתחרר.

מאות הגיעו הבוקר לכיכר החטופים בתל אביב לתפילת שחרית והלל, בהובלת הרב תמיר גרנות ובהשתתפות רבנים ובני משפחות חטופים.

ערוץ 7 שוחח עם מארגני צעדת ירושלים ועם הצועדים ושמע מה מושך אותם מדי שנה להשתתף באחד האירועים שהם סמלי העלייה לבירה בסוכות

ערוץ 7 שוחח עם מארגני ומשתתפי אירועי חול המועד בחברון ושמע על ההתרגשות הבלתי נגמרת מעיר האבות. "נוגעים בשורש של העם היהודי".

הבוקר (שישי) התקבל דיווח על חשוד שניסה לפרוץ לבית בכוכב השחר. כוחות צה"ל סרקו במרחב יחד עם כוחות נוספים שהוקפצו לטובת האירוע.

דנינו ביצע קפיצה ממערכת התופים לבמה ונחת בצורה לא טובה כשהוא סופג פציעה בקרסול. ההופעה נעצרה והוא פונה לבית חולים.

שגית כהן נולדה למשפחה חילונית בעמק החולה. אחרי נישואיה לטייס בחיל האוויר, חוותה משבר זוגי קשה שהפך לנקודת מפנה בחייה.

מנכ"לית קרן רודרמן: שלא כמו בעידן אובמה וביידן, הכוורת שסביב הנשיא תומכת ישראל והציונות וככזו תרומתה להסכם קריטית ודרמטית.

לוחם המילואים נהרג מירי צלף של חמאס לפני תחילת הפסקת האש ברצועה. הוא עבד במפעלי ים המלח, והותיר אחריו הורים וארבע אחיות

מסמך ההסכמות בין ישראל לחמאס כולל הפסקת לחימה מיידית, שחרור חטופים תוך 72 שעות ונסיגת צה"ל. צוות בינלאומי יפקח על יישום ההסכם.

הממשלה אישרה את המתווה לשחרור כל החטופים. שרי עוצמה יהודית והציונות הדתית הצביעו נגד, למעט השר סופר. הפסקת האש נכנסה לתוקף.

הזמר שי וינר משיק שיר חדש - "הבנים חוזרים הביתה", שנכתב כהמנון לתקווה ולשובם של החטופים

המים מטפטפים? הקירות מתקלפים? הגיע הזמן להפסיק לנחש

איך לבחור נכון ומתי כדאי לערוך השוואת הצעות - כולל קריאה לפעולה לאתר להשוואת מחירי ביובית.

בכירים פלסטינים מעריכים כי הרשות הפלסטינית תמלא תפקיד משמעותי לאחר סיום המלחמה ברצועת עזה.

האם אתם באמת יודעים אילו ביטוחים יש לכם? ייתכן שאתם משלמים כפול על פוליסה מיותרת או שוכחים כיסוי חשוב.

הטלפון שבור, הסוללה נגמרת תוך שעה או שהמסך כבר מזמן לא מגיב כמו פעם? למה להתרוצץ כשאפשר לקבל שירות עד הדלת?

מהי טראומה וכיצד היא מתפתחת לאחר אירועים קיצוניים

יו"ר הכנסת אמיר אוחנה הזמין את נשיא ארה"ב דונלד טראמפ לנאום בכנסת, כהוקרה על תרומתו להסכם עם חמאס.

במהלך ישיבת הממשלה לאישור ההסכם עם חמאס, התפתחה שיחה בין השר איתמר בן גביר לשליחים האמריקנים סטיב וויטקוף וג'ארד קושנר.

ערוץ 7 שוחח עם משפחות שכולות באירוע “קדיש, אחדות, נחמה ותקווה”. צפו.

מנגנון ביטחון הפנים של חמאס מזהיר את הציבור מהמאמץ הנרחב של המודיעין הישראלי לאסוף מידע כדי לבנות בנק מטרות עדכני

ינון מגל פתח את תכניתו "הפטריוטים" בשירת "ושבו בנים" יחד עם דיצה אור, אמו של אבינתן החטוף בעזה, לקראת שחרור החטופים.

דיצה אור, אמו של אבינתן החטוף בעזה, משתפת בתחושת האור והתקווה עם התקרבות השחרור במסגרת מבצע "שבים לגבולם".

עם תחילת נסיגת כוחות צה"ל לקו שסוכם בתכנית טראמפ, תועדו הלוחמים שרים "עוד יבוא שלום עלינו" בגיטרה וארבעת המינים בידיהם.

בתקיפה בעיר עזה חוסלו לפחות ארבעה מחבלי חמאס ועוד עשרות נלכדו מתחת להריסות המבנה שקרס.

עימות סוער התפתח באולפן ערוץ i24 בין יו"ר סיעת 'העבודה' לשעבר אלי גולדשמידט למוביל מחאת הטייסים גיא פורן.

מחבל שתקף לפני כשנתיים רועה צאן יהודי מחוות רימונים וניצל מהעמדה לדין, ניסה להניח אמש מטען עטוף בדגל חמאס סמוך לעפרה - אך חוסל

שני סקרים שפורסמו הערב מראים התחזקות לליכוד ועלייה לגוש הימין. 82% מהציבור תומכים בהסכם טראמפ לסיום המלחמה והחזרת החטופים.

ישיבת ההסדר ניר משיקה בימים אלה סבב חדש של מיזם הלימוד 'פותחים דף' לתלמידי הישיבות התיכוניות, ומזמינה אתכם להתמודד עם חידה

פעוט לא מחוסן בן שנה וארבעה חודשים מירושלים נפטר היום מחצבת. מדובר במקרה התמותה השביעי מחצבת מאז תחילת ההתפרצות

ביישוב שילה נערכים לשובו של אבינתן אור מהשבי לאחר שנתיים, עם תאורה, קישוטים ומיצג מיוחד בכיכר היישוב.

חומות העיר העתיקה וגשר המיתרים בירושלים הוארו הערב בדגלי ארה"ב וישראל, זאת כאות הערכה למאמצי טראמפ להביא לשחרור כלל החטופים.

בארגון הטרור חמאס הודיעו כי בניסיון החדירה אתמול למגנן של צה"ל סמוך לציר נצרים, ניסו מחבלים לחטוף חייל - אך ללא הצלחה.

משטרת בולגריה פתחה בחקירה בעקבות שני מקרי וונדליזם חמורים - השחתת בית כנסת בעיר ורנה וחילול אנדרטת שואה בעיר בורגס.

עמית סוסנה ועומר שם טוב שיתפו ברגשותיהם לקראת אישור העסקה, קראו להמשיך להתפלל לחזרת כל החטופים והביעו תקווה לאיחוד העם.

מחקר עולמי חדש חושף כי מנהלים רבים מעדיפים להשתמש בכלי בינה מלאכותית כדי לצמצם משרות ולהחליף עובדים מתחילים.

הממשלה תידרש לאשר את שחרור האסירים הפלסטינים - 250 אסירי עולם ו-1,700 תושבי הרצועה שנעצרו לאחר הטבח של השבעה באוקטובר.

תאונת דרכים מבצעית התרחשה בגבול רצועת עזה. לוחם גולני נפצע קשה, שלושה נוספים באורח קל, ומשפחותיהם עודכנו.

מטה משפחות החטופים פנה לרמטכ"ל והציע עיצוב לאות המערכה למלחמת חרבות ברזל, שיבטא הוקרה ללוחמים, לאזרחים ולנפגעים.

לפני ההכרזה על הזוכה בפרס נובל לשלום, חשש בנורבגיה: אם טראמפ לא יזכה הוא יטיל מכסים גבוהים או יכריז על נורבגיה כ"מדינת אויב"

הנשיא טראמפ אמר כי יגיע למצרים לחתום על ההסכם לסיום המלחמה וציין כי החטופים ישוחררו בשבוע הבא, "זה מורכב להגיע אל כולם".

הישוב איתמר ביקש משרי עוצמה יהודית למנוע את שחרור רוצחי משפחת פוגל ולמנוע ממחבלים משוחררים לחזור לאזור גב ההר בשומרון.

ניסיון מצד קבוצת ערבים ואנרכיסטים לקיים מסיק לא מתואם בחוות צפנת סמוך לתפוח נבלם בידי תושבים וכוחות הביטחון.

הרמטכ"ל זמיר סייר ברצועת עזה עם בכירי צה"ל, עמד על מוכנות הכוחות ואמר כי "המעשה הצבאי הביא להישג המדיני".

ד"ר מוטי קידר מעלה שאלות קשות על אופן ניהול המו"מ ללא דרישת שמות המוחזקים בידי חמאס ומצבם, ומתריע מחטיפות נוספות, והפעם באיו"ש.

מדוע במידה והייתי שר הייתי מצביע בממשלה בעד ההסכם למרות שיש בו גם בעיות רבות?

תנועת ההתיישבות 'נחלה' תקפה בחריפות את עסקת החטופים וטענה כי מדובר ב"הסכם כניעה מסוכן".

מרילין בר-און, אמו של רס"ן משה אברהם בר-און ז"ל, שנפל בקרב בשג’אעיה, משתפת במכתב אישי ומרגש את כאבה, אמונתה ובקשתה לעם ישראל

רות יוגב, אלמנתו של אברהם אזולאי שנפל בעזה, מגיבה לעסקה להשבת החטופים ומדגישה את הצורך בהשלמת המשימה.

הפרשן הפוליטי עמית סגל סבור כי ההסכם להשבת החטופים במסגרת מבצע "שבים לגבולם" מממש כמעט לחלוטין את יעדי המלחמה שנקבעו בתחילתה.

ראש עיריית ירושלים קושר בין צעדת ירושלים הממשיכה ומתקיימת כמסורת על אף הקושי, לבין שובם של החטופים ואחדות ישראל.

אביו של החטוף איתן מור, צביקה מור, פנה למשפחות השכולות והודה להן על עמידתן האיתנה שאפשרה, לדבריו, את שחרור כלל החטופים יחד.

סיפורים, ציטוטים, ושיעורים שנצרבו בלב: הרב נתנאל יוסיפון ראש ישיבת נתניה מספר על דמותו של רבו הרב אברהם שפירא זצ"ל.

הפרשן לענייני ערבים צבי יחזקאלי אומר כי לצד השבת החטופים שמעוררת שמחה רבה - חמאס השיג הישגים רבים על חשבונה של ישראל.

עם שובם יהיו החטופים זכאים למענק התארגנות ראשוני של 60,000 שקלים. כן יהיו זכאים לקצבה חודשית של 9,000 שקל לכל החיים.

ענת, אימו של מתן אנגרסט שנחטף ב-7 באוקטובר ומוחזק בשבי חמאס, שוחחה עם ערוץ 7. "עדיין לא מעכלת, יש כל כך הרבה מה להשלים"

עשרות אלפים מטיילים הגיעו עד כה לאתרי הטבע והמורשת בשומרון. 8,000 השתתפו אתמול בצעדת השומרון בקריאה לריבונות

האב השכול על העסקה לשחרור החטופים: "מה שיקרה בימים הקרובים הוא רק בזכות בנינו ובנותינו, עצרו את ההודאה המיותרת לטראמפ"

"יוסף חיים היה נשמה גבוהה, מורה לחיים ובן למשפחה של חסד" - הרב חן קורקוס נפרד מהחייל שנהרג בשוגג בקריית ארבע

לאסלו קרסנהורקאי קיבל את הפרס היוקרתי על יצירה "חזונית ומרתקת, המשלבת אימה אפוקליפטית עם אמונה בכוחה של האמנות"

הרב שמואל אליהו הציג תחושות מעורבות ביחס לעסקה - שמחה על השבת החטופים מחד, וגם כאב על המחבלים שמשתחררים ועל החטופים שאינם חיים.

ראש ישיבת הכותל הרב ברוך וידר מתייחס לעסקת החטופים ומדגיש את האחדות הלאומית, לצד הכאב על המחיר הכרוך בה.

טקס חדשני ומרגש בעיר דוד: כהנים בבגדי כהונה, לווים בשירה, והשתתפות מרשימה של הציבור

רבבות משתתפים בחברון בשמחת החג ששיאה במופע המרכזי בהשתתפות ליפא שמעלצר, אלייצור וביני לנדאו. הצטרפו לשידור חי

איריס חיים, אימו של יותם ז"ל, קוראת לציבור לשמוח בצניעות ולזכור את הנופלים והחטופים שלא ישובו לעולם.

גליה, אחותו של החטוף אבינתן אור, חגגה היום את ברית המילה של בנה הראשון וקראה לו צורי גלעד.

בטקס חגיגי ומרגש נחנכה שכונת "מצפה איל" במעלה חבר, הקרויה על שמו של הלוחם איל ברקוביץ' הי"ד והוכנס ספר תורה לבית הכנסת החדש

לכם משפחות השכול ולכל הפצועים בגוף ובנפש - כולכם יחד וכל אחד לחוד - גיבורי ישראל הנכם, זקפו קומתכם.

בטיסה של אל על שהביאה לישראל בני משפחות חטופים שחזרו מאמסטרדם פנה אליהם הקברניט: "זכות להחזיר אתכם לקראת האיחוד עם יקיריכם"

יעקב ניצן, אביו של סמ"ר גלעד ניצן הי"ד שנפל בעזה, קורא לזכור את הנופלים במלחמה - לצד השמחה על השבת החטופים.

הזמר ברי סחרוף נטל הבוקר (חמישי) ארבעת המינים כאות תודה על שחרור החטופים. "הרגשתי שאני צריך לעשות משהו עם משמעות"

עורך ערוץ הברנז'ה לועג לכתבת חדשות 12 מיכל פעילן, שלדבריו מייחסת לעצמה השפעה אישית מכרעת על חתימת ההסכם לשחרור החטופים.

המגיש רביב דרוקר עורר סערה לאחר שקרא לשחרור מרואן ברגותי במסגרת עסקת החטופים. עיתונאים וגולשים ברשת הגיבו בחריפות.

זיכרונות אישים מר' אברום: השיעור ששינה את חיי, סיפור מרגש על סנדקות והדרך שבה הנהיג את הישיבה ברגישות, דיוק ומסירות.

המחיר הבינלאומי, סכנת התמשכות הלחימה לפחות לשנה נוספת, והלחץ האמריקאי מצמצמים מאוד את מרחב הבחירה של ישראל.

מפיק מיזם סוכת ראש העיר ירושלים מספר על מאחורי הקלעים של ההכנות להקמת הסוכה, על האתגר המיוחד וגם על ההתרגשות האישית.

נשיא ארה"ב אמור להגיע בסוף השבוע לביקור קצר בעקבות ההסכם עם חמאס ולקראת שחרור החטופים. ייתכן שיישא נאום בכנסת.

צפו: מעמד ראשון של ברכת הכהנים לחג הסוכות בהשתתפות שורדי שבי, ורבבות מתפללים. הרב דוד יוסף קרא להמשיך ולהתפלל למען החטופים.

גיסו של ראש הממשלה משוכנע שההסכם עם חמאס הוא חתימה על מתקפות הטרור הקשות פי כמה שיבואו בעתיד ומציג תרחיש לו אין לישראל מענה.

חלון ההזדמנויות ההיסטורי למלחמת חרמה באידיאולוגיה של האסלאם הרדיקלי והאכזרי בעזה ולסילוקו מאדמתנו - סוכל.

על אף שנותיו הרבות בעירייה מתרגש מנהל המחלקה למורשת ישראל בעיריית ירושלים בכל שנה מחדש בחגים, והשנה על רקע המלחמה - במיוחד

השרה סטרוק מתארת במאמרה את שמחת השחרור, ההישגים הביטחוניים שייחסה לפעולות הממשלה - אך גם בושה עמוקה מההסכם.

מישל אילוז, אביו של גיא הי"ד שנרצח ב-7 באוקטובר וגופתו מוחזקת בידי חמאס, מתאר את הרגשות המעורבים בעקבות ההסכם להשבת החטופים

השחקנית גל גדות פרסמה שהיא החליטה להדליק נר ולהתפלל בעקבות החתימה על העסקה. "אני לא אדם דתי, אבל יש תקווה לאור גדול".

חלקם חיילים, אחרים צעירים ממסיבת נובה או אזרחים מקיבוצי העוטף — לכל אחד מהם שם, משפחה וסיפור חיים שנקטע באכזריות.

הרב אליהו עזריאל ברנד ז"ל, מחשובי חסידי קרלין סטולין וממקימי ארגון זק"א, נפטר הבוקר בבית החולים שערי צדק בגיל 61.

בני זוג חסידי חב"ד מקריית מלאכי, שניהם לוקים בכבדות שמיעה, עברו יחד ניתוח השתלת שתל שמיעה בבית החולים.

תושב כפר סבא בן 63 שנסע לאומן, נעצר בחשד לאחזקת חומרים מסוכנים - תרופות שיכוך כאבים שהוחזקו ברישיון משרד הבריאות הישראלי

בתי החולים ובמשרד הבריאות נערכים למבצע ההשבה הגדול ביותר עד כה. ד"ר הגר מזרחי: "אנחנו מתכוננים לגרוע מכל ומקווים לטוב"

חבר הכנסת צבי סוכות הותקף אמש בבני ברק על ידי נערי שוליים, לאחר שהשתתף בשמחת בית השואבה בחצר ויזניץ'

הנהלת פורום הגבורה קוראת למשפחות החטופים "הצטרפו אלינו לדרישה: מיד אחרי השבת החטופים - משמידים את חמאס"

שר האוצר סמוטריץ' התייחס לחתימה על השלב הראשון בעסקה לשחרור חטופים וסיום המלחמה בעזה, ואמר כי חברי מפלגתו יצביעו נגד העסקה.

גשמים מקומיים ירדו הבוקר בצפון הארץ ובמרכזה. הגשם ייחלש אחר הצהריים, ובמהלך היום צפוי להיות מעונן חלקית עד מעונן.

הרב רפי פוירשטיין משתף במסע רוחני מרגש בין זעקות השופר, השבר הלאומי והאמונה שבוקעת מלבבות מרוסקים.

מכשירי שמיעה מודרניים משלבים כעת טכנולוגיה חכמה המותאמת אישית לצרכי המשתמש, ומציעים נוחות מרבית לצד ביצועים משופרים

הנשיא בירך על ההסכם שהושג במצרים לסיום המלחמה והודה לנשיא טראמפ: "הביא תקווה לשינוי במזרח התיכון"

הוריו של סגן הדר הי"ד פרסמו הודעה בעקבות הסיכום על עסקת החטופים וקראו לא להשיב מחבלים עד שכל המוחזקים בידי חמאס ישובו

הסכנה הגדולה בשחרור מחבלים כאלה אינה רק תיאורטית. היא מוחשית, קרובה, ומבוססת על היסטוריה כואבת שכבר חווינו.

השר רון דרמר הוא מופת של נבחר ציבור המבצע שליחותו שלא על מנת לקבל פרס, הבו לנו פרנסים המאירים את הדרך.

הפרשן עמית סגל, מעריך כי העסקה שסוכמה במצרים בין ישראל וחמאס מדברת על שחרור חטופים והפסקת אש ולא מבטיחה את החלשת ארגון הטרור.

כשם שנתניהו וממשלתו יכנסו לספרי ההיסטוריה על הפירוק המרשים של הציר האיראני, כך יזכרו לשמצה על הפספוס המתמשך בגזרת עזה.

כמו ילדים קטנים: מדברים על ערך השלום - עד שזה מגיע להתנגשות עם תחושות, צדק והגיון.

שלושה שורדי שבי, אלי-ה כהן, עומר שם-טוב ועומר ונקרט, שוחחו עם ערוץ 7 על ההתרגשות מחזרתם של חבריהם החטופים וביקשו: תמשיכו להתפלל

לא המנהיגים יצרו את ההישגים, אלא הלוחמים, אנשי המילואים, המשפחות השכולות. אלה שלא מתראיינים ולא מופיעים בטלוויזיה.

דודו של אבינתן אור החטוף בעזה, שיתף בתחושותיו ברקע ההכרזה על חזרת החטופים: "חמאס יודע להפוך את הקערה עד הרגע האחרון"

הרמטכ"ל הנחה להיערך בהגנה ולהתכונן לכל תרחיש. בצבא מעריכים כי חמאס עלול לבצע ירי מסיבי או ניסיון חטיפה לפני כניסת ההסכם לתוקף

כמו ביום הולדתו של יהונתן, הבן האהוב שלי שנהרג, רגשותיי לא מעורבים. תמונות חטופים משוחררים ימלאו את ליבנו רק אושר, שמחה וגיל

עינב צנגאוקר, אימו של מתן המוחזק בידי חמאס, שוחחה עם ערוץ 7 בכיכר החטופים על תחושותיה לאחר השגת ההסכם שישיב את בנה משבי חמאס

יהודים מכל הארץ והעולם גודשים את רחובותיה של ירושלים בימי חול המועד. שאלנו כמה מהם מה מביא אותם לעיר בחג הנוכחי.

אלפים מתכנסים בהתרגשות ובשירה לתפילת הלל חגיגית עם הרב שמואל אליהו בגני מיטשל בירושלים, מול חומות העיר העתיקה. צפו.

שורדת השבי הגיעה בשעות הבוקר המוקדמות לכיכר החטופים בתל אביב ופצחה בשירת 'עוד אבינו חי' ברגע שראתה את בני משפחות החטופים. צפו.

בני משפחות החטופים ושורדי שבי קיימו שיחה מרגשת עם הנשיא טראמפ לאחר שהוכרז על הסכם שחרור החטופים.

נשיא ארה"ב התראיין ברשת פוקס על רקע ההסכם: כל החטופים ישתחררו ביום שני, כולל החללים. העולם התאחד סביב ההסכם ההיסטורי.

זה הלו"ז לשלב הראשון בתוכנית טראמפ: הקבינט והממשלה יאשרו את המהלך, צה"ל ייסוג מהעיר עזה, ו-72 שעות לאחר מכן יחל שחרור החטופים.

שורדי השבי אמילי דמארי, רומי גונן, עומר שם טוב, אלי-ה כהן ועומר ונקרט הגיבו בשמחה מתפרצת לעסקה שנחתמה. "לחיים!".

נתניהו התייחס להסכם לשחרור החטופים, הודה לטראמפ והזמינו לנאום בכנסת. טראמפ צפוי להגיע לישראל ביום ראשון.

נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ הכריז הלילה כי ישראל וחמאס חתמו על השלב הראשון של התוכנית שלו להפסקת אש ברצועת עזה.

הסרט "המלחמה על הנפש" מתעד לראשונה את מאבקם של מטפלי מרכז חוסן שדרות, שהפכו בעצמם לחלק מהתופת ביום שאחרי

חודש לאחר הפיגוע הרצחני בצומת רמות, שמחה מהולה בעצב בבית משפחת הרב ישראל מצנר הי"ד עם הולדת בנו שלא יזכה להכירו

עשרות מפגינים קיצוניים הגיעו למעונו של ראש עיריית בית שמש שמואל גרינברג, פרצו את שערי הבית, יידו אבנים והשחיתו את מערכת החשמל.

נשיא ארצות הברית, דונלד טראמפ, אמר כי מסתמן שיגיע ביום ראשון למצרים שם מתקיים המשא ומתן לסיום המלחמה בעזה והשבת החטופים.

הורי ישראל הפכו ליעד למתיחה חדשה: בני הנוער שולחים תמונות מזויפות של זרים בסלון ומתעדים את התגובה. צפו

עשרות רבנים בירושלים חתמו על מכתב הקורא להפרדה מגדרית בתחנות האוטובוס ברחבי הבירה.

התביעה הבריטית טוענת כי מטרת החשודים הייתה "להרוג מאות חפים מפשע"; אחיו של אחד מהם נאשם באי-דיווח על פעילות טרור

מצלמות אבטחה הובילו לזיהוי החשוד - תושב העיר הסובל מבעיות נפשיות והתמכרות לסמים. הוא נעצר לחקירה ושוחרר

ספר תורה חדש הוכנס לגבעת אעירה שחר. הספר נתרם על ידי פרופסור מבאר שבע לזכר אימו.

בכירי מפלגת השלטון והקנצלר כריסטיאן שטוקר לוחצים על רשות השידור ועיריית וינה כדי למנוע את הדחת ישראל מהתחרות.

מזכיר הממשלה יוסי פוקס הסביר כי בשל האיסור ההלכתי לקיים אבלות בימי חג, נקבע יום הזיכרון למחרת איסרו חג.

נשיא ארה"ב דונלד טראמפ אומר כי להערכתו הסכם להשבת חטופים וסיום המלחמה קרוב מאוד ואף שוקל להגיע למצרים לקראת סוף השבוע הקרוב.

ראש הממשלה לשעבר, אהוד ברק, סבור שישראל ניצחה את המלחמה בעזה לפני חודשים רבים, ומאז מרץ השנה מדובר בקרבות מיותרים.

ישראלי עם תפילין בלב ביירות - בשביל התמונה הזאת לא צריך מזרח תיכון חדש, אלא רק סוכן נסיעות הרפתקן אחד מירושלים.

ראש העיר ירושלים, משה ליאון, שוחח עם ערוץ 7 מסוכת ראש העיר ומצהיר: "לקחתי על עצמי משימה מרכזית - לקדם את האחדות".

ראש המועצה המקומית חברון, אייל גלמן, מצהיר כי תנופת ההתיישבות וגאולת הבתים נמצאת בשיאה ונזכר בכניסה המרגשת לבית לאה.

ערבים הניחו מטען חבלה ודגל חמאס בדרך לחוות חסד לאברהם הסמוכה לעפרה. למטען צורף פתק בעברית עם הכיתוב "7 באוקטובר שמח".

50 שנה ויום, זהו המרחק בין הכשל המודיעיני שקדם למלחמת יום כיפור לכשל שקדם לטבח השבעה באוקטובר. על ההתרעות, העיוורון והקונספציות

שלושה מקורות אמרו הערב (רביעי) ל-CNN כי ישראל מעריכה שחמאס לא יכול למצוא ולהשיב את כל החטופים החללים שנותרו בעזה.

לאחר שדעת הקהל בארה"ב תמכה באופן מסורתי בישראל, סקרים אחרונים מראים על שינוי חד.

שר החוץ גדעון סער מגיב להמשך פעילותה של ממשלת צרפת לקידום הקמת מדינה פלסטינית. "הצביעות הצרפתית מדהימה"

רופאה פלסטינית בבריטניה שפרסמה פוסטים בהם שיבחה את טבח 7 באוקטובר, תועמד בפני טריבונל רפואי שיקבע האם להרחיקה מתפקידה.

טייס פרמוטור צילם עבור רשות הטבע והגנים את כריש הלוויתן שנצפה היום סמוך לחופים בדרום באזור אשדוד. צפו

רס"ן (במיל') הרב לירז זעירא, שליח חב"ד שנפצע קשה מפיצוץ מוקש בדרום סוריה ואיבד את רגליו, נטל לולב בסוכת בית החולים "אסף הרופא"

משפחתו של ביפין ג'ושי שנלקח בשבי חמאס בשבעה באוקטובר חושפת הערב (רביעי) סרטון שנאסף כשלל צה"ל בו מתועד ביפין בשבי חמאס.

משפחה שעשתה את דרכה למערב בנימין, נתקלה בעשרות ערבים שניסו לחסום את המכונית ורגמו אותה באבנים. אב המשפחה ביצע ירי להגנה עצמית

השר לביטחון לאומי חתם על צו האוסר את קיום הכנס שתוכנן להתקיים בוואדי ג’וז והבהיר כי מדובר בפעילות אסורה של הרשות בתחומי ישראל

הליכוד הסמיך את השר מיקי זוהר להוביל את המשא ומתן בשם המפלגה לקראת הקונגרס הציוני.

צה"ל מגיב בחריפות להאשמות של תא"ל (במיל') אורן סולומון לפיהן הפיקוד טייח מחדלים במלחמה. "אמירותיו פוגעות בצה"ל ובמפקדיו".

דווקא בשבעה באוקטובר מתפללת אליזבט צורקוב לשלומם של תושבי עזה. הרשת לא נשארה חייבת.

כוחות גולני תקפו חוליית מחבלים בעזה שניסתה לפגוע במגנן צבאי. שלושה מחבלים חוסלו ושניים נמלטו לפיר מנהרה.

ארבעים שנה למבצע 'רגל עץ': סא"ל (מיל') גדעון מיטשניק חושף את ההיערכות המודיעינית בימים שלפני התקיפה.

אם מישהו מהשמאל עושה הסכם עם אויבינו זה נורא ואיום. אם ביבי עושה אותו הסכם הוא זוכה לשבחים? חברי הקואליציה - אל תשקרו לנו.

השמדת התשתית הצבאית של חמאס בעזה נטרלה את יכולת הארגון לאיים, כפי שנהג בשנים קודמות, בשיגור רקטות לעבר ירושלים.

8,000 צעדו לציון 50 שנה להתיישבות בשומרון - ביניהם גם ותיקי ההתיישבות. יוסי דגן: "כאן תהיה ריבונות מלאה"

בפוליטיקו דווח כי בכיר קטארי, נכח בחדר הסגלגל כדי להבטיח שנתניהו לא יחרוג מהניסוח של הבית הלבן. לשכת ראש הממשלה: "פייק ניוז"

בטקס הזיכרון שנערך ברעים קרא הנשיא הרצוג להמשך תמיכה במשפחות הנרצחים, חיזוק שיקום השורדים והבטחת הצלחת המשא ומתן לשחרור החטופים

לאחר פעילויות מבצעיות משמעותיות, הקו יחזור לפעילות מלאה באופן שיאפשר את הגברת התדירות לנגב המערבי.

הכתב הצבאי שי לוי יוצא נגד מערכת הביטחון לאחר שגורם בכיר תקף את ליברמן על אזהרותיו מפני מתקפה איראנית בחג הסוכות.

שב"כ וצה"ל סיכלו ניסיון הברחה רחב היקף של אמל"ח מאיראן, שנועד להגיע לידיהם של פעילי טרור ביהודה ושומרון.

עיריית אשקלון הודיעה על סגירת חופי הרחצה בעיר בעקבות כריש שנצפה בים. התושבים התבקשו להישמע להוראות המצילים.

דוח של בלומברג קובע: רונאלדו הפך לשחקן הכדורגל הראשון שהונו האישי חצה את רף מיליארד הדולר

ברק רביד שיתף בפודקאסט של נדב פרי כי הוא מחזיק במספרו האישי של דונלד טראמפ, שעונה לו כמעט בכל פעם.

חבר מושבעים קבע כי ענקית מוצרי הצריכה תשלם 16 מיליון דולר בפיצויי נזיקין ו-950 מיליון דולר בפיצויים עונשיים.

אייר קנדה, שהחלה החודש להגיש יין ובירות בכל טיסותיה גם במחלקת תיירים, תשוב מחר לישראל לאחר היעדרות של כמה חודשים.

המזרחן יוני בן מנחם לא מופתע מדרישות חמאס המבקש לסחוט את ישראל ולהפעיל עליה לחץ אמריקאי מצד נשיא המצפה לפרס נובל.

צה"ל הודיע על הקמת צוות מומחים לבדיקת התאונה המבצעית בדרום עזה, שבה נפצעו שלושה לוחמי מילואים מחטיבה 6 מפיצוץ רימון.

משפחתו של החייל יוסף חיים רבוח, שנהרג מירי חברו, ביקשה ממח"ש לשחרר את החשוד ממעצר להשתתף בהלוויה - אך נענתה בשלילה.

לאחר תביעה ייצוגית שהוגשה נגד משרד התחבורה, עשרות אלפי נכים צפויים לקבל החזרי אגרות רישוי ששולמו ביתר בשנים האחרונות.

ירון בלום, לשעבר מתאם השבויים והנעדרים, הביע אופטימיות באשר לשיחות לשחרור החטופים, ואמר כי "אנחנו בישורת האחרונה של המו"מ".

תחקיר חדש חושף כי חיל האוויר לא הפעיל שיקול דעת עצמאי ולא תקף את מאות המחבלים שחדרו לשטח ישראל. מעט מטוסים לא הופעלו כנדרש.

בשארם א-שייח' נמשכות השיחות בהשתתפות נציגי ארה"ב, ישראל, מצרים, קטר וחמאס, במטרה להגיע להסכם כולל לשחרור החטופים ולסיום הלחימה.

תנועת נחלה השיקה את השיר "חוזרים הביתה לעזה" בביצוע פרחי ירושלים, במטרה לחזק את אהבת הארץ וההתיישבות בקרב הנוער.

ליברמן מזהיר מתקיפה איראנית. חוקר איראן אליהו יוסיאן: אם מצטבר מידע על היערכות איראן לתקיפה, יש להקדים במתקפת מנע בגיבוי ארה"ב.

אלפים צועדים ברגעים אלו בצעדת הריבונות בשומרון לסבסטיה לציון 50 שנה להתיישבות. בראש הצועדים השרים סמוטריץ’ וגמליאל ויוסי דגן

ועדת נובל השבדית הכריזה כי פרס נובל בכימיה יוענק לשלושה חוקרים על פיתוח תחום הכימיה הרטיקולרית וחומרי כולאי גזים.

דמותו של הרב דוד דיין זצ"ל, רבה הראשי הספרדי של צפת, נחרטה עמוק בלב תושבי העיר שנזכרים בצניעותו ובאהבתו הגדולה לתורה.

משפחת ג'ושי תחשוף הערב תיעוד שבו נראה ביפין ג'ושי, שנמצא בעזה. בסרטון, שצולם לפי הערכות בנובמבר 2023, הוא נראה בחיים.

מחקר באסותא: מערכת בינה מלאכותית לקיצור פיענוח בדיקות CT הובילה לזיהוי מהיר של דימומים תוך־גולגולתיים.

הסופרת הירושלמית נחמה בן אליהו, יקירת העיר ומחברת ספרים על העיר, הלכה לעולמה. ההלוויה נערכה ביום שני בירושלים.

כתב אישום הוגש נגד מוראד מחאג'נה מתל אביב, שנאשם כי תקף תושב הרצליה ושדד ממנו מטבעות ביטקוין בשווי כ-600 אלף דולר.

ח"כ יצחק קרויזר עלה להר הבית עם הוריו לרגל החג, והתפלל לשובם של החטופים ולשלום חיילי צה"ל.

שנתיים לאחר מתקפת הטרור בדרום, נחשף תיעוד חדש מקיבוץ ניר עוז ממסוק קרב ורשת הקשר ברגעי הלחימה הראשונים.

יהודי אוקראינה חוגגים את החג השני של סוכות תחת איום מתמיד של טילים וכטב"מים רוסיים שהתגברו לאחר כשלון המגעים עם מוסקבה

הרב נתן שהם העניק כשרות מחוץ לאזור סמכותו - וחזר בו; בג"ץ קבע תקופת התארגנות של ארבעה חודשים

ישיבת ההסדר אור תורה מטיבתא בכרמיאל משתפת קליפ חדש ומרגש עם אהרון רזאל, ובו מחרוזת ניגוני שבת מרוממים - לזכר בוגר הישיבה.

חמש שנים לאחר מותה של אביה פוני ז"ל, נערה מאלקנה, ממשיכות משפחתה וחברותיה את דרכה במיזם ארצי של אחדות וחיבור.

השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר עלה להר הבית לרגל חג הסוכות, "כדי להתפלל על השמדת חמאס והחזרת החטופים".

מחבל בן 19 ממזרח ירושלים, ששוחרר באחת מעסקאות החטופים, נעצר בפארק המסילה כשברשותו סכין באורך תשעה סנטימטרים.

במלאת שנתיים לאסון השבעה באוקטובר, תיפתח תערוכת “משבר לתקומה”, מול מגרש הרכבים השרופים במושב תקומה - מרחב של זיכרון ותקווה.

חמאס דורש שישוחררו 6 מחבלים בכירים - בינהם: מרוואן אל-ברגות'י ואחמד סעדאת וגם דורש שישוחררו מחבלי נוח'בה.

הכוחות סרקו מאות איתורים, עצרו מחבלים שיידו אבנים, ואיתרו והחרימו חלקי נשק, בקבוקי תבערה, חומרי הסתה לטרור ואמצעי לחימה נוספים.

אפי מוצא את עצמו בצפון בלי אתרוג, ומגיע לחנות בשם "רויאל אתרוג" - שם ממתינה לו חוויה לא שגרתית עם מוכר רפורמי.

ח"כ אביגדור ליברמן תקף בחריפות את ההנהגה החרדית וייחס לרב דב לנדו אמירות חריפות. בסביבת הרב יצאו בהכחשות גורפות

נער בן 13 הצליח לעבור את מערך האבטחה והבידוק בנתב"ג ולעלות למטוס אל על ללא דרכון וללא כרטיס טיסה.

יונתן אוריך, מיועציו הקרובים של ראש הממשלה בנימין נתניהו, משתף במגזין החג של 'כפר חב"ד' על חוויה רוחנית שעבר במהלך מעצרו.

מאיר אוחנה מתאר את הדיסוננס בין שמחת חג הסוכות לבין זיכרון הטבח של 7.10, ומציג את המחלוקת הציבורית סביב התאריך הראוי לציון.

אחד הפצועים, שספג חבלות קשות יותר, הגיע לאירוע עם תחבושות על ראשו. חברי הישיבה רקדו עם הניצולים לצלילי "אני מאמין"

לוחמי מילואים במוצב נחל עוז טוענים לכשלים חמורים בהגנה, ובהם שערים חלשים וחיילים לא לוחמים שמוצבים בעמדות שמירה רגישות.

ח"כ פרוש מחה על כך שצה"ל לא שיחרר בחורי ישיבה שנעצרו בגין אי התייצבות לצו גיוס לקראת חג הסוכות, בשונה מערב ראש השנה ויום כיפור.
אלפים התכנסו עם אור הבוקר ברחבת מערת המכפלה, לתפילת ההלל החגיגית עם הרב שמואל אליהו, בליווי כלי נגינה בהובלת הרב אוריאל סעייד.

בועז ליברמן מבקר את אוזלת היד המוסרית של המדינה כלפי משפחות נרצחי 7.10: "זה לא עניין של קצבאות - זה מבחן זהותי לחברה כולה"

אורן סולומון טען כי חיילי מצ"ח פשטו על ביתו בהוראת הפרקליטות הצבאית כדי להכפיש את שמו, בעקבות ביקורת שהשמיע על תפקוד צה"ל

גורם ביטחוני בכיר תקף בחריפות את יו"ר ישראל ביתנו אביגדור ליברמן לאחר שהזהיר הבוקר מפני מתקפה איראנית אפשרית במהלך חג הסוכות.

תכנית 'הפטריוטים' בערוץ 14 נפתחה בשירי חג הסוכות, אך התאריך - שנתיים לטבח בעוטף עזה - עורר תגובות נזעמות ברשת.

חמאס דורש לשחרר לידי הארגון את גופותיהם של יחיא סינוואר ומוחמד סינוואר — האחים שנחשבים לאדריכלים מרכזיים של מתקפת 7 באוקטובר.

אלוף ישראל בטאקוונדו, יוסף חיים רבוח ז"ל, הוא החייל שנורה למוות על ידי חברו. האב השכול והאב של היורה ישבו ובכו יחד לאחר האסון.

ענת, רעייתו של של רס"ן דוד מאיר ז"ל שנפל בקרבות ב-7 באוקטובר, מותחת ביקורת על ההתעקשות לקבוע טקסי זיכרון במהלך החגים.

כלי שיט של חיל הים השתלטו על תשע ספינות שהשתתפו במשט ועצרו את 150 המשתתפים בו. משרד החוץ: "ניסיון חסר תועלת הסתיים בלא כלום"

המבצע חשאי כלל עצירת תקיפות של חיל האוויר, תיאום בדרגים הבכירים ומסע רגלי בן 19 שעות עד מעבר הגבול.

נהג מכונית נהרג הבוקר (רביעי) כשהתנגש בחלקה האחורי של משאית חונה, עף לתעלה בצד הכביש ורכבו עלה באש, בכביש 2 סמוך לבונים.

מומחה ההתנהגות ואיש החינוך רון שמעוני: "הדרכת הורים עוזרת לנו להבין איך אפשר לנהל בית שהוא מקום טוב יותר לכולנו"

תא"ל (במיל') עופר וינטר במלאת שנתיים לטבח ב-7 באוקטובר: "אנחנו עם שצועד עם הכאב - אבל לא נשבר ממנו"

בפרויקט מיוחד לציון שנתיים ל-7 באוקטובר, מיכל רבינוביץ' יצאה לשמוע את הסיפורים של התמונות המרגשות ומעוררות ההשראה מאותו יום קשה

אהוד אולמרט, ראש הממשלה לשעבר, אומר כי לטראמפ יכולת לשכנע את נתניהו לסיים את המלחמה.

"האסון הקשה העיר אותנו מהקונספציה שהובילה אותנו להכלה, נסיגות וויתורים - כעת אסור להיכנע ללחצים ולחזור לאותה מדיניות שגויה".

תלמידו של הרב אברהם אלקנה כהנא שפירא זצ"ל משרטט דיוקן של רבו - יראת שמים, חביבות אין קץ, דקדוק במצוות, אהבת תורה ותפילה בכוונה

תושבת בארי שניצלה מהטבח מצאה טלפון ששייך למחבל בין הריסות ביתה, לא ידוע מה עלה בגורלו של המחבל

המונים השתתפו בטקס אזכרה לזכר נרצחי ה-7 באוקטובר מאשדוד, שהתקיים בחלקת הנרצחים בבית העלמין בעיר

עומר שם טוב נשא דברים מרגשים בטקס בפארק הירקון לציון השבעה באוקטובר: "בזכותכם נמשיך לחיות כאן, עם תקווה ואמונה".

אביו של רס"ר אורי דנינו ז"ל שנרצח בשבי החמאס השתתף בטקס הזיכרון בפארק הירקון ונשא תפילה מרגשת להשבת החטופים.

צלם "ידיעות אחרונות" זיו קורן מספר לערוץ 7 על החוויות האישיות שלו מתיעוד בלתי פוסק מתחילת המלחמה לקראת השקת תערוכת "תמונת מצב"

"ניסו לסכל אותי, להשתיק אותי וקצינים נוספים. הרמטכ"ל לשעבר ניהל מערכת שיטתית לטיוח החקירה. מצאתי הסתרת מידע מהדרג המדיני".

ראש הממשלה בנימין נתניהו פרסם הצהרה לציון שנתיים למתקפת הטרור הרצחנית ביישובי עוטף עזה.

בוושינגטון התקיים כינוס מיוחד לציון שנתיים ל-7 באוקטובר. "אסור לעצור עכשיו. זו הזדמנות היסטורית"

טקס הזיכרון נפתח בדקת דומייה במעמד עשרות אלפי משתתפים ובשידור חי למיליוני צופים במאות הקרנות ברחבי העולם. צפו.

בתנועת נחלה מזהירים: “כניעה לאויב ונסיגה מעזה היא פגיעה בלוחמים שלנו ובארץ ישראל. הפתרון הוא הכרעה והתיישבות בעזה”

תמונת הרוצחים המשוחררים מניפים את אצבעותיהם בתצורת 'וי' תהיה הניצחון של החמאס

הפעילה הפרו-פלסטינית שגורשה מהארץ פרסמה פוסט שעוסק ב"סבל האסירים הפלסטינים" - עם תמונה של החטוף שמוחזק בשבי חמאס.

המועמד המוביל לראשות העיר ניו יורק עורר סערה כשפרסם הודעה שבה נכתב כי "אחרי אותו יום - נתניהו וממשלת ישראל פתחו במלחמת רצח עם".

לקראת צעדת הריבונות, בני קצובר, קורא לציבור להגיע לסבסטיה: "מימים שלא היה יהודי מירושלים עד עפולה, עברנו כבר את החצי מיליון".

חייל צה"ל יוסף חיים רבוח ז"ל נהרג אמש (שני) בקריית ארבע, כתוצאה מירי שוגג של חברו הטוב, לוחם מג"ב בשירות סדיר.

גילה ברנר, מתנדבת בארגון "מעגלי נפש", חושפת את ההתמודדות המורכבת בדילמות קשות שעולות בין משבר נפשי לשמירת מצוות.

בניגוד לעמדת טראמפ, בכיר בחמאס מציב את שחרור החטופים בסוף רשימת הנושאים במשא ומתן, לאחר נסיגה מלאה ותחילת שיקום רצועת עזה.

חיל האוויר יירט היום (שלישי) ארבעה כטב"מים ששוגרו מתימן בשמי העיר אילת - כך נמסר מדובר צה"ל.

תצפיתניות ולוחמי חטיבת 'הגולן' סיכלו הברחת אמצעי לחימה משטח סוריה לשטח ישראל

צה"ל מעדכן כי שלושה לוחמים נפצעו בתאונה מבצעית מפיצוץ רימון צה"לי במגנן בח'אן יונס. שניים מהם קשה.

משתתפי משט "סומוד" שגורשו מישראל סיפרו לעיתונאים על "התעללות" שעברו בכלא הישראלי.

שכניו של ג'יהאד א-שאמי דיווחו למשטרה על "תהליך רדיקליזציה וניסיון להטיף את הקוראן לילדים מקומיים", אולם המשטרה התעלמה.

המונים ליוו למנוחות בבני ברק את הרב דוד וייס, מחנך ומלמד שנפטר בארצות הברית ביום כיפור בגיל 47 לאחר מחלה קשה.

חיל האוויר חיסל את המחבל מחמוד עלי עיסא במרחב דיר עמס ועוד מחבל חיזבאללה שהפעיל כלי הנדסי במרחב זבקין שבדרום לבנון.
