מטה V26 מרחיב את שורותיו לקראת הבחירות
אלחנן גלט וינקי פרידמן הודיעו על הצטרפותם להובלת מטה V26, הפועל להגדלת שיעור ההצבעה במחנה הלאומי
אלחנן גלט וינקי פרידמן הודיעו על הצטרפותם להובלת מטה V26, הפועל להגדלת שיעור ההצבעה במחנה הלאומי

ראש מועצת שומרון בירך את השר בן גביר ואת גורמי הביטחון והאכיפה בעקבות עיכובם של ארבעה אזרחים זרים.

שנה לאחר נפילת סגן איתן בן יצחק הי"ד ברפיח, נחנכה "חוות איתן" המרחיבה את הר ברכה בשטח ענק של כ 6,000 דונם.

לרגל יום האושפיזין של יוסף הצדיק, אלפים נכנסו הבוקר (חמישי) לתפילה בקבר יוסף שבשכם.

מעל 10,000 בני אדם השתתפו בצעדת השומרון מגנים לכדים, שהוחרבו בהתנתקות והוקמו השנה מחדש.

מעל 10,000 צועדים בצעדת השומרון מגנים לכדים, היישובים שהוחרבו בהתנתקות והוקמו השנה מחדש.

בשעה זו מתקיימת תפילת הלל המונית ביישוב החדש נועה בצפון השומרון, לקראת צעדת השומרון שתצא מגנים לכדים בהשתתפות אישי ציבור.

ספר תורה הוכנס ביישוב צופים בידי משפחת בעלסקי מארה"ב לזכר בנם ולזכר גיבור ישראל רן גואילי הי"ד.

מאות מנהיגים מ-70 מדינות מבקרים בישראל - ובהתיישבות. ראש מועצת שומרון: "מדינת טרור ביו"ש תאיים על ביטחון העולם המערבי"

היערכות שיא לקראת צעדת הענק שתתקיים ביום רביעי בין גנים לכדים - היישובים שהוחרבו בהתנתקות והוקמו השנה מחדש.

ראש מועצת שומרון חנך עם משפחתו של סמ"ר הלל דינר הי"ד ותושבי מגדלים את שכונת הקרוואנים החדשה - הרחבה של היישוב ליד חוות נוף אב"י

אלפי משפחות הגיעו לאתרי הטבע, המעיינות ומרכזי המורשת. בימים הקרובים יתקיימו אירועים ופעילויות ברחבי השומרון

תיירות שומרון מזמינה לשלל אירועים בחוה"מ סוכות, ממסע משפחתי אינטראקטיבי ועד צעדת השומרון מגנים לכדים, סיורים ועשרות אתרי טבע

מפקד אוגדת איו"ש, תא"ל קובי הלר, העניק אות הצטיינות לאגף הביטחון ולמוקד הבטחון של מועצה אזורית שומרון.

בעקבות חשיפת המנהרה בקלקיליה פנה ראש מועצת שומרון יוסי במכתב בהול לשר הביטחון ולרמטכ"ל ודרש דיון דחוף בנושא

ראשי מועצות בנימין ושומרון הגיעו יחד לבית החולים לשהות לצד משפחתו של נריה לייטר שנפצע קשה בפיגוע. "הממשלה חייבת להפוך שולחן"

בחול המועד סוכות ייפתח לציבור מרכז "אוצרות שומרון" בשבי שומרון, לסינון עפר החפירות במסגרת משחק "המירוץ למיליון".

מיזם "שבילי התנ"ך ביו"ש" יוצא לדרך ובמסגרתו החלה הקמת הגשר התלוי "שביל יהושע", בין מרכז מורשת אלון מורה לפסגת הר כביר.

ראש מועצת שומרון יוסי דגן ספד לנתנאל שקרון הי"ד וקרא לממשלה לצאת למבצע צבאי נרחב: "להחזיר את המחסומים ולגבות מחיר בקרקע".

מאות בהכנסת ספר תורה וחנוכת בית הכנסת ע"ש הרב קוק זצ"ל בחומש. יוסי דגן הכריז: "ההתנתקות מצפון השומרון מתה, עם ישראל חי"

מאות מגיעים לחומש לאירוע הודיה על חידוש ההתיישבות, עם חנוכת בית כנסת והכנסת ספר תורה. ביישוב כבר מתגוררות כ-30 משפחות.

בכנס בפרלמנט האירופי, בבריסל יחתמו עשרות חברים מהסיעה השלישית בגודלה על אמנת IHRA - ויביעו תמיכה בהתיישבות בשומרון.

במלאת חודש להקמת היישוב עמק דותן, עלתה לקרקע הישיבה הקדם-צבאית בראשות הרב חיים ברוך עם עשרות תלמידים ומצטרפת ל-22 המשפחות.

סרטון השנה החדשה של מועצת שומרון הפך לוויראלי: אבו טבלה וטוויל פדיחה מגלים את תנופת הבנייה וההתיישבות ומתעמתים עם יוסי דגן.

יום לאחר הסנקציות הבריטיות, השר גדעון סער ויוסי דגן העניקו לשר החוץ הסלובני יין מהר ברכה וסיפרו לו על נבואת ירמיהו.

ערב פתיחת שגרירות ישראל מחדש, יוסי דגן נפגש עם בכירי ממשלת סלובניה. שרי ההגנה והחקלאות הביעו תמיכה בריבונות ביו"ש.

ביום בו בריטניה הכריזה על סנקציות נגד יו"ש, קיים ראש מועצת שומרון פגישה מדינית ארוכה בסלובניה עם סגן ראש הממשלה.

משלחת של 20 מחוקקים אמריקנים סיירה בשומרון והודיעה כי תפעל לצעדי נגד כלפי גופים המחרימים תושבים בשל מקום מגוריהם

משלחת מחוקקים ממדינות שונות בארה"ב הגיעה לשומרון והתחייבה לקדם חקיקה שתכיר ביהודה ושומרון ותחליף את המונח "הגדה המערבית".

גני הילדים ביישובים שא-נור, עיבל ועמק דותן נחנכו השבוע. יוסי דגן אמר: "זהו גן הילדים הראשון בהר עיבל - מאז ימי יהושע בן נון"

בטקס חגיגי ומרגש עלו 20 משפחות חדשות לחרמש בצפון השומרון וחנכו שכונה חדשה. צפו

המסגרת החדשה מיועדת לתלמידים מכל רחבי המועצה ומהרשויות השכנות, ומתמחה במענה לתלמידים המתמודדים עם אתגרים התנהגותיים ורגשיים.

מעל 25,000 תלמידים פתחו את שנת הלימודים בשומרון - המועצה פתחה 4 מוסדות על יסודיים חדשים, ו- 8 גני ילדים, 6 מהם בצפון השומרון.

הישוב "נעה" עלה לקרקע, ישוב חדש מדרום לגנים וכדים. ראש מועצת שומרון והשרים מיקי זוהר, אורית סטרוק ועמיחי שיקלי גזרו את הסרט

21 שנה לאחר שנהרסו בגירוש שבועות לאחר העלייה מחדש לקרקע, חנכו שר החינוך וראש מועצת שומרון את גני הילדים ביישובים גנים וכדים.

אלפי מתפללים נכנסו הלילה (חמישי) לקבר יוסף לתפילה לקראת ראש השנה. בין המשתתפות - גם קבוצה גדולה של נשות השומרון.

ישיבת אמית ברוכין זכתה בפרס הצטיינות של משרד החינוך. מועצת שומרון החלה ליישם השנה את תוכנית חומש לחינוך בהשקעה של 50 מיליון ש"ח

אחרי חודשים של עבודה, הקרוואנים הראשונים הגיעו הבוקר ליישוב החדש נועה, דרומית לגנים ולכדים

ראש מועצת שומרון יוסי דגן מקים יחד עם שותפיו לקבוצת "הליכוד שלי", את V26 להעלאת אחוזי ההצבעה בימין.

המועצה האזורית שומרון תפתח בתחילת שנת הלימודים תיכון טכנולוגי דתי צומח לבנות בכיתות ט'-י"ב, בניהול רשת אמית

רגע מרגש בטקס החזרה לכדים: עוגן דרורי, מגורש מכדים, העניק לראש מועצת שומרון יוסי דגן לוח עם מילות הפרידה והשבועה מלפני 21 שנה

בטקס לאומי, בהשתתפות שרים ורבנים, הקימו מחדש 30 משפחות מתל אביב את הישוב כדים, שנעקר בהתנתקות.

21 שנה לאחר ההתנתקות, המשפחות הראשונות עלו לכדים ובכך הושלמה השיבה לארבעת היישובים שפונו בצפון השומרון.

מבקר הקולנוע אורון שמיר שיבח ב"הארץ" את "האחד והיחיד שלי": "אף שמימנה אותו קרן שומרון השנויה במחלוקת - הוא לגמרי שייך".

דבי דרורי, מגורשת מכדים וממנהיגות הישוב בזמן ההתנתקות, שלחה מסר מרגש לגרעין המשפחות המחדש את את המקום לקראת העלייה לקרקע

חידוש ההתיישבות בצפון השומרון מעורר מתקפות נגד ראש מועצת שומרון. משה רדמן כינה את דגן "אחד האנשים המסוכנים ביותר"

ערב הפריימריז, מפרסמת "הליכוד שלי", את רשימת המומלצים ל-8,000 מתפקדיה. "בוחרים נבחרת שתילחם על ארץ ישראל ותביא את הריבונות"

אלנה קשת, אחותה של קטי וינטרוב הי"ד, נשאה דברים בטקס השיבה לגנים ושיתפה בסיפור מצמרר מהימים שקדמו לעקירת היישוב

בטקס לאומי הקימו מחדש 30 משפחות את הישוב גנים, שנעקר בגירוש. השר כץ: "חזרנו כדי להשאר". יוסי דגן: "תם עידן הנסיגות".

"האחד והיחיד שלי" עולה לאקרנים ומביא למרכז המסך את העולם הדתי-לאומי, לצד תעלומה שנכתבה בהשראת מדרשי חז"ל.

השר עמיחי שיקלי סייר עם ראש מועצת שומרון בהתיישבות המתחדשת בצפון השומרון ובירך בשא-נור "מציב גבול אלמנה".

ינון מנאע מהישיבה הקדם צבאית ברוכין ולוחם כפיר במיל', הגיע עם רעייתו טלאור ובתם בת החודש להקים את ביתם ביישוב החדש עמק דותן

ביום חמישי יוקם מחדש היישוב גנים בצפון השומרון, 21 שנה לאחר שנעקר. גרעין המשפחות יעלה למקום ותוקם שלוחה של ישיבת "בני דוד"

בטקס חגיגי, 22 משפחות חלוצות הקימו הבוקר את היישוב "עמק דותן" בצפון השומרון. במעמד השרים קיש ואלקין וח"כים רבים.

הבוקר נכנסות המשפחות הראשונות ליישוב החדש "עמק דותן" בצפון השומרון, היישוב החמישי שמקימה מועצת שומרון תוך פחות משנה.

ארגון Pulse of Israel וקרן Tribe 12 העניקו לראש מועצת שומרון יוסי דגן את פרס "המנהיגות האמיצה של ציון".

לקראת עליית גרעין המשפחות מתל אביב, הגיעו הבוקר הקרוואנים הראשונים לישוב כדים, שנעקר בגירוש לפני 21 שנה.

מועצת שומרון ו"אמנה" משלימות את עבודות הפיתוח להקמת היישוב כדים מחדש: כבישים, חשמל, מים, ביוב ושטחי ציבור.

ראש מועצת שומרון פרסם תמונה עם שר הביטחון ואלוף פיקוד המרכז והעביר מסר של תמיכה ואחדות

מועצת שומרון משיקה את תוכנית "דור 5.0 גלובל", כחלק מתוכנית החומש לחינוך, בהשקעה של 50 מיליון ש"ח מתקציב המועצה.
